Povezane vesti
(Foto) Ovo je uništeni automobil Dare iz Jasenovca nakon saobraćajne nezgode Probila zaštitnu ogradu i sletela s mosta…
Blic pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić imala je saobraćajnu nezgodu kod Banje Luke kada je automobilom sletela sa mosta. U automobilu su sa njom bile još dve devojke koje su zadobile lakše povrede. Glumica Biljana Čekić, poznatija kao Dara iz Jasenovca, imala je… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca, glimica otkrila kako se oseća nakon teške saobraćajke
Blic pre 6 sati
Trenutno se nalazi u bolnici sa povredom karlice zbog koje ne može da hoda. U vozilu su bila još dve devojke i sve su zadobile lakše povrede. Glumica Biljana Čekić sredinom prošle sedmice je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta, a sada se… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajne nezgode
Mondo pre 5 sati
Nakon što je sredinom protekle sedmice izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa kolovoza, mlada glumica Biljana Čekić oglasila se za medije i potvrdila da je zadržana na bolničkom lečenju. U kratkoj izjavi ona je poručila da se oseća dobro, ali da je… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajke
Kurir pre 6 sati
Nakon što je sredinom protekle sedmice izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa kolovoza, mlada glumica Biljana Čekić oglasila se za medije i potvrdila da je zadržana na bolničkom lečenju. U kratkoj izjavi ona je poručila da se oseća dobro, ali da je… »
Dara iz Jasenovca imala saobraćajnu nezgodu: Glumica Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela s mosta
Blic pre 6 sati
Sve tri su zadobile lakše povrede, uprkos ozbiljnosti nesreće. Uzrok nesreće još nije poznat i utvrdiće ga dalja istraga. Glumica Biljana Čekić, poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca", imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam"; Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajke
B92 pre 5 sati
Glumica Biljana Čekić sredinom prošle sedmice je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta, a sada se oglasila za "Blic" i otkrila da se nalazi u bolnici. Naime, Biljana je kratko za medije rekla da je dobro, ali da trenutno ne može da hoda… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam" Glumica iz "Dare iz Jasenovca" nakon saobraćajke zadobila teške povrede
Telegraf pre 6 sati
Mlada glumica Biljana Čekić sredinom prošle nedelje imala je udes. Kako se navodi, izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta, o čemu detaljnije možete čitati OVDE. Biljana se sada oglasila i otkrila da je i dalje u bolnici. Samo je kratko… »
Oglasila se Biljana Čekić nakon saobraćajne nezgode: "Ne mogu da hodam"
Nova pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu, prilikom koje je automobilom sletela sa mosta. Biljana je trenutno u bolnici, van životne opasnosti, ali ima nateknuće karlice zbog čega ne može da hoda. - U bolnici sam, dobro sam. Nisam u… »
Glumica iz filma "Dara iz Jasenovca" imala saobraćajnu nezgodu: Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela sa mosta
Nova pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić, poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca" imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle sedmice, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta. Prema rečima izvora, glumica je pukom srećom izbegla… »
Dara iz Jasenovca imala udes kod Banjaluke? Probila zaštitnu ogradu i sletela sa mosta u provaliju
Kurir pre 6 sati
Biljana Čekić, koja se proslavila ulogom Dare u filmu " Dara iz Jasenovca", navodno je učestvovala u saobraćajnoj nesreći u mestu Verići kod Banjaluke, tvrde banjalučki mediji. Naime, saobraćajni udes se odigrao sredinom prošle nedelje, kada je mlada… »
Dara iz Jasenovca imala saobraćajnu nesreću: Glumica automobilom probila ogradu i sletela s mosta!
Mondo pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić, poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca" imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle sedmice, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta. - Ona je upravljala automobilom "škoda" i u jednom… »
"Dara iz Jasenovca" imala saobraćajnu nezgodu: Glumica Biljana Čekić automobilom sletela s mosta
B92 pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić, poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca" imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle sedmice, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta. "Ona je upravljala automobilom "škoda" i u jednom… »
Glumica iz filma "Dara iz Jasenovca" imala udes: Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela sa mosta
Telegraf pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić, poznata po glavnoj ulozi u filmu " Dara iz Jasenovca", imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle nedelje, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta. - Ona je upravljala automobilom "škoda" i u… »
Vesti dana »
ANEM: Nedopustivo zastrašivanje novinara i analitičara u istrazi 'zvučnog topa'
Beta pre 47 minutajoš 24 povezane
U Novom Sadu skup podrške Dinku Gruhonjiću nakon demoliranja automobila njegovog sina
N1 Info pre 16 minutajoš 38 povezanih
Milosavljević (CINS): Dobar drug Danila Vučića vlasnik firme koja radi EXPO
Nova ekonomija pre 7 satijoš 10 povezanih