Povezane vesti

Kako bih preživeo bez klime

BBC News pre 6 sati
Iako troše struju, nisu zdravi, klima uređaji su neophodni da bismo pregurali vrele dane. Bar neki od nas. Volim da dođem i radim u kancelariji, ne od kuće. Pogotovo leti. Ne smeta mi ni mraz, ni kiša, ali sve iznad 20 stepeni Celzijusa za mene je… »

Radio 021 pre 6 sati
Iako troše struju, nisu zdravi, klima uređaji su neophodni da bismo pregurali vrele dane. Bar neki od nas. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. REUTERS/Tom Nicholson Volim da dođem i radim u kancelariji, ne od kuće. Pogotovo leti. Ne smeta mi ni… »

Danas pre 6 sati
Volim da dođem i radim u kancelariji, ne od kuće. Pogotovo leti. Ne smeta mi ni mraz, ni kiša, ali sve iznad 20 stepeni Celzijusa za mene je elementarna nepogoda. Retko ko se raduje odlasku na posao, ali ja da – kad je napolju već u sedam ujutru 30… »

Južne vesti pre 6 sati
REUTERS/Tom Nicholson Volim da dođem i radim u kancelariji, ne od kuće. Pogotovo leti. Ne smeta mi ni mraz, ni kiša, ali sve iznad 20 stepeni Celzijusa za mene je elementarna nepogoda. Retko ko se raduje odlasku na posao, ali ja da – kad je napolju već u… »

Vesti dana »