Povezane vesti

Urošu Živkoviću žena došla sa neobičnim zahtevom: Priznao šta je uradila, ovo od Jovane nije očekivao

Urošu Živkoviću žena došla sa neobičnim zahtevom: Priznao šta je uradila, ovo od Jovane nije očekivao

Mondo pre 1 sat
Pevač Uroš Živković odlučio je da ovoga puta potpuno izađe iz sopstvene zone komfora, a uz podršku supruge Jovane, to mu je definitvno pošlo za rukom. Ne krije zadovoljstvo zbog pozitivnih komentara koje nova numera pod nazivom “Pitam te” dobija, ali… »
Uroš Živković priznao: „Supruga me je naterala da izađem iz zone komfora“ - Pevač progovorio o vrelim scenama

Uroš Živković priznao: „Supruga me je naterala da izađem iz zone komfora“ - Pevač progovorio o vrelim scenama

Nova pre 6 sati
Pevač Uroš Živković odlučio je da ovoga puta potpuno izađe iz sopstvene zone komfora i uz podršku suptuge Jovane, to mu je definitvno pošlo za rukom. Ne krije zadovoljstvo zbog pozitivnih komentara koje nova numera pod nazivom “Pitam te” dobija, ali… »
"Dođu da se slikaju na 15 minuta i odu kući" Uroš Živković opleo po estradi: "Ne radim marketing preko drugih"

"Dođu da se slikaju na 15 minuta i odu kući" Uroš Živković opleo po estradi: "Ne radim marketing preko drugih"

Telegraf pre 8 sati
Pevač Uroš Živković nastupio je sinoć u Nacionalnoj klasi, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, dok je publika napravila sjajnu atmosferu i uglas pevala njegove hitove. Uroš je pre nastupa iskreno govorio o situaciji na estradi, o svojoj novoj… »
"Nisam siguran da je za mesec dana u Beogradu upoznao celu estradu" Uroš Živković o Jakovu Jozinoviću: "Dešava se da žele da…

"Nisam siguran da je za mesec dana u Beogradu upoznao celu estradu" Uroš Živković o Jakovu Jozinoviću: "Dešava se da žele da…

Blic pre 10 sati
Komentarisao je izjave vezane za Jakova Jozinovića, naglasivši da na promocije ide iskreno, a ne zbog lične promocije. Istakao je da je nova pesma drugačija, lepršava i da je supruga inicirala njen nastanak. Pevač Uroš Živković iskreno je govorio o… »
Uroš Živković nikad otvoreniji: "Supruga me je naterala da izađem iz zone komfora!" Pevač progovorio o vrelim scenama

Uroš Živković nikad otvoreniji: "Supruga me je naterala da izađem iz zone komfora!" Pevač progovorio o vrelim scenama

Kurir pre 9 sati
Pevač Uroš Živković odlučio je da ovoga puta potpuno izađe iz sopstvene zone komfora i uz podršku supruge Jovane, to mu je definitvno pošlo za rukom. Ne krije zadovoljstvo zbog pozitivnih komentara koje nova numera pod nazivom “Pitam te” dobija, ali… »
"Dođu na 15 minuta da se slikaju i odu kući" Uroš Živković o estradi i kolegama koje odlaze na koncerte Jozinovića: Upoznao…

"Dođu na 15 minuta da se slikaju i odu kući" Uroš Živković o estradi i kolegama koje odlaze na koncerte Jozinovića: Upoznao…

Kurir pre 11 sati
Pevač Uroš Živković je pred jedan svoj nastup u prestonici iskreno progovorio o suituaciji na estradi. On se ovom prilikom dotakao i nove pesme, a sada je prvi put izašao iz zone komfora i opustio se u spotu, a najviše ga je podržala supruga. On je stao… »

Vesti dana »