Повезане вести

Илић: Много година немамо трофеј, али Партизан је велики клуб и амбиције су исте

Илић: Много година немамо трофеј, али Партизан је велики клуб и амбиције су исте

РТВ пре 47 минута
БЕОГРАД - Тренер фудбалера Партизана Саша Илић рекао је после окончања првог дела припрема за следећу сезону да клуб већ много година нема трофеј, али је истакао да су "црно-бели" велики клуб и да су амбиције увек исте. Партизан… »
Терет не сме да буде на младим играчима: Илић открио шта треба Партизану, па говорио о Дејану Станковићу!

Терет не сме да буде на младим играчима: Илић открио шта треба Партизану, па говорио о Дејану Станковићу!

Хот спорт пре 17 минута
Не требају му посебна овлашћења! Партизан је започео припреме за нову сезону, а екипу ће са клупе предводити једна од највећих легенди клуба – Саша Илић. Након уводног дела припрема у Београду, црно-бели ће се преселити у… »
Црно-бели већ дуго немају трофеј! Саша Илић поручио: Партизан је велики клуб и амбиције су исте

Црно-бели већ дуго немају трофеј! Саша Илић поручио: Партизан је велики клуб и амбиције су исте

Дневник пре 37 минута
Тренер фудбалера Партизана Саша Илић рекао је после окончања првог дела припрема за следећу сезону да клуб већ много година нема трофеј, али је истакао да су црно-бели велики клуб и да су амбиције увек исте. Партизан је под… »
Илић: Много година немамо трофеј, али Партизан је велики клуб

Илић: Много година немамо трофеј, али Партизан је велики клуб

РТС пре 22 минута
Тренер фудбалера Партизана Саша Илић рекао је после окончања првог дела припрема за следећу сезону да клуб већ много година нема трофеј, али је истакао да су црно-бели велики клуб и да су амбиције увек исте. Партизан је под… »
Илић "загрева" црно-беле на 30 степени у Земуну ФОТО/ВИДЕО

Илић "загрева" црно-беле на 30 степени у Земуну ФОТО/ВИДЕО

Б92 пре 57 минута
Фудбалери Партизана настављају припреме за нову сезону у изузетно тешким временским условима. Долазак Саше Илића на место шефа стручног штаба већ је донео знатно интензивнији рад. Црно-бели ће у суботу кренути пут Словеније, где… »
Много година немамо трофеј, али Партизан је велики клуб и амбиције су исте

Много година немамо трофеј, али Партизан је велики клуб и амбиције су исте

Политика пре 27 минута
Нема места опуштању, без обзира на противника. Тренер фудбалера Партизана Саша Илић рекао је, после окончања првог дела припрема за следећу сезону, да клуб већ много година нема трофеј, али је истакао да су „црно-бели” велики… »
Саша Илић: Потребна су нам још четири појачања да будемо конкурентни у Европи и Србији

Саша Илић: Потребна су нам још четири појачања да будемо конкурентни у Европи и Србији

Данас пре 1 сат
Тренер фудбалера Партизана Саша Илић рекао је да црно-бели као и у сваку сезону улазе са циљем да освоје трофеје, као и да су екипи потребна четири појачања како би били конкурентни у Европи и домаћем првенству. – Десетак дана… »
Којзек: Видео сам да ме пореде са Халандом, али ја гледам себе

Којзек: Видео сам да ме пореде са Халандом, али ја гледам себе

Спорт клуб пре 1 сат
Фудбалери Партизана увелико раде и припремају се за почетак нове сезоне. Црно-бели ће у суботу отпутовати на двонедељне припреме на словеначко Похорје, где ће одиграти пет контролних утакмица. Највише времена за медије је… »
Новајлија у Хумској: "Чуо сам да ме пореде са Халандом"

Новајлија у Хумској: "Чуо сам да ме пореде са Халандом"

Б92 пре 1 сат
Нови нападач Партизана Ерик Којзек полако се привикава на нову средину. Словеначки фудбалер открио је како је текао пут до Хумске, ко му је помогао да донесе одлуку о доласку у Београд и шта мисли о поређењима са Халандом. После… »
Илић без длаке на језику: Партизан мора да продаје да би куповао – открио и колико још појачања треба!

Илић без длаке на језику: Партизан мора да продаје да би куповао – открио и колико још појачања треба!

Хот спорт пре 2 сата
Легенда црно-белих преузела кормило и одмах послала јасну поруку! Фудбалери Партизана започели су припреме за нову сезону и то са новим тренером, након што је у Хумску стигла легенда клуба – Саша Илић. После уводног дела у… »
Саша Илић најавио да долази Же: "Стигла су четворица, треба нам још толико"

Саша Илић најавио да долази Же: "Стигла су четворица, треба нам још толико"

Мондо пре 2 сата
Саша Илић вратио се овог лета у Партизан и постао је нови шеф стручног штаба црно-белих, тако да тренутно ради на уигравању екипе за 2026/27. Добио је Илић већ неколико појачања - и ту неће бити крај - пошто је истакао данас у… »
"Потребна су нам још три или четири појачања за Европу" Саша Илић отворио душу: Када питате било ког тренера...

