Povezane vesti
U toku pretres stana Aleksandra Radića
Cenzolovka pre 6 minuta
Advokat Stefan Ćorda potvrdio je za N1 da je u toku pretres stana i kancelarije vojnog analitičara Aleksandra Radića. Aleksandar Radić (foto: N1 snimak ekrana) Kako je dodao Ćorda, takođe je u toku pretres stana Radićeve žene. Prema saznanjima RTS… »
N1 Info pre 6 minuta
Advokat Stefan Ćorda potvrdio je za N1 da je u toku pretres stana i kancelarije vojnog analitičara Aleksandra Radića. Kako je dodao Ćorda, takođe je u toku pretres stana Radićeve žene. Prema saznanjima RTS, pripadnici policije vrše pretres po nalogu… »
Insajder pre 6 minuta
Advokat Stefan Ćorda potvrdio je za N1 da je u toku pretres stana i kancelarije vojnog analitičara Aleksandra Radića. Insajder/Skrinšot Kako je dodao Ćorda, takođe je u toku pretres stana Radićeve žene. Agencija Beta, koja je takođe objavila vest o… »
Policija pretresa stan i kancelarije vojnog analitičara Radića zbog sumnje na učešća u slučaju "zvučni top"
Newsmax Balkans pre 41 minuta
Pripadnici policije vrše pretres stana i kancelariije vojnog analitičara Aleksandra Radića, koji je 15. marta 2025. godine jedan od prvih koji su optužili državu za upotrebu zvučnog topa prema građanima okupljenim na kraju protesta tog dana, saznaje… »
Advokat: „Aleksandar Radić je uhapšen“
Nedeljnik pre 21 minuta
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pripadnici policije vrše pretres stana i kancelarije vojnog analitičara Aleksandar Radić, potvrđeno je za Nova.rs. Advokat Stefan Ćorda je potvrdio da je u toku pretres. Sa druge strane, beogradski mediji… »
Policija pretresa stan i kancelarije vojnog analitičara Aleksandra Radića zbog slučaja "zvučni top"
Nova pre 36 minuta
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pripadnici policije vrše pretres stana i kancelarije vojnog analitičara Aleksandar Radić, potvrđeno je za Nova.rs. Advokat Stefan Ćorda za Nova.rs je potvrdio da je u toku pretres. Sa druge strane, beogradski… »
Vučić: Pozivam FBI i sve evropske službe da istraže da li je upotrebljen zvučni top – a nije
In medija pre 21 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas američki FBI i sve evropske bezbednosne službe da dođu i ispitaju da li je bilo upotrebe zvučnog topa 15. marta prošle godine na studentskom protestu u Beogradu. On je ponovo rekao da su te tvrdnje… »
Policija pretresa stan i kancelariju vojnog analitičara Aleksandra Radića zbog učešća u pravljenju afere "zvučni top"
Blic pre 56 minuta
Državni organi su negirali upotrebu zvučnog topa ili sličnih sredstava tokom protesta Sumnja se da je Radić učestvovao u širenju lažnih informacija sa ciljem izazivanja panike među građanima Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pripadnici… »
Šta se krije iza afere „zvučni top“: Anđelković i Stambolić o navodima tužilaštva
Euronews pre 1 sat
Afera zvučnog topa centralna je tema u javnosti nakon saopštenja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da postoje podaci koji ukazuju da je u januaru prošle godine na sastanku organizacije studenti u blokadi za protest 15. marta planirana simulacija… »
Pretres stana i kancelarije vojnog analitičara Aleksandra Radića
RTS pre 46 minuta
Pripadnici policije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pretresaju stan i kancelariju vojnog analitičara Aleksandra Radića, saznaje RTS. Radić je bio jedan od prvih koji su u javnosti govorili o upotrebi takozvanog "zvučnog topa“ tokom… »
Vučić: Mislim sve najgore o Gruhonjićevim političkim idejama, ali niko nema pravo da čini nasilje
Cenzolovka pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas demoliranje automobila u vlasništvu sina novinara i univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića, i pozvao nadležne da identifikuju počinioce "tog vandalskog čina". Vučić je kazao da misli „sve najgore“ o… »
Vučić: Mislim sve najgore o Gruhonjićevim političkim idejama ali niko nema pravo da čini nasilje
Glas Zaječara pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas demoliranje automobila u vlasništvu sina novinara i univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića, i pozvao nadležne da identifikuju počinioce "tog vandalskog čina". Vučić je kazao da misli "sve najgore" o… »
Vučić povodom spiska Save Manojlovića: Zvučnog topa nije bilo
Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da na protestu 15. marta ove godine u Beogradu „zvučnog topa u upotrebi nije bilo“. „Ja volim ljude koji žele i stalno pričaju o hapšenju. To govori da nemaju nikakav plan, nikakav program, nikakvu… »
Vučić pozvao FBI i sve evropske službe da ispitaju eventualnu upotrebu zvučnog topa
Serbian News Media pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas američki Federalni istražni biro (FBI) i sve evropske bezbednosne službe da dođu i ispitaju da li je bilo upotrebe zvučnog topa 15. marta prošle godine na studentskom protestu u Beogradu i ponovo rekao… »
Vučić osudio napad na automobil sina Dinka Gruhonjića
RTS pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je napad na automobil sina novinara i univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića u Novom Sadu. "Srbija mora da bude zemlja sigurna za sve ljude. Mogu da mislim sve najgore o idejama Dinka Gruhonjića i mislim, ali… »
Predsednik Vučić osudio napad na porodicu Dinka Gruhonjića: "Očekujem da nadležni pronađu počinioce"
Dnevnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je napad na porodicu Dinka Gruhonjića. - Zahtevam od nadležnih organa da hitno nađu počinioce. Srbija mora biti sigurna za sve ljude. Mogu da mislim sve najgore o idejama Dinka Gruhonjića, ali to ne znači da bilo… »
Vučić: Svi znaju da nije bilo upotrebe zvučnog topa
Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da svi znaju da nije bilo upotrebe zvučnog topa na protestu 15. marta prošle godine i dodao da sada poziva i evropske službe da istraže da li je korišćen zvučni top. Predsednik Srbije je, posle otvaranja… »
Vučić: Mislim sve najgore o Gruhonjićevim političkim idejama, ali niko nema pravo da čini nasilje
N1 Info pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas demoliranje automobila u vlasništvu sina novinara i univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića, i pozvao nadležne da identifikuju počinioce "tog vandalskog čina". Vučić je kazao da misli "sve najgore" o… »
Predsednik osudio napad na automobil sina Dinka Gruhonjića: Srbija mora biti sigurna za sve
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas napad na automobil sina Dinka Gruhonjića u Novom Sadu i pozvao nadležne da pronađu počinioce, ističući da Srbija mora da bude zemlja sigurna za sve ljude. "Svakako to osuđujem i zahtevam od… »
Vučić: Mislim sve najgore o Gruhonjićevim političkim idejama ali niko nema pravo da čini nasilje
Beta pre 4 sati
Nedeljnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas demoliranje automobila u vlasništvu sina novinara i univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića, i pozvao nadležne da identifikuju počinioce „tog vandalskog čina“. Vučić je kazao da misli „sve najgore“ o… »
Vučić: Mislim sve najgore o Gruhonjićevim političkim idejama, ali osuđujem svako nasilje
Nova pre 4 sati
Danas pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas demoliranje automobila u vlasništvu sina novinara i univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića, i pozvao nadležne da identifikuju počinioce „tog vandalskog čina“. Vučić je kazao da misli „sve najgore“ o… »
Serbian News Media pre 4 sati
Vučić je kazao da misli „sve najgore“ o Gruhonjićevim političkim idejama ali i dodao da to „ne znači da bilo ko ima pravo da se s njim i njegovom porodicom obračunava na takav način“. „Zahtevam od nadležnih državnih organa da nađu počinioce. Svaku vrstu… »
Pravo u centar pre 4 sati
Vučić je kazao da misli „sve najgore“ o Gruhonjićevim političkim idejama ali i dodao da to „ne znači da bilo ko ima pravo da se s njim i njegovom porodicom obračunava na takav način“. „Zahtevam od nadležnih državnih organa da nađu počinioce. Svaku vrstu… »
Radio sto plus pre 4 sati
Vučić je kazao da misli “sve najgore” o Gruhonjićevim političkim idejama ali i dodao da to “ne znači da bilo ko ima pravo da se s njim i njegovom porodicom obračunava na takav način”. “Zahtevam od nadležnih državnih organa da nađu počinioce. Svaku vrstu… »
Vesti dana »
Veliko poniženje Velike Britanije: kako je Tramp „smenio“ Starmera – za jedan dan
Sputnik pre 11 minutajoš 77 povezanih
Novinarske organizacije osudile napad na Dinka Gruhonjića: Atmosfera nekažnjivosti ohrabruje nasilje
Cenzolovka pre 2 satajoš 33 povezane
RHMZ: Nevreme stiže u Srbiju, na snazi narandžasti meteoalarm za više regiona
NIN pre 1 satjoš 50 povezanih