Povezane vesti
Ovo je poslednje pojavljivanje Andrije Bajića u javnosti: Evo kako je izgledao, ništa nije slutilo na najgore
Telegraf pre 21 minuta
Pevač Andrija Bajić preminuo je juče, 7. jula, u 89. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo usled moždanog udara. Samo dva meseca pre smrti gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je sa suprugom Malom Canom govorio o njihovom braku… »
Ko je udovica pevača čiji snimci kruže mrežama? Spajali je s kolegom, imala moždani udar, a zbog ove veze izbio skandal
Mondo pre 2 sata
Svetlana Tomić, u narodu poznatija kao Mala Cana (48), decenijama je prisutna na estradnom nebu, ali je tek nedavno, nakon što je u javnost dospela informacija o njenom braku sa pevačem Andrijom Bajićem, postala glavna tema medijskih napisa. Iako se… »
Prvi susret male Cane i ćerki pokojnog Andrije Bajića: Evo šta se desilo, kamere sve snimile (foto+video)
Kurir pre 4 sati
Andrija Bajić preminuo je juče u 89. godini života. Uz njega je sve vreme bila njegova supruga Mala Cana, a ona je pred kamerama Kurira otkrila da su je pevačeve ćerke napadale, maltretirale i tukle. I ne samo nju, već i svog oca Andriju Bajića. I ako se… »
"Imali smo ugovor" Mala Cana plače ispred bolnice nakon smrti Andrije Bajića, priča o odnosu sa njegovim ćerkama, otkrila šta…
Blic pre 5 sati
Supruga Andrije Bajića otkrila je emotivne detalje o poslednjim trenucima s pokojnim mužem i komplikacijama sa njegovom porodicom oko papira i nasledstva. Ističe da nije imala kontakt sa njegovim ćerkama, koje ni u bolnici nisu obratile pažnju na njeno… »
"Pokušale su da mi uzmu papire, ali verovatno i telo": Mala Cana iskreno o susretu sa ćerkama pokojnog Andrije
Mondo pre 5 sati
Mala Cana teško se nosi sa gubitkom svog partnera pevača Andrije Bajića. Pevačica je u društvu dvoje najbližih prijatelja otišla po telo svog supruga. Supruga pokojnog pevača za je otkrila da se ne oseća dobro, te da nakon identifijacije tela, čeka dalju… »
"Pokusali su da mi uzmu papire, a verovatno i njegovo telo" Mala Cana o prvom susretu sa ćerkama Andrije Bajića: Sve im je…
Kurir pre 5 sati
Mala Cana teško se nosi sa gubitkom svog partnera pevača Andrije Bajića. Pevačica je u društvu dvoje najbližih prijatelja otišla po telo svog supruga. Supruga pokojnog pevača za Kurir je otkrila da se ne oseća dobro, te da nakon identifijacije tela, čeka… »
"Napravio je ugovor" Mala Cana o nasledstvu, otkrila i šta je Andrija tražio pred smrt: "Da niko ne zna..."
Telegraf pre 5 sati
Mala Cana, supruga pevača Andrije Bajića koji je juče preminuo na VMA, danas je progovorila o nasledstvu i odnosu sa pevačevim ćerkama. - Pričala sam sa Ljubišom Pavkovićem i samo u jednom momentu kuma mi je rekla i evo, prišao je i dao mi te papire. To… »
(Foto) Ćerke Andrije Bajića stigle u bolnicu: Ovo su naslednice pevača koji je umro, prošle pored Male Cane, ona im poručuje…
Blic pre 6 sati
Andrija Bajić je preminuo u 89. godini na VMA, a njegove ćerke su došle po potrebnu dokumentaciju u bolnicu. Sa ćerkama je bio i zet, ali nisu želeli da komuniciraju sa medijima nakon izlaska iz bolnice. Nakon što smo uhvatili pevačicu Malu Canu ispred… »
Jedva stoji na nogama, prijatelji je pridržavaju Mala Cana nema od bola, plače ispred bolnice u crnini i pominje Andriju…
Blic pre 7 sati
Mala Cana je sve vreme bila utučena, držala se i za stomak. Njeno teško stanje zabrinulo prijatelje koji su je pridržavali i nudili vodu Pevačica Mala Cana trenutno se nalazi ispred bolnice gde je prebačen Andrija Bajić, koji je juče preminuo u 89… »
"Jel tamo moj Andrija?": Mala Cana došla da preuzme telo Andrije Bajića: Gleda u jednu tačku, prijateljica se ne odvaja od nje…
Kurir pre 7 sati
