Povezane vesti

LEKARIMA U LAZI SAM REKAO DA ŽELIM DA OSTANEM! Evo odakle se oglasio Sloba Vasić nakon puštanja sa psihijatrije

LEKARIMA U LAZI SAM REKAO DA ŽELIM DA OSTANEM! Evo odakle se oglasio Sloba Vasić nakon puštanja sa psihijatrije

Svet & Skandal pre 12 minuta
Folk pevač Sloba Vasić bio je hospitalizovan nakon što je napravio scenu u avionu, pa skinut sa leta, a boravio je potom u ustanovi „Laza Lazarević“. On se po puštanju sa odeljenja psihijatrije vratio nastupima, a na društvenim mrežama podelio je… »
"Lekarima u LAZI sam rekao da želim da ostanem tu" Evo gde se nalazi Sloba Vasić nakon burnog perioda, oglasio se i otkrio šta…

"Lekarima u LAZI sam rekao da želim da ostanem tu" Evo gde se nalazi Sloba Vasić nakon burnog perioda, oglasio se i otkrio šta…

Kurir pre 7 sati
Nakon scene u avionu, pevač Sloba Vasić bio je hospitalizovan u ustanovi "Laza Lazarević". Nakon što je izašao iz bolnice, pevač se vratio nastupima, a na društvenim mrežama je pokazao kako se provodi na primorju. - Meni treba kap tišine, pogled preko… »
"Lekarima sam rekao da hoću da ostanem" Sloba Vasić napustio Srbiju, evo gde se nalazi nakon izlaska iz "Laze"

"Lekarima sam rekao da hoću da ostanem" Sloba Vasić napustio Srbiju, evo gde se nalazi nakon izlaska iz "Laze"

Telegraf pre 7 sati
Sloba Vasić ponovo se oglasio na društvenim mrežama nakon teškog perioda kroz koji je prošao. Pevač, koji je nedavno bio hospitalizovan nakon incidenta u avionu, podelio je fotografiju sa primorja i kratkom porukom nagovestio da mu je sada najpotrebniji… »
"Lekarima sam rekao da želim da ostanem u Lazi": Sloba Vasić otkrio detalje razgovora, pa pokazao gde se sada nalazi

"Lekarima sam rekao da želim da ostanem u Lazi": Sloba Vasić otkrio detalje razgovora, pa pokazao gde se sada nalazi

Mondo pre 8 sati
Folk pevač Sloba Vasić bio je hospitalizovan nakon što je napravio scenu u avionu, pa skinut sa leta, a boravio je potom u ustanovi "Laza Lazarević". On se po puštanju sa odeljenja psihijatrije vratio nastupima, a na društvenim mrežama podelio je… »
"Lekarima u lazi sam rekao da želim da ostanem tu": Evo odakle se oglasio Sloba Vasić nakon puštanja sa psihijatrije: Priznao…

"Lekarima u lazi sam rekao da želim da ostanem tu": Evo odakle se oglasio Sloba Vasić nakon puštanja sa psihijatrije: Priznao…

Blic pre 9 sati
Priznao je da je zatražio pomoć jer se loše osećao i želeo je da se nakratko skloni od javnosti i telefona. Istakao je veliku zahvalnost svojoj supruzi koja mu je bila najveća podrška tokom teškog perioda. Folk pevač Sloba Vasić bio je hospitalizovan… »

Vesti dana »