"Потребна су нам још три или четири појачања за Европу" Саша Илић отворио душу: Када питате било ког тренера...

Курир пре 2 сата
Нови шеф стручног штаба Партизана, Саша Илић, вратио се овог лета у табор црно-белих и увелико припрема екипу за такмичарску 2026/27. Иако је у Хумску већ стигло неколико нових лица, то је тек почетак. Илић је у данашњем… »
Саша Илић најавио још појачања, Бразилац на прагу доласка у Хумску

Саша Илић најавио још појачања, Бразилац на прагу доласка у Хумску

Нова пре 2 сата
Фудбалери Партизана су започели припреме за нову такмичарску сезону, а она доноси огроман талас носталгије и наде за навијаче – на клупу „Парног ваљка“ села је једна од највећих и највољенијих легенди клуба у модерној историји… »
Партизан се спрема за нову сезону! Саша Илић: Потребна су још четири појачања, амбиције су увек исте

Партизан се спрема за нову сезону! Саша Илић: Потребна су још четири појачања, амбиције су увек исте

Вечерње новости пре 2 сата
ФУДБАЛЕРИ Партизана се спремају за нову сезону, а новинарима се у "СЦ Телеоптик" обратио тренер Саша Илић. ФОТО: ФК Партизан Он је говорио о свему што је урађено у досадашњем току припрема и шта треба да се уради у наредном… »
Илић: "Амбиције су исте, а колико су реалне..."; "Треба да порадимо на појачањима"

Илић: "Амбиције су исте, а колико су реалне..."; "Треба да порадимо на појачањима"

Б92 пре 2 сата
Тренер Партизана ФК Партизан Саша Илић обратио се јавности након уводног дела летњих припрема, које су у току већ око десет дана, и говорио о стању екипе, плановима и изазовима који чекају црно-беле уочи нове сезоне. Први део… »
Саша Илић није тражио аутономију око избора играча, жели екстра квалитет и поздрављ Декија

Саша Илић није тражио аутономију око избора играча, жели екстра квалитет и поздрављ Декија

Спортске.нет пре 3 сата
Фудбалери Партизана припремају се за нову сезону која ће стартовати квалификацијама за Лигу конференција, а потом и шампионатом Србије, а на првом отвореном тренингу за медије Саша Илић је причао о очекивањима и тренутном раду… »
Саша Илић: Знам какви играчи ми требају, а знам и ситуацију… Милан Алексић: Да се Партизан и ја заједно вратимо у живот

Саша Илић: Знам какви играчи ми требају, а знам и ситуацију… Милан Алексић: Да се Партизан и ја заједно вратимо у живот

Спорт клуб пре 3 сата
Тренер Партизана Саша Илић је говорио пред новинарима након десетак дана од почетка припрема екипе пред нову сезону. Партизан је први део припрема почео у Београду. Услови нису баш идеални јер се тренира на тропским условима у… »
Највеће појачање Партизана одушевило навијаче: "Видео сам да ме пореде са Ерлингом Халандом"

Највеће појачање Партизана одушевило навијаче: "Видео сам да ме пореде са Ерлингом Халандом"

Телеграф пре 3 сата
Фудбалери Партизана полако, али сигурно за пар дана улазе у другу фазу припрема, где ће отпутовати у Словенију и одиграти неколико пријатељских утакмица које ће показати где се тим налази пред квалификације за Лигу конференције… »
Саша Илић о теми која занима навијаче Партизана: "Потребна су нам још четири појачања, Бразилац Же је..."

Саша Илић о теми која занима навијаче Партизана: "Потребна су нам још четири појачања, Бразилац Же је..."

Телеграф пре 3 сата
Фудбалери Партизана започели су припреме за нову сезону у којој ће се на месту тренера наћи једна од највећих легенди црно-белог клуба, Саша Илић. Тим би требало да се после уводне фазе у Београду пребаци у Словенију, где ће… »
Железничар се против јаких ривала спрема за Брагу и Европу, ово је план припрема Панчеваца

Железничар се против јаких ривала спрема за Брагу и Европу, ово је план припрема Панчеваца

Телеграф пре 5 сати
Фудбалери Железничара из Панчева започели су припреме за нову сезону, која ће за овај клуб бити историјска, јер ће по први пут играти европске квалификације. Стога, амбиције клуба значајно су порасле, покушаће екипа Радомира… »

Вести дана »