Povezane vesti
Radić: Neću prihvatiti izdaju ideje normalnog društva, ne mogu me uplašiti
Cenzolovka pre 24 dana
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da "ne postoji struktura koja ga plaši" i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Beta pre 24 dana
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da "ne postoji struktura koja ga plaši" i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, da neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Serbian News Media pre 24 dana
„Nema tu nikakve patetike. Jedini problem je što su oni korumpirani, narcisoidni i ne mogu da shvate da postoje ljudi koji ne misli kao oni. Ne mogu da poveruju da mi na javnoj sceni zaista postojimo iz uverenja i da postoje redakcije, poput ‘Vremena’ i… »
Pravo u centar pre 24 dana
„Nema tu nikakve patetike. Jedini problem je što su oni korumpirani, narcisoidni i ne mogu da shvate da postoje ljudi koji ne misli kao oni. Ne mogu da poveruju da mi na javnoj sceni zaista postojimo iz uverenja i da postoje redakcije, poput ‘Vremena’ i… »
Radio sto plus pre 24 dana
“Nema tu nikakve patetike. Jedini problem je što su oni korumpirani, narcisoidni i ne mogu da shvate da postoje ljudi koji ne misli kao oni. Ne mogu da poveruju da mi na javnoj sceni zaista postojimo iz uverenja i da postoje redakcije, poput ‘Vremena’ i… »
N1 Info pre 24 dana
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da "ne postoji struktura koja ga plaši" i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Radić: Pokušavaju da mi nađu slabu tačku, izmišljaju priče, ali me ne mogu uplašiti
Nova pre 24 dana
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da „ne postoji struktura koja ga plaši“ i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, da neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Danas pre 24 dana
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja „zvučni top“, rekao je da „ne postoji struktura koja ga plaši“ i, mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i, kako je poručio, da neće prihvatiti izdaju ideje normalnog… »
Radio 021 pre 24 dana
Vojni analitičar Aleksandar Radić, koji je saslušan zbog slučaja "zvučni top", rekao je da "ne postoji struktura koja ga plaši". Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Dodao je da mada je već duže vreme bez prihoda, dokazao je da je trdoglav i da… »
Vesti dana »
Masovni raketni napadi: Ukrajina traži nove sankcije i PVO sisteme
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 40 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe zbog gađanja ekipe TV N1 u Pirotu, protiv još jedne prekršajna prijava
Serbian News Media pre 7 minutajoš 17 povezanih
Upozorenje na grmljavinske nepogode i promenu vremena u Srbiji
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 38 povezanih
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Napadi prošireni na Bahrein i Kuvajt
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 25 povezanih