Povezane vesti

Željko Obradović: "Bio sam trener Partizana i bio sam srećan tamo"

Željko Obradović: "Bio sam trener Partizana i bio sam srećan tamo"

Mondo pre 1 sat
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos i vodiće "zelene" iz Atine u naredne tri sezone, a na konferenciji za medije povodom svog povratka pričao je o raznim temama. Zahvalio se DImitrisu Janakopulosu što mu je dao šansu da se vrati u klub sa kojim je… »
Željko Obradović: "Hvala ti Dimitrise što sam se vratio, nikad nisam izgubio vezu sa Panatinaikosom"

Željko Obradović: "Hvala ti Dimitrise što sam se vratio, nikad nisam izgubio vezu sa Panatinaikosom"

Mondo pre 1 sat
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos i imao je šta da kaže na početku svog drugog mandata na klupi atinskih "zelenih". Nakon što je potpisao ugovor stigao je na promociju zajedno sa Dimitrisom Janakopulosom koji je kada su izašli pred novinare… »
Janakopulos prekinuo konferenciju: "Možete li da zamislite, Željko se vratio!"

Janakopulos prekinuo konferenciju: "Možete li da zamislite, Željko se vratio!"

B92 pre 1 sat
Panatinaikos je predstavio Željka Obradovića na konferenciji za medije, a novinarima se obratio i predsednik Dimitris Janakopulos. Inače, njemu je danas rođendan, te mu je trofejni stručnjak čestitao prilikom obraćanju medijima. "Zaboravio sam da… »
Željko se obratio, odmah pomenuo Partizan, pa PAO: "Lako sam našao motivaciju!"

Željko se obratio, odmah pomenuo Partizan, pa PAO: "Lako sam našao motivaciju!"

Sportske.net pre 2 sata
"Željko se vratio!" Upravo to je pisalo na velikom panou iza Željka Obradovića na današnjem predstavljanju u Atini gde je čačanski stručnjak dogovorio saradnju sa klubom gde je imao najviše uspeha kao trener. Prema navodima grčkih medija, Obradović će za… »
Neverovatne scene na promociji Željka Obradovića u Panatinaikosu! Čak je i Dimitris Janakopulos ostao zatečen!

Neverovatne scene na promociji Željka Obradovića u Panatinaikosu! Čak je i Dimitris Janakopulos ostao zatečen!

Kurir pre 2 sata
Željko Obradović novi je trener Panatinaikosa, a scene sa predstavljanja ostavile su mnoge bez teksta. Obradovića je dočekala sala puna novinara i brojem ljudi zatečen je ostao i kontroverzni Dimitris Janakopulos. Janakopulos je pre početka poručio… »
"Ovo je nešto veliko! Veće od osvajanja Evrolige!" Kakve reči Dimitrisa Janakopulosa o Željku Obradoviću: Istorijski dan za…

"Ovo je nešto veliko! Veće od osvajanja Evrolige!" Kakve reči Dimitrisa Janakopulosa o Željku Obradoviću: Istorijski dan za…

Kurir pre 1 sat
Željko Obradović novi je trener Panatinaikosa, a scene sa predstavljanja ostavile su mnoge bez teksta. Obradovića je dočekala sala puna novinara i brojem ljudi zatečen je ostao i kontroverzni Dimitris Janakopulos, a navijači su doslovno zapalili tribine… »
Prve reči Obradovića u Atini: Nahvalio Panatinaikos, pomenuo Partizan, pa se obratio Janakopulosu

Prve reči Obradovića u Atini: Nahvalio Panatinaikos, pomenuo Partizan, pa se obratio Janakopulosu

Nova pre 1 sat
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos. U klub sa kojim je pet puta postao prvak Evrope, a nije nikakva tajna da je to jedan od ciljeva i za predstojeću sezonu. Najpre je potpisao ugovor, a onda je izašao na promociju zajedno sa Dimitrisom… »
Željka pitali kada je prelomio da se vrati: "Napustio sam Partizan u novembru, morao sam da poštujem sebe"

Željka pitali kada je prelomio da se vrati: "Napustio sam Partizan u novembru, morao sam da poštujem sebe"

Mondo pre 1 sat
Željko Obradović se obratio navijačima i medijima prvi put kao trener Panatinaikosa i nakon uvodnih reči istakao je da je pred njim veliki motiv. Projekat Panatinaikosa i budućnost tima su takvi da su iskusnog trenera ubedili da je vreme da se vrati… »
Obradović se vratio u PAO: "Ovo pitanje dobijam od kad sam napustio Partizan" VIDEO

