Povezane vesti

Ovo je poslednje pojavljivanje Andrije Bajića u javnosti: Evo kako je izgledao, ništa nije slutilo na najgore

Ovo je poslednje pojavljivanje Andrije Bajića u javnosti: Evo kako je izgledao, ništa nije slutilo na najgore

Telegraf pre 8 dana
Pevač Andrija Bajić preminuo je juče, 7. jula, u 89. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo usled moždanog udara. Samo dva meseca pre smrti gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je sa suprugom Malom Canom govorio o njihovom braku… »
Ko je udovica pevača čiji snimci kruže mrežama? Spajali je s kolegom, imala moždani udar, a zbog ove veze izbio skandal

Ko je udovica pevača čiji snimci kruže mrežama? Spajali je s kolegom, imala moždani udar, a zbog ove veze izbio skandal

Mondo pre 8 dana
Svetlana Tomić, u narodu poznatija kao Mala Cana (48), decenijama je prisutna na estradnom nebu, ali je tek nedavno, nakon što je u javnost dospela informacija o njenom braku sa pevačem Andrijom Bajićem, postala glavna tema medijskih napisa. Iako se… »
Prvi susret male Cane i ćerki pokojnog Andrije Bajića: Evo šta se desilo, kamere sve snimile (foto+video)

Prvi susret male Cane i ćerki pokojnog Andrije Bajića: Evo šta se desilo, kamere sve snimile (foto+video)

Kurir pre 8 dana
Andrija Bajić preminuo je juče u 89. godini života. Uz njega je sve vreme bila njegova supruga Mala Cana, a ona je pred kamerama Kurira otkrila da su je pevačeve ćerke napadale, maltretirale i tukle. I ne samo nju, već i svog oca Andriju Bajića. I ako se… »
"Imali smo ugovor" Mala Cana plače ispred bolnice nakon smrti Andrije Bajića, priča o odnosu sa njegovim ćerkama, otkrila šta…

"Imali smo ugovor" Mala Cana plače ispred bolnice nakon smrti Andrije Bajića, priča o odnosu sa njegovim ćerkama, otkrila šta…

Blic pre 8 dana
Supruga Andrije Bajića otkrila je emotivne detalje o poslednjim trenucima s pokojnim mužem i komplikacijama sa njegovom porodicom oko papira i nasledstva. Ističe da nije imala kontakt sa njegovim ćerkama, koje ni u bolnici nisu obratile pažnju na njeno… »
"Pokušale su da mi uzmu papire, ali verovatno i telo": Mala Cana iskreno o susretu sa ćerkama pokojnog Andrije

"Pokušale su da mi uzmu papire, ali verovatno i telo": Mala Cana iskreno o susretu sa ćerkama pokojnog Andrije

Mondo pre 8 dana
Mala Cana teško se nosi sa gubitkom svog partnera pevača Andrije Bajića. Pevačica je u društvu dvoje najbližih prijatelja otišla po telo svog supruga. Supruga pokojnog pevača za je otkrila da se ne oseća dobro, te da nakon identifijacije tela, čeka dalju… »
"Pokusali su da mi uzmu papire, a verovatno i njegovo telo" Mala Cana o prvom susretu sa ćerkama Andrije Bajića: Sve im je…

"Pokusali su da mi uzmu papire, a verovatno i njegovo telo" Mala Cana o prvom susretu sa ćerkama Andrije Bajića: Sve im je…

Kurir pre 8 dana
Mala Cana teško se nosi sa gubitkom svog partnera pevača Andrije Bajića. Pevačica je u društvu dvoje najbližih prijatelja otišla po telo svog supruga. Supruga pokojnog pevača za Kurir je otkrila da se ne oseća dobro, te da nakon identifijacije tela, čeka… »
"Napravio je ugovor" Mala Cana o nasledstvu, otkrila i šta je Andrija tražio pred smrt: "Da niko ne zna..."

"Napravio je ugovor" Mala Cana o nasledstvu, otkrila i šta je Andrija tražio pred smrt: "Da niko ne zna..."

