Povezane vesti
SSP: Odgovorna vlast bi upozorila građane na opasnost od vrućina, umesto da ih poziva na skup
Radio 021 pre 21 dana
Irena Mojsić iz Resornog odbora Stranke slobode i pravde za zdravstvo (SSP) ocenila je da bi odgovorna vlast upozorila građane na opasnost koju nose visoke temperature i dala uputstva kako da izbegnu dehidrataciju. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
SSP: Odgovorna vlast bi upozorila građane na opasnost od vrućina, umesto da ih poziva na skup
Beta pre 20 dana
Irena Mojsić iz Resornog odbora Stranke slobode i pravde za zdravstvo (SSP) ocenila je da bi odgovorna vlast upozorila građane na opasnost koju nose visoke temperature i dala uputstva kako da izbegnu dehidrataciju, toplotnu iscrpljenost i toplotni udar… »
Serbian News Media pre 20 dana
Irena Mojsić iz Resornog odbora Stranke slobode i pravde za zdravstvo (SSP) ocenila je da bi odgovorna vlast upozorila građane na opasnost koju nose visoke temperature i dala uputstva kako da izbegnu dehidrataciju, toplotnu iscrpljenost i toplotni udar… »
Radio sto plus pre 20 dana
Ona je u pisanoj izjavi navela da bi takvo uputstvo uključilo i poziv da građani izbegavaju boravak na otvorenom u periodu od 10 do 18 časova, kao što se to radi u zemljama EU. “Umesto toga najviši državni zvaničnici na čelu sa predsednikom države… »
Pravo u centar pre 20 dana
Mojsić: „Vlast nije upozorila građane na opasnosti visokih temperatura“
Serbian News Media pre 20 dana
Dr Irena Mojsić navodi da bi odgovorna vlast, na čelu sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, upozorila građane na opasnosti koje nose visoke temperature i dala uputstva kako da izbegnu dehidrataciju, toplotnu iscrpljenost i toplotni udar. Mojsić je… »
Vesti dana »
SAD gađale mostove i srušile toranj u ključnoj luci u proširenju kampanje protiv Irana
Beta pre 39 minutajoš 28 povezanih
Sunčano i veoma toplo, temperatura do 36 stepeni: Od naredne sedmice stiže osveženje
Glas Zaječara pre 9 minutajoš 17 povezanih
Tramp objavio dokumenta obaveštajnih službi o izborima 2020. godine: Pominju se Rusija i Merkelova
Sputnik pre 14 minutajoš 16 povezanih
Slovenac sudi finale Mundijala: Vinčića savladale emocije /video/
Sputnik pre 38 minutajoš 17 povezanih