Povezane vesti
LEKARIMA U LAZI SAM REKAO DA ŽELIM DA OSTANEM! Evo odakle se oglasio Sloba Vasić nakon puštanja sa psihijatrije
Svet & Skandal pre 12 minuta
Folk pevač Sloba Vasić bio je hospitalizovan nakon što je napravio scenu u avionu, pa skinut sa leta, a boravio je potom u ustanovi „Laza Lazarević“. On se po puštanju sa odeljenja psihijatrije vratio nastupima, a na društvenim mrežama podelio je… »
"Lekarima u LAZI sam rekao da želim da ostanem tu" Evo gde se nalazi Sloba Vasić nakon burnog perioda, oglasio se i otkrio šta…
Kurir pre 7 sati
Nakon scene u avionu, pevač Sloba Vasić bio je hospitalizovan u ustanovi "Laza Lazarević". Nakon što je izašao iz bolnice, pevač se vratio nastupima, a na društvenim mrežama je pokazao kako se provodi na primorju. - Meni treba kap tišine, pogled preko… »
"Lekarima sam rekao da hoću da ostanem" Sloba Vasić napustio Srbiju, evo gde se nalazi nakon izlaska iz "Laze"
Telegraf pre 7 sati
Sloba Vasić ponovo se oglasio na društvenim mrežama nakon teškog perioda kroz koji je prošao. Pevač, koji je nedavno bio hospitalizovan nakon incidenta u avionu, podelio je fotografiju sa primorja i kratkom porukom nagovestio da mu je sada najpotrebniji… »
"Lekarima sam rekao da želim da ostanem u Lazi": Sloba Vasić otkrio detalje razgovora, pa pokazao gde se sada nalazi
Mondo pre 8 sati
Folk pevač Sloba Vasić bio je hospitalizovan nakon što je napravio scenu u avionu, pa skinut sa leta, a boravio je potom u ustanovi "Laza Lazarević". On se po puštanju sa odeljenja psihijatrije vratio nastupima, a na društvenim mrežama podelio je… »
"Lekarima u lazi sam rekao da želim da ostanem tu": Evo odakle se oglasio Sloba Vasić nakon puštanja sa psihijatrije: Priznao…
Blic pre 9 sati
Priznao je da je zatražio pomoć jer se loše osećao i želeo je da se nakratko skloni od javnosti i telefona. Istakao je veliku zahvalnost svojoj supruzi koja mu je bila najveća podrška tokom teškog perioda. Folk pevač Sloba Vasić bio je hospitalizovan… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 13 minutajoš 56 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 37 minutajoš 14 povezanih
Đoković protiv Vua na startu Vimbldona, Kecmanović protiv Sinera
Nedeljnik pre 2 satajoš 30 povezanih