Telegraf pre 8 dana
Mala Cana, supruga pevača Andrije Bajića koji je juče preminuo na VMA, danas je progovorila o nasledstvu i odnosu sa pevačevim ćerkama. - Pričala sam sa Ljubišom Pavkovićem i samo u jednom momentu kuma mi je rekla i evo, prišao je i dao mi te papire. To… »
(Foto) Ćerke Andrije Bajića stigle u bolnicu: Ovo su naslednice pevača koji je umro, prošle pored Male Cane, ona im poručuje…

(Foto) Ćerke Andrije Bajića stigle u bolnicu: Ovo su naslednice pevača koji je umro, prošle pored Male Cane, ona im poručuje…

Blic pre 8 dana
Andrija Bajić je preminuo u 89. godini na VMA, a njegove ćerke su došle po potrebnu dokumentaciju u bolnicu. Sa ćerkama je bio i zet, ali nisu želeli da komuniciraju sa medijima nakon izlaska iz bolnice. Nakon što smo uhvatili pevačicu Malu Canu ispred… »
Jedva stoji na nogama, prijatelji je pridržavaju Mala Cana nema od bola, plače ispred bolnice u crnini i pominje Andriju…

Jedva stoji na nogama, prijatelji je pridržavaju Mala Cana nema od bola, plače ispred bolnice u crnini i pominje Andriju…

Blic pre 8 dana
Mala Cana je sve vreme bila utučena, držala se i za stomak. Njeno teško stanje zabrinulo prijatelje koji su je pridržavali i nudili vodu Pevačica Mala Cana trenutno se nalazi ispred bolnice gde je prebačen Andrija Bajić, koji je juče preminuo u 89… »
Ćerke nisu došle po telo Andrije Bajića: Mala Cana jedva hoda ispred VMA, od naslednica ni traga ni glasa

Ćerke nisu došle po telo Andrije Bajića: Mala Cana jedva hoda ispred VMA, od naslednica ni traga ni glasa

Mondo pre 8 dana
Mala Cana teško se nosi sa gubitkom svog partnera pevača Andrije Bajića. Pevačica je u društvu dvoje najbližih prijatelja otišla po telo svog supruga, a kako domaći mediji saznaju, ćerke pevača se nisu pojavile kako bi preuzele očevo telo. Kako se može… »
"Jel tamo moj Andrija?": Mala Cana došla da preuzme telo Andrije Bajića: Gleda u jednu tačku, prijateljica se ne odvaja od nje…

"Jel tamo moj Andrija?": Mala Cana došla da preuzme telo Andrije Bajića: Gleda u jednu tačku, prijateljica se ne odvaja od nje…

Kurir pre 8 dana
Mala Cana teško se nosi sa gubitkom svog partnera pevača Andrije Bajića. Pevačica je u društvu dvoje najbližih prijatelja otišla do javnog komunalnog preduzeće "Pogrebne usluge" po telo svog supruga. Pre toga ga je indetifikovala na VMA. Kako se može… »
Prvi susret Male Cane i ćerki Andrije Bajića nakon njegove smrti: Kamera snimila sve, evo kako su se ponašale

Prvi susret Male Cane i ćerki Andrije Bajića nakon njegove smrti: Kamera snimila sve, evo kako su se ponašale

Mondo pre 8 dana
Andrija Bajić preminuo je juče u 89. godini. Uz njega je sve vreme bila njegova supruga Mala Cana, a ona je pred kamerama Kurira otkrila da su je pevačeve ćerke napadale, maltretirale i tukle. I ne samo nju već i svog oca Andriju Bajića. I ako se one… »
Ovo je istina o braku Andrije Bajića i 41 godinu mlađe Cane! 15 godina krili od javnosti: "Nisam se plašio..."

Ovo je istina o braku Andrije Bajića i 41 godinu mlađe Cane! 15 godina krili od javnosti: "Nisam se plašio..."

