Povezane vesti
Ilić: Mnogo godina nemamo trofej, ali ambicije su uvek iste
RTS pre 20 dana
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je posle okončanja prvog dela priprema za sledeću sezonu da klub već mnogo godina nema trofej, ali je istakao da su crno-beli veliki klub i da su ambicije uvek iste. Partizan je pod vođstvom novog trenera… »
Ilić: Partizan dugo godina nema trofej, ali je veliki klub i ambicije su iste
Sputnik pre 20 dana
Saša Ilić, novi trener Partizana, govorio je o tome kako izgledaju crno-beli posle njegovog dolaska, pojačanjima i predstojećim pripremama. Vreo dan nije poremetio Sašu Ilića i njegov tim koji je vredno trenirao u Zemunu. Pred početak priprema i pred… »
Ilić: Mnogo godina nemamo trofej, ali Partizan je veliki klub i ambicije su iste
RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je posle okončanja prvog dela priprema za sledeću sezonu da klub već mnogo godina nema trofej, ali je istakao da su "crno-beli" veliki klub i da su ambicije uvek iste. Partizan je pod vođstvom novog… »
Teret ne sme da bude na mladim igračima: Ilić otkrio šta treba Partizanu, pa govorio o Dejanu Stankoviću!
Hot sport pre 20 dana
Ne trebaju mu posebna ovlašćenja! Partizan je započeo pripreme za novu sezonu, a ekipu će sa klupe predvoditi jedna od najvećih legendi kluba – Saša Ilić. Nakon uvodnog dela priprema u Beogradu, crno-beli će se preseliti u Sloveniju, gde ih očekuje… »
Crno-beli već dugo nemaju trofej! Saša Ilić poručio: Partizan je veliki klub i ambicije su iste
Dnevnik pre 20 dana
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je posle okončanja prvog dela priprema za sledeću sezonu da klub već mnogo godina nema trofej, ali je istakao da su crno-beli veliki klub i da su ambicije uvek iste. Partizan je pod vođstvom novog trenera… »
Ilić "zagreva" crno-bele na 30 stepeni u Zemunu FOTO/VIDEO
B92 pre 20 dana
Fudbaleri Partizana nastavljaju pripreme za novu sezonu u izuzetno teškim vremenskim uslovima. Dolazak Saše Ilića na mesto šefa stručnog štaba već je doneo znatno intenzivniji rad. Crno-beli će u subotu krenuti put Slovenije, gde ih očekuju dvonedeljne… »
Mnogo godina nemamo trofej, ali Partizan je veliki klub i ambicije su iste
Politika pre 20 dana
Nema mesta opuštanju, bez obzira na protivnika. Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je, posle okončanja prvog dela priprema za sledeću sezonu, da klub već mnogo godina nema trofej, ali je istakao da su „crno-beli” veliki klub i da su ambicije uvek… »
Saša Ilić: Potrebna su nam još četiri pojačanja da budemo konkurentni u Evropi i Srbiji
Danas pre 20 dana
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da crno-beli kao i u svaku sezonu ulaze sa ciljem da osvoje trofeje, kao i da su ekipi potrebna četiri pojačanja kako bi bili konkurentni u Evropi i domaćem prvenstvu. – Desetak dana sam ovde, svaka godina… »
Kojzek: Video sam da me porede sa Halandom, ali ja gledam sebe
Sport klub pre 20 dana
Fudbaleri Partizana uveliko rade i pripremaju se za početak nove sezone. Crno-beli će u subotu otputovati na dvonedeljne pripreme na slovenačko Pohorje, gde će odigrati pet kontrolnih utakmica. Najviše vremena za medije je odvojio šef stručnog štaba Saša… »
Novajlija u Humskoj: "Čuo sam da me porede sa Halandom"
B92 pre 20 dana
Novi napadač Partizana Erik Kojzek polako se privikava na novu sredinu. Slovenački fudbaler otkrio je kako je tekao put do Humske, ko mu je pomogao da donese odluku o dolasku u Beograd i šta misli o poređenjima sa Halandom. Posle uvodnog dela priprema u… »
Ilić bez dlake na jeziku: Partizan mora da prodaje da bi kupovao – otkrio i koliko još pojačanja treba!
Hot sport pre 20 dana
Legenda crno-belih preuzela kormilo i odmah poslala jasnu poruku! Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za novu sezonu i to sa novim trenerom, nakon što je u Humsku stigla legenda kluba – Saša Ilić. Posle uvodnog dela u Beogradu, crno-beli će se… »
Saša Ilić najavio da dolazi Že: "Stigla su četvorica, treba nam još toliko"
Mondo pre 20 dana
Saša Ilić vratio se ovog leta u Partizan i postao je novi šef stručnog štaba crno-belih, tako da trenutno radi na uigravanju ekipe za 2026/27. Dobio je Ilić već nekoliko pojačanja - i tu neće biti kraj - pošto je istakao danas u razgovoru s novinarima da… »
"Potrebna su nam još tri ili četiri pojačanja za Evropu" Saša Ilić otvorio dušu: Kada pitate bilo kog trenera...
