Повезане вести
ССП: Одговорна власт би упозорила грађане на опасност од врућина, уместо да их позива на скуп
Радио 021 пре 24 сата
Ирена Мојсић из Ресорног одбора Странке слободе и правде за здравство (ССП) оценила је да би одговорна власт упозорила грађане на опасност коју носе високе температуре и дала упутства како да избегну дехидратацију. Додај 021.рс… »
ССП: Одговорна власт би упозорила грађане на опасност од врућина, уместо да их позива на скуп
Бета пре 5 сати
Ирена Мојсић из Ресорног одбора Странке слободе и правде за здравство (ССП) оценила је да би одговорна власт упозорила грађане на опасност коју носе високе температуре и дала упутства како да избегну дехидратацију, топлотну… »
Сербиан Невс Медиа пре 5 сати
Ирена Мојсић из Ресорног одбора Странке слободе и правде за здравство (ССП) оценила је да би одговорна власт упозорила грађане на опасност коју носе високе температуре и дала упутства како да избегну дехидратацију, топлотну… »
Радио сто плус пре 4 сати
Она је у писаној изјави навела да би такво упутство укључило и позив да грађани избегавају боравак на отвореном у периоду од 10 до 18 часова, као што се то ради у земљама ЕУ. “Уместо тога највиши државни званичници на челу са… »
Право у центар пре 5 сати
Мојсић: „Власт није упозорила грађане на опасности високих температура“
Сербиан Невс Медиа пре 5 сати
Др Ирена Мојсић наводи да би одговорна власт, на челу са министром здравља Златибором Лончаром, упозорила грађане на опасности које носе високе температуре и дала упутства како да избегну дехидратацију, топлотну исцрпљеност и… »
Вести дана »
"Син ми је рођен без слуха, питала сам се зашто мени..." Аница о сину, животу у Америци и повратку у Србију
Телеграф пре 1 сатјош 22 повезане
Разорни земљотреси у Венецуели: 589 мртвих, снимци катастрофе из ваздуха
BBC News пре 4 сатијош 24 повезане
Радић: Напустио сам земљу када су објавили снимке моје малолетне кћерке на телевизији
Инсајдер пре 9 сатијош 18 повезаних
Поскупео бензин: Ово су нове цене горива у Србији до следећег петка
Недељник пре 11 сатијош 34 повезане