Telegraf pre 8 dana
Pevač Andrija Bajić preminuo je juče, 7. jula, u 89. godini na Vojnomedicinskoj akademiji, a tužnu vest potvrdila je njegova supruga, pevačica Mala Cana. Njihova ljubavna priča poslednjih meseci privukla je veliku pažnju javnosti, naročito nakon što se… »
"Došle su ćerke i uzele njegovu dokumentaciju" Mala Cana stigla na VMA, ne može da dođe sebi nakon smrti muža Andrije Bajića…

"Došle su ćerke i uzele njegovu dokumentaciju" Mala Cana stigla na VMA, ne može da dođe sebi nakon smrti muža Andrije Bajića…

Blic pre 9 dana
Njegova supruga, Mala Cana, potresena je i identifikovala je njegovo telo na VMA. Cana je ispričala emotivne detalje poslednjih trenutaka sa suprugom i izrazila tugu zbog odnosa sa njegovim ćerkama. Pevač Andrija Bajić umro je juče u 89. godini. Njegova… »
"Laka ti zemlja, divni čoveče", Peja uputio poslednji pozdrav pevaču: "Velika legendo"

"Laka ti zemlja, divni čoveče", Peja uputio poslednji pozdrav pevaču: "Velika legendo"

Blic pre 8 dana
Pevač Andrija Bajić preminuo je u 89. godini posle teške bolesti. Iza sebe je ostavio suprugu Malu Canu i ćerke, koji su veoma ožalošćeni. Pevač Andrija Bajić preminuo je juče u 89. godini, a iza sebe je ostavio ćerke i neutešnu suprugu Malu Canu. Od… »
Mala Cana stigla po telo Andrije Bajića, ćerke uzele dokumentaciju: “Ne mogu ništa, imam veća prava kao žena"

Mala Cana stigla po telo Andrije Bajića, ćerke uzele dokumentaciju: “Ne mogu ništa, imam veća prava kao žena"

Mondo pre 8 dana
Mala Cana u ranim jutarnjim časovima došla je na VMA, kako bi indifikovala telo svog preminulog supruga Andrije Bajića. Ona je utučena i ispijena dala izjavu, pa pomenula ćerke pokojnog pevača. - Nikako sam! Ništa mu nisam rekla samo sam mu rekla da me… »
Mala Cana stigla po telo Andrije Bajića, ćerke uzele dokumentaciju: “Ne mogu ništa, hoće da ga sahrane…”

Mala Cana stigla po telo Andrije Bajića, ćerke uzele dokumentaciju: “Ne mogu ništa, hoće da ga sahrane…”

Telegraf pre 9 dana
Mala Cana u ranim jutarnjim časovima došla je na VMA, kako bi indifikovala telo svog preminulog supruga Andriju Bajića. Ona je utučena i ispijena dala izjavu, pa pomenula ćerke pokojnig Bajića. - Nikako sam! Ništa mu nisam rekla samo sam mu rekla da me… »
"Divni čoveče": Peja se oprostio od legendarnog pevača, ispred VMA drama Male Cane i njegovih ćerki

"Divni čoveče": Peja se oprostio od legendarnog pevača, ispred VMA drama Male Cane i njegovih ćerki

Telegraf pre 8 dana
Legendarni pevač Andrija Bajić preminuo je juče, 7. jula u 88. godini na VMA. Od njega su počeli da se opraštaju mnogobrojni članovi estrade, a među prvima se oglasio Peja. Voditelj, Zoran Pejić Peja se putem Instagrama oprostio od Bajića. - Laka ti… »
Mala Cana identifikovala telo muža Andrije Bajića: Pevačica slomljena od bola, poslednji put poljubila svog 41 godinu starijeg…

Mala Cana identifikovala telo muža Andrije Bajića: Pevačica slomljena od bola, poslednji put poljubila svog 41 godinu starijeg…

Kurir pre 9 dana
Pevačica Mala Cana identifikovala je telo supruga, pevača Andrije Bajića, koji je preminuo 7. jula u 89. godini. Ona je u jutarnjim časovima došla na VMA i poslednji put videla 41 godinu starijeg partnera sa kojim je provela poslednjih 15 godina. Otkako… »
"Idem kod njega bez obzira na sve" Mala Cana kuka i plače za Andrijom: Ćerke su mi uzele njegovu dokumentaciju!

