Povezane vesti

Kako bih preživeo bez klime

Radio 021 pre 24 dana
Iako troše struju, nisu zdravi, klima uređaji su neophodni da bismo pregurali vrele dane. Bar neki od nas. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. REUTERS/Tom Nicholson Volim da dođem i radim u kancelariji, ne od kuće. Pogotovo leti. Ne smeta mi ni… »

BBC News pre 24 dana
Iako troše struju, nisu zdravi, klima uređaji su neophodni da bismo pregurali vrele dane. Bar neki od nas. Volim da dođem i radim u kancelariji, ne od kuće. Pogotovo leti. Ne smeta mi ni mraz, ni kiša, ali sve iznad 20 stepeni Celzijusa za mene je… »

Danas pre 24 dana
Volim da dođem i radim u kancelariji, ne od kuće. Pogotovo leti. Ne smeta mi ni mraz, ni kiša, ali sve iznad 20 stepeni Celzijusa za mene je elementarna nepogoda. Retko ko se raduje odlasku na posao, ali ja da – kad je napolju već u sedam ujutru 30… »

Južne vesti pre 24 dana
REUTERS/Tom Nicholson Volim da dođem i radim u kancelariji, ne od kuće. Pogotovo leti. Ne smeta mi ni mraz, ni kiša, ali sve iznad 20 stepeni Celzijusa za mene je elementarna nepogoda. Retko ko se raduje odlasku na posao, ali ja da – kad je napolju već u… »

Vesti dana »