Povezane vesti

Savković (ISAC fond): Sukob Srbije i NATO-a je nezamisliv, ali podozrenje suseda zbog naoružavanja je neminovno (VIDEO)

Savković (ISAC fond): Sukob Srbije i NATO-a je nezamisliv, ali podozrenje suseda zbog naoružavanja je neminovno (VIDEO)

Insajder pre 2 sata
Samit NATO-a u Ankari protekao je u znaku velikih geopolitičkih izazova, ali i regionalnih pitanja, nakon što je predsednik Hrvatske Zoran Milanović otvorio temu vojnog jačanja Srbije. Gostujući u emisiji „Svet i mi“ na Insajder televiziji, Marko… »
Milanović: NATO da obrati pažnju na Srbiju, moja je dužnost da o tome govorim

Milanović: NATO da obrati pažnju na Srbiju, moja je dužnost da o tome govorim

Radio 021 pre 4 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je na samitu NATO u Ankari da Srbija poslednjih godina intenzivno jača svoje naoružanje i poručio da Alijansa mora da obrati pažnju na taj proces. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. On je, uz dozu… »
Plenković: Nemam pojma šta Milanović govori na NATO samitu u Ankari, nemam s njim nikakve dogovore

Plenković: Nemam pojma šta Milanović govori na NATO samitu u Ankari, nemam s njim nikakve dogovore

Euronews pre 4 sati
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Zagrebu da nema pojma šta je predsednik Republike Zoran Milanović izjavljivao tokom boravka na samitu NATO u Ankari, ali i da mu je svojevoljno prepustio da bude na tom skupu. Hrvatsku na samitu… »
Milanović: Govorio sam na NATO samitu o naoružavanju Srbije i pitao „koja je procena pretnje?“

Milanović: Govorio sam na NATO samitu o naoružavanju Srbije i pitao „koja je procena pretnje?“

Euronews pre 3 sata
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas u Ankari da je njegova dužnost bila da na NATO samitu otvori pitanje naoružavanja Srbije.i dodao da će Hrvatska nešto morati da preduzme tako što će se opremiti nečim sličnim. “O tome NATO mora nešto… »
Milanović: Morao sam da otvorim pitanje naoružavanja Srbije na NATO samitu

Milanović: Morao sam da otvorim pitanje naoružavanja Srbije na NATO samitu

Newsmax Balkans pre 3 sata
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je nakon NATO samita u Ankari da je njegova dužnost bila da otvori pitanje naoružavanja Srbije, ocenivši da Hrvatska mora da razmotri kako da odgovori i da se opremi sličnim sistemima. "O tome NATO mora nešto… »
Milanović: Dužnost mi je bila da na samitu NATO otvorim pitanje naoružavanja Srbije

Milanović: Dužnost mi je bila da na samitu NATO otvorim pitanje naoružavanja Srbije

RTS pre 4 sati
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je u Ankari da je njegova dužnost bila da na NATO samitu otvori pitanje naoružavanja Srbije i naglasio da će Hrvatska nešto morati da preduzme tako što će se opremiti nečim sličnim. O tome NATO mora nešto da… »
Hrvati u panici; Milanović na NATO samitu: "Srbija se naoružava, moramo da se suprotstavimo"

Hrvati u panici; Milanović na NATO samitu: "Srbija se naoružava, moramo da se suprotstavimo"

B92 pre 4 sati
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas u Ankari da je njegova dužnost bila da na NATO samitu otvori pitanje naoružavanja Srbije.i dodao da će Hrvatska nešto morati da preduzme tako što će se opremiti nečim sličnim. "O tome NATO mora nešto… »
Milanović na samitu u Ankari: NATO da obrati pažnju na Srbiju

Serbian News Media pre 5 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na samitu NATO u Ankari da Srbija poslednjih