"Idem kod njega bez obzira na sve" Mala Cana kuka i plače za Andrijom: Ćerke su mi uzele njegovu dokumentaciju!

Kurir pre 9 dana
Mala Cana u ranim jutarnjim časovima došla je na VMA, kako bi indifikovala telo svog preminulog supruga Andriju Bajića. Ekipa Kurira sačekala ju je nakon ovog teškog trenutka, a ona je utučena i ispijena dala izjavu. - Nikako sam! Ništa mu nisam rekla… »
"Čekaj me, dušo, doći ću da ponovo budemo zajedno i srećni": Mala Cana objavila sliku Andrije Bajića uz reči koje su…

"Čekaj me, dušo, doći ću da ponovo budemo zajedno i srećni": Mala Cana objavila sliku Andrije Bajića uz reči koje su…

Blic pre 9 dana
Mala Cana je na Instagramu emotivno oprostila od supruga, što je rasplakalo mnoge pratioce. Andrija je poslednja dva meseca proveo u bolnici, prvo u Pančevu, zatim u Beogradu, gde mu se zdravstveno stanje pogoršalo. Suprug pevačice Male Cane, Andrija… »
Niko nije znao da su u braku 15 godina: Za ljubav Andrije Bajića i 41 godinu mlađe pevačice se nedavno saznalo, a evo kako su…

Niko nije znao da su u braku 15 godina: Za ljubav Andrije Bajića i 41 godinu mlađe pevačice se nedavno saznalo, a evo kako su…

Blic pre 9 dana
Bili su u braku 15 godina, a njihova veza počela je spontano nakon zajedničkog druženja i problema koje je Mala Cana imala u muzičkim krugovima. Andrija Bajić je preminuo nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo zbog posledica moždanog udara. Pevač… »
"Čekaj me, dušo, i ja ću doći da ponovo budemo zajedno i srećni" – Cana objavila Andrijinu sliku uz potresne reči

"Čekaj me, dušo, i ja ću doći da ponovo budemo zajedno i srećni" – Cana objavila Andrijinu sliku uz potresne reči

Telegraf pre 9 dana
Pevačica Mala Cana izgubila je voljenog supruga Andriju Bajića, koji je preminuo u bolnici, nakon teške bolesti. Andrija Bajić je preminuo juče, 7. jula, u 89. godini, a pevačica se veoma teško nosi sa gubitkom i bolom. Od muža se oprostila i putem… »
"Šta mi treba više, ja sam ispunjen čovek?!" Andrija Bajić pred smrt podelio porodičnu fotografiju: Mala Cana nasmejana…

"Šta mi treba više, ja sam ispunjen čovek?!" Andrija Bajić pred smrt podelio porodičnu fotografiju: Mala Cana nasmejana…

Blic pre 9 dana
Mala Cana je emotivno pričala o poslednjim trenucima supruga, ističući njegove reči podrške i ljubavi. Zbog stresa i brige za muža, Mala Cana je zanemarila svoje zdravlje i odbijala da ode kod lekara kako bi bila uz njega do kraja. Pevačica Mala Cana… »
Isplivala slika Cane sa Andrijinim ćerkama: Tvrdi da su bile u lošim odnosima, a ovde sve izgleda drugačije

Isplivala slika Cane sa Andrijinim ćerkama: Tvrdi da su bile u lošim odnosima, a ovde sve izgleda drugačije

Telegraf pre 9 dana
Nakon smrti Andrije Bajića razgovarali smo sa Malom Canom koja je pred našim kamerama iznela šokantne detalje o pevačevim naslednicama i porodičnom životu. Cana tvrdi da je Andrijina ćerka navodno njih tukla i da je nisu volele njegove ćerke jer su… »

Vesti dana »