Obradović se vratio u PAO: "Ovo pitanje dobijam od kad sam napustio Partizan" VIDEO

B92 pre 2 sata
Košarkaški klub Panatinaikos predstavio je svog novog-starog trenera, Željka Obradovića. U prvom mandatu je Željko vodio Panatinaikos od 1999. godine do 2012. godine i čak pet puta osvajao Evroligu sa njima. "Hvala Dimitrisu što mi je dao šansu da ponovo… »
Atina dočekala Obradovića! "Janakopulosu hvala što me je pozvao da budem deo jednog od najboljih klubova na svetu!" (video)

Atina dočekala Obradovića! "Janakopulosu hvala što me je pozvao da budem deo jednog od najboljih klubova na svetu!" (video)

Večernje novosti pre 2 sata
Košarkaški klub Panatinaikos predstavio je novog/starog trenera, Željka Obradovića. Dimitrije Vasiljevic / Alamy / Profimedia "Hvala Dimitrisu što mi je dao šansu da ponovo budem ovde. Cenim to. Bio je to lak dogovor i brzo smo se razumeli. Nikada nisam… »
ŽOC: "Bio sam srećan kao trener Partizana - tešku odluku sam doneo" VIDEO

ŽOC: "Bio sam srećan kao trener Partizana - tešku odluku sam doneo" VIDEO

B92 pre 1 sat
Novi trener Panatinaikosa Željko Obradović govorio je o odluci da se vrati u Atinu. Obradović je bez posla bio od novembra prošle godine, kada je napustio Partizan. "Ja sam bio trener Partizana i bio sam jako srećan tamo. U novembru sam doneo tešku… »
Atamanu se ove reči Janakopulosa neće svideti, kontroverzni vlasnik progovorio o Željku i otkrio svoju ideju

Atamanu se ove reči Janakopulosa neće svideti, kontroverzni vlasnik progovorio o Željku i otkrio svoju ideju

Telegraf pre 2 sata
Košarkaški klub Panatinaikos ima novog trenera - u pitanju je Željko Obradović, najtrofejniji trener u Evripi, čovek koji je najveće uspehe imao upravo sa timom iz Atine. Danas je održana konferencija za medije, na kojoj se Žoc po prvi put posle mnogo… »
Željko progovorio o crno-belima, Obradović otvorio dušu: "Radio sam u Partizanu, bio sam..."

Željko progovorio o crno-belima, Obradović otvorio dušu: "Radio sam u Partizanu, bio sam..."

Telegraf pre 1 sat
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos posle 14 godina, a danas je održana konferencija za medije na kojoj je Žoc govorio po prvi put još od odlaska iz Partizana i njegovog javljanja. I na ovoj konferenciji se dotakao Partizana, koliko mu je teško… »
"Kada sam napustio Partizan...": Željko otkrio koje pitanje je slušao skoro svaki dan od odlaska iz Beograda

"Kada sam napustio Partizan...": Željko otkrio koje pitanje je slušao skoro svaki dan od odlaska iz Beograda

Telegraf pre 2 sata
Posle 14 godina, Željko Obradović ponovo je seo na klupu Panatinaikosa. Legendarni srpski stručnjak vratio se u Atinu, a danas se prvi put kao trener "zelenih" obratio predstavnicima medija na zvaničnoj konferenciji za novinare. - Ja… Ovo pitanje dobijam… »
Obradović i Panatinaikos: Vrtoglava cifra za tri godine, pojačanje iz Partizana i bitka za Bogdana Bogdanovića

Obradović i Panatinaikos: Vrtoglava cifra za tri godine, pojačanje iz Partizana i bitka za Bogdana Bogdanovića

Danas pre 2 sata
Najtrofejniji košarkaški trener Evrope Željko Obradović nakon sedam meseci pauze našao je novi angažman. Obradović se vraća na mesto uspeha i biće novi trener Panatinaikosa, sa kojim je u prvom mandatu od 1999. do 2012. godine osvojio pet titula… »
Evroliga se oglasila zbog Željka Obradovića, poslala moćnu poruku

Evroliga se oglasila zbog Željka Obradovića, poslala moćnu poruku

Telegraf pre 2 sata
Sve je spremno za predstavljanje Željka Obradovića u Atini, najtrofejniji evropski stručnjak vratio se u Panatinaikos, a povodom svega javila se i Evroliga! - Nezaborvani dani Panatinaikosa. Željko se vratio u Atinu - stoji u opisu. Željko Obradović sa… »

Vesti dana »