Mala Cana teško se nosi sa gubitkom svog partnera pevača Andrije Bajića. Pevačica je u društvu dvoje najbližih prijatelja otišla do javnog komunalnog preduzeće "Pogrebne usluge" po telo svog supruga. Pre toga ga je indetifikovala na VMA. Kako se može… »
Ćerke nisu došle po telo Andrije Bajića: Mala Cana jedva hoda ispred VMA, od naslednica ni traga ni glasa
Mondo pre 7 sati
Mala Cana teško se nosi sa gubitkom svog partnera pevača Andrije Bajića. Pevačica je u društvu dvoje najbližih prijatelja otišla po telo svog supruga, a kako domaći mediji saznaju, ćerke pevača se nisu pojavile kako bi preuzele očevo telo. Kako se može… »
Prvi susret Male Cane i ćerki Andrije Bajića nakon njegove smrti: Kamera snimila sve, evo kako su se ponašale
Mondo pre 7 sati
Andrija Bajić preminuo je juče u 89. godini. Uz njega je sve vreme bila njegova supruga Mala Cana, a ona je pred kamerama Kurira otkrila da su je pevačeve ćerke napadale, maltretirale i tukle. I ne samo nju već i svog oca Andriju Bajića. I ako se one… »
Ovo je istina o braku Andrije Bajića i 41 godinu mlađe Cane! 15 godina krili od javnosti: "Nisam se plašio..."
Telegraf pre 7 sati
Pevač Andrija Bajić preminuo je juče, 7. jula, u 89. godini na Vojnomedicinskoj akademiji, a tužnu vest potvrdila je njegova supruga, pevačica Mala Cana. Njihova ljubavna priča poslednjih meseci privukla je veliku pažnju javnosti, naročito nakon što se… »
"Došle su ćerke i uzele njegovu dokumentaciju" Mala Cana stigla na VMA, ne može da dođe sebi nakon smrti muža Andrije Bajića…
Blic pre 8 sati
Njegova supruga, Mala Cana, potresena je i identifikovala je njegovo telo na VMA. Cana je ispričala emotivne detalje poslednjih trenutaka sa suprugom i izrazila tugu zbog odnosa sa njegovim ćerkama. Pevač Andrija Bajić umro je juče u 89. godini. Njegova… »
"Laka ti zemlja, divni čoveče", Peja uputio poslednji pozdrav pevaču: "Velika legendo"
Blic pre 8 sati
Pevač Andrija Bajić preminuo je u 89. godini posle teške bolesti. Iza sebe je ostavio suprugu Malu Canu i ćerke, koji su veoma ožalošćeni. Pevač Andrija Bajić preminuo je juče u 89. godini, a iza sebe je ostavio ćerke i neutešnu suprugu Malu Canu. Od… »
Mala Cana stigla po telo Andrije Bajića, ćerke uzele dokumentaciju: “Ne mogu ništa, imam veća prava kao žena"
Mondo pre 8 sati
Mala Cana u ranim jutarnjim časovima došla je na VMA, kako bi indifikovala telo svog preminulog supruga Andrije Bajića. Ona je utučena i ispijena dala izjavu, pa pomenula ćerke pokojnog pevača. - Nikako sam! Ništa mu nisam rekla samo sam mu rekla da me… »
"Divni čoveče": Peja se oprostio od legendarnog pevača, ispred VMA drama Male Cane i njegovih ćerki
Telegraf pre 8 sati
Legendarni pevač Andrija Bajić preminuo je juče, 7. jula u 88. godini na VMA. Od njega su počeli da se opraštaju mnogobrojni članovi estrade, a među prvima se oglasio Peja. Voditelj, Zoran Pejić Peja se putem Instagrama oprostio od Bajića. - Laka ti… »
Mala Cana stigla po telo Andrije Bajića, ćerke uzele dokumentaciju: “Ne mogu ništa, hoće da ga sahrane…”
Telegraf pre 8 sati
Mala Cana u ranim jutarnjim časovima došla je na VMA, kako bi indifikovala telo svog preminulog supruga Andriju Bajića. Ona je utučena i ispijena dala izjavu, pa pomenula ćerke pokojnig Bajića. - Nikako sam! Ništa mu nisam rekla samo sam mu rekla da me… »
Mala Cana identifikovala telo muža Andrije Bajića: Pevačica slomljena od bola, poslednji put poljubila svog 41 godinu starijeg…
Kurir pre 9 sati
Pevačica Mala Cana identifikovala je telo supruga, pevača Andrije Bajića, koji je preminuo 7. jula u 89. godini. Ona je u jutarnjim časovima došla na VMA i poslednji put videla 41 godinu starijeg partnera sa kojim je provela poslednjih 15 godina. Otkako… »
"Idem kod njega bez obzira na sve" Mala Cana kuka i plače za Andrijom: Ćerke su mi uzele njegovu dokumentaciju!
Kurir pre 9 sati
Mala Cana u ranim jutarnjim časovima došla je na VMA, kako bi indifikovala telo svog preminulog supruga Andriju Bajića. Ekipa Kurira sačekala ju je nakon ovog teškog trenutka, a ona je utučena i ispijena dala izjavu. - Nikako sam! Ništa mu nisam rekla… »
"Čekaj me, dušo, doći ću da ponovo budemo zajedno i srećni": Mala Cana objavila sliku Andrije Bajića uz reči koje su…
Blic pre 11 sati
Mala Cana je na Instagramu emotivno oprostila od supruga, što je rasplakalo mnoge pratioce. Andrija je poslednja dva meseca proveo u bolnici, prvo u Pančevu, zatim u Beogradu, gde mu se zdravstveno stanje pogoršalo. Suprug pevačice Male Cane, Andrija… »
Niko nije znao da su u braku 15 godina: Za ljubav Andrije Bajića i 41 godinu mlađe pevačice se nedavno saznalo, a evo kako su…
Blic pre 12 sati
Bili su u braku 15 godina, a njihova veza počela je spontano nakon zajedničkog druženja i problema koje je Mala Cana imala u muzičkim krugovima. Andrija Bajić je preminuo nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo zbog posledica moždanog udara. Pevač… »
"Čekaj me, dušo, i ja ću doći da ponovo budemo zajedno i srećni" – Cana objavila Andrijinu sliku uz potresne reči
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Mala Cana izgubila je voljenog supruga Andriju Bajića, koji je preminuo u bolnici, nakon teške bolesti. Andrija Bajić je preminuo juče, 7. jula, u 89. godini, a pevačica se veoma teško nosi sa gubitkom i bolom. Od muža se oprostila i putem… »
"Šta mi treba više, ja sam ispunjen čovek?!" Andrija Bajić pred smrt podelio porodičnu fotografiju: Mala Cana nasmejana…
Blic pre 18 sati
Mala Cana je emotivno pričala o poslednjim trenucima supruga, ističući njegove reči podrške i ljubavi. Zbog stresa i brige za muža, Mala Cana je zanemarila svoje zdravlje i odbijala da ode kod lekara kako bi bila uz njega do kraja. Pevačica Mala Cana… »
Isplivala slika Cane sa Andrijinim ćerkama: Tvrdi da su bile u lošim odnosima, a ovde sve izgleda drugačije
Telegraf pre 18 sati
Nakon smrti Andrije Bajića razgovarali smo sa Malom Canom koja je pred našim kamerama iznela šokantne detalje o pevačevim naslednicama i porodičnom životu. Cana tvrdi da je Andrijina ćerka navodno njih tukla i da je nisu volele njegove ćerke jer su… »
Vesti dana »
Evroposlanici za Mašinu: Otvaranje Klastera 3 vlast u Srbiji može zloupotrebiti pred izbore, nema pomaka u vladavini prava
Mašina pre 1 satjoš 42 povezane
Cene nafte skočile nakon Trampove izjave o kraju prekida vatre s Iranom
Nova pre 5 satijoš 36 povezanih
Nastavljeno vanredno zasedanje Skupštine Srbije: Na dnevnom redu 18 tačaka (video)
Blic pre 46 minutajoš 24 povezane
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 36 minutajoš 45 povezanih
Ministarstvo apeluje da se ne pali strnjika zbog rizika od požara
Serbian News Media pre 4 satijoš 22 povezane