Kurir pre 20 dana
Novi šef stručnog štaba Partizana, Saša Ilić, vratio se ovog leta u tabor crno-belih i uveliko priprema ekipu za takmičarsku 2026/27. Iako je u Humsku već stiglo nekoliko novih lica, to je tek početak. Ilić je u današnjem razgovoru sa medijima potvrdio… »
Saša Ilić najavio još pojačanja, Brazilac na pragu dolaska u Humsku
Nova pre 20 dana
Fudbaleri Partizana su započeli pripreme za novu takmičarsku sezonu, a ona donosi ogroman talas nostalgije i nade za navijače – na klupu „Parnog valjka“ sela je jedna od najvećih i najvoljenijih legendi kluba u modernoj istoriji, Saša Ilić. Nakon uvodne… »
Partizan se sprema za novu sezonu! Saša Ilić: Potrebna su još četiri pojačanja, ambicije su uvek iste
Večernje novosti pre 20 dana
FUDBALERI Partizana se spremaju za novu sezonu, a novinarima se u "SC Teleoptik" obratio trener Saša Ilić. FOTO: FK Partizan On je govorio o svemu što je urađeno u dosadašnjem toku priprema i šta treba da se uradi u narednom periodu. - Već dugo sam… »
Ilić: "Ambicije su iste, a koliko su realne..."; "Treba da poradimo na pojačanjima"
B92 pre 20 dana
Trener Partizana FK Partizan Saša Ilić obratio se javnosti nakon uvodnog dela letnjih priprema, koje su u toku već oko deset dana, i govorio o stanju ekipe, planovima i izazovima koji čekaju crno-bele uoči nove sezone. Prvi deo priprema fudbaleri… »
Saša Ilić nije tražio autonomiju oko izbora igrača, želi ekstra kvalitet i pozdravlj Dekija
Sportske.net pre 20 dana
Fudbaleri Partizana pripremaju se za novu sezonu koja će startovati kvalifikacijama za Ligu konferencija, a potom i šampionatom Srbije, a na prvom otvorenom treningu za medije Saša Ilić je pričao o očekivanjima i trenutnom radu. On se vratio u Humsku, za… »
Saša Ilić: Znam kakvi igrači mi trebaju, a znam i situaciju… Milan Aleksić: Da se Partizan i ja zajedno vratimo u život
Sport klub pre 20 dana
Trener Partizana Saša Ilić je govorio pred novinarima nakon desetak dana od početka priprema ekipe pred novu sezonu. Partizan je prvi deo priprema počeo u Beogradu. Uslovi nisu baš idealni jer se trenira na tropskim uslovima u Zemunu na terenima… »
Najveće pojačanje Partizana oduševilo navijače: "Video sam da me porede sa Erlingom Halandom"
Telegraf pre 20 dana
Fudbaleri Partizana polako, ali sigurno za par dana ulaze u drugu fazu priprema, gde će otputovati u Sloveniju i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica koje će pokazati gde se tim nalazi pred kvalifikacije za Ligu konferencije koje startuju polovinom… »
Saša Ilić o temi koja zanima navijače Partizana: "Potrebna su nam još četiri pojačanja, Brazilac Že je..."
Telegraf pre 20 dana
Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će se na mestu trenera naći jedna od najvećih legendi crno-belog kluba, Saša Ilić. Tim bi trebalo da se posle uvodne faze u Beogradu prebaci u Sloveniju, gde će odigrati i niz prijateljskih… »
Železničar se protiv jakih rivala sprema za Bragu i Evropu, ovo je plan priprema Pančevaca
Telegraf pre 20 dana
Fudbaleri Železničara iz Pančeva započeli su pripreme za novu sezonu, koja će za ovaj klub biti istorijska, jer će po prvi put igrati evropske kvalifikacije. Stoga, ambicije kluba značajno su porasle, pokušaće ekipa Radomira Kokovića da ostvari što bolji… »
Vesti dana »
Nije ih mnogo stiglo do tri finala Svetskog prvenstva - Mesi u malom i odabranom društvu
RTS pre 4 satijoš 4 povezane
Šta Vučić misli o izjavi ministarke da bi etnički očistila Kosovo od Albanaca da je bila na mestu Miloševića?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane