Povezane vesti

Konobar otkrio kako se sveti onima koji mu ne ostave bakšiš

Konobar otkrio kako se sveti onima koji mu ne ostave bakšiš

Kamatica pre 2 sata
Iako su ga upozorili da bi zbog tog poteza mogao da dobije otkaz, smatra da je bio u pravu. Dok jedni tvrde da je američka kultura davanja napojnica „izmakla kontroli“, drugi od njih zavise kako bi prehranili svoje porodice i platili račune. Upravo zato… »
"Račun je bio 65 dolara, a bakšiš nula"! Konobar se osvetio mušterijama: Jedni ga hvale, drugi preziru

"Račun je bio 65 dolara, a bakšiš nula"! Konobar se osvetio mušterijama: Jedni ga hvale, drugi preziru

Blic pre 3 sata
Neki su ga upozorili da bi mogao da izgubi posao ukoliko gosti prijave menadžmentu ili ostave lošu recenziju Njegova priča izazvala je podeljene reakcije na internetu – od podrške do kritika zbog neprofesionalnog postupka Konobar je podelio priču o tome… »
Nisu mu ostavili bakšiš, konobar im se osvetio: Priča se brzo proširila, jedni ga hvale, drugi preziru

Nisu mu ostavili bakšiš, konobar im se osvetio: Priča se brzo proširila, jedni ga hvale, drugi preziru

Kurir pre 3 sata
Iako je upozoren da bi zbog ovog odvažnog poteza mogao da dobije otkaz, on smatra da je postupio potpuno ispravno. Iako neki tvrde da je američka kultura davanja bakšiša "izmakla kontroli", drugi od nje zavise kako bi prehranili porodicu i platili… »
Konobar nije dobio bakšiš pa se osvetio gostima: "Moji su mi posle rekli da je to kršenje pristojnosti"

Konobar nije dobio bakšiš pa se osvetio gostima: "Moji su mi posle rekli da je to kršenje pristojnosti"

Telegraf pre 5 sati
Jedan konobar podelio je na internetu priču o tome kako se suočio sa gostima koji mu nisu ostavili bakšiši. Iako su ga bližnji upozorili da bi zbog ovog poteza mogao da dobije otkaz, on smatra da je njegova reakcija bila potpuno opravdana. Dok neki tvrde… »

Vesti dana »