Povezane vesti

(Foto) Ovo je uništeni automobil Dare iz Jasenovca nakon saobraćajne nezgode Probila zaštitnu ogradu i sletela s mosta…

(Foto) Ovo je uništeni automobil Dare iz Jasenovca nakon saobraćajne nezgode Probila zaštitnu ogradu i sletela s mosta…

Blic pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić imala je saobraćajnu nezgodu kod Banje Luke kada je automobilom sletela sa mosta. U automobilu su sa njom bile još dve devojke koje su zadobile lakše povrede. Glumica Biljana Čekić, poznatija kao Dara iz Jasenovca, imala je… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca, glimica otkrila kako se oseća nakon teške saobraćajke

"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca, glimica otkrila kako se oseća nakon teške saobraćajke

Blic pre 6 sati
Trenutno se nalazi u bolnici sa povredom karlice zbog koje ne može da hoda. U vozilu su bila još dve devojke i sve su zadobile lakše povrede. Glumica Biljana Čekić sredinom prošle sedmice je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta, a sada se… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajne nezgode

"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajne nezgode

Mondo pre 5 sati
Nakon što je sredinom protekle sedmice izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa kolovoza, mlada glumica Biljana Čekić oglasila se za medije i potvrdila da je zadržana na bolničkom lečenju. U kratkoj izjavi ona je poručila da se oseća dobro, ali da je… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajke

"U bolnici sam, ne mogu da hodam": Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajke

Kurir pre 6 sati
Nakon što je sredinom protekle sedmice izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa kolovoza, mlada glumica Biljana Čekić oglasila se za medije i potvrdila da je zadržana na bolničkom lečenju. U kratkoj izjavi ona je poručila da se oseća dobro, ali da je… »
Dara iz Jasenovca imala saobraćajnu nezgodu: Glumica Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela s mosta

Dara iz Jasenovca imala saobraćajnu nezgodu: Glumica Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela s mosta

Blic pre 6 sati
Sve tri su zadobile lakše povrede, uprkos ozbiljnosti nesreće. Uzrok nesreće još nije poznat i utvrdiće ga dalja istraga. Glumica Biljana Čekić, poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca", imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam"; Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajke

"U bolnici sam, ne mogu da hodam"; Oglasila se Dara iz Jasenovca nakon saobraćajke

B92 pre 5 sati
Glumica Biljana Čekić sredinom prošle sedmice je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta, a sada se oglasila za "Blic" i otkrila da se nalazi u bolnici. Naime, Biljana je kratko za medije rekla da je dobro, ali da trenutno ne može da hoda… »
"U bolnici sam, ne mogu da hodam" Glumica iz "Dare iz Jasenovca" nakon saobraćajke zadobila teške povrede

"U bolnici sam, ne mogu da hodam" Glumica iz "Dare iz Jasenovca" nakon saobraćajke zadobila teške povrede

Telegraf pre 6 sati
Mlada glumica Biljana Čekić sredinom prošle nedelje imala je udes. Kako se navodi, izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta, o čemu detaljnije možete čitati OVDE. Biljana se sada oglasila i otkrila da je i dalje u bolnici. Samo je kratko… »
Oglasila se Biljana Čekić nakon saobraćajne nezgode: "Ne mogu da hodam"

Oglasila se Biljana Čekić nakon saobraćajne nezgode: "Ne mogu da hodam"

Nova pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu, prilikom koje je automobilom sletela sa mosta. Biljana je trenutno u bolnici, van životne opasnosti, ali ima nateknuće karlice zbog čega ne može da hoda. - U bolnici sam, dobro sam. Nisam u… »
Glumica iz filma "Dara iz Jasenovca" imala saobraćajnu nezgodu: Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela sa mosta

Glumica iz filma "Dara iz Jasenovca" imala saobraćajnu nezgodu: Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela sa mosta

Nova pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić, poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca" imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle sedmice, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta. Prema rečima izvora, glumica je pukom srećom izbegla… »
Dara iz Jasenovca imala udes kod Banjaluke? Probila zaštitnu ogradu i sletela sa mosta u provaliju

Dara iz Jasenovca imala udes kod Banjaluke? Probila zaštitnu ogradu i sletela sa mosta u provaliju

Kurir pre 6 sati
Biljana Čekić, koja se proslavila ulogom Dare u filmu " Dara iz Jasenovca", navodno je učestvovala u saobraćajnoj nesreći u mestu Verići kod Banjaluke, tvrde banjalučki mediji. Naime, saobraćajni udes se odigrao sredinom prošle nedelje, kada je mlada… »
Dara iz Jasenovca imala saobraćajnu nesreću: Glumica automobilom probila ogradu i sletela s mosta!

Dara iz Jasenovca imala saobraćajnu nesreću: Glumica automobilom probila ogradu i sletela s mosta!

Mondo pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić, poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca" imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle sedmice, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta. - Ona je upravljala automobilom "škoda" i u jednom… »
"Dara iz Jasenovca" imala saobraćajnu nezgodu: Glumica Biljana Čekić automobilom sletela s mosta

"Dara iz Jasenovca" imala saobraćajnu nezgodu: Glumica Biljana Čekić automobilom sletela s mosta

B92 pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić, poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca" imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle sedmice, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta. "Ona je upravljala automobilom "škoda" i u jednom… »
Glumica iz filma "Dara iz Jasenovca" imala udes: Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela sa mosta

Glumica iz filma "Dara iz Jasenovca" imala udes: Biljana Čekić automobilom probila ogradu i sletela sa mosta

Telegraf pre 6 sati
Glumica Biljana Čekić, poznata po glavnoj ulozi u filmu " Dara iz Jasenovca", imala je saobraćajnu nezgodu koja se dogodila sredinom prošle nedelje, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa puta. - Ona je upravljala automobilom "škoda" i u… »

Vesti dana »