Povezane vesti
Radić: Neću prihvatiti izdaju ideje normalnog društva, ne mogu me uplašiti
Beta pre 4 sati
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da "ne postoji struktura koja ga plaši" i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, da neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Serbian News Media pre 4 sati
„Nema tu nikakve patetike. Jedini problem je što su oni korumpirani, narcisoidni i ne mogu da shvate da postoje ljudi koji ne misli kao oni. Ne mogu da poveruju da mi na javnoj sceni zaista postojimo iz uverenja i da postoje redakcije, poput ‘Vremena’ i… »
Pravo u centar pre 4 sati
„Nema tu nikakve patetike. Jedini problem je što su oni korumpirani, narcisoidni i ne mogu da shvate da postoje ljudi koji ne misli kao oni. Ne mogu da poveruju da mi na javnoj sceni zaista postojimo iz uverenja i da postoje redakcije, poput ‘Vremena’ i… »
Radio sto plus pre 4 sati
“Nema tu nikakve patetike. Jedini problem je što su oni korumpirani, narcisoidni i ne mogu da shvate da postoje ljudi koji ne misli kao oni. Ne mogu da poveruju da mi na javnoj sceni zaista postojimo iz uverenja i da postoje redakcije, poput ‘Vremena’ i… »
N1 Info pre 6 sati
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da "ne postoji struktura koja ga plaši" i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Radić: Pokušavaju da mi nađu slabu tačku, izmišljaju priče, ali me ne mogu uplašiti
Nova pre 5 sati
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da „ne postoji struktura koja ga plaši“ i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, da neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Danas pre 6 sati
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja „zvučni top“, rekao je da „ne postoji struktura koja ga plaši“ i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, da neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Radio 021 pre 5 sati
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da "ne postoji struktura koja ga plaši". Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Dodao je da mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i da… »
Vesti dana »
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Insajder pre 3 minutajoš 46 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: Veoma toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na ekstremne temperature
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 57 povezanih
Boban Rajović pevao navijačima Bosne i Hercegovine nakon pobede: Pojavio se i na američkoj televiziji (FOTO/VIDEO)
Nova pre 3 satajoš 135 povezanih
VIDEO Navijači Bosne oteli zastavu Srbije i nasrnuli na navijača na stadionu, pojavio se snimak incidenta
Nova pre 38 minutajoš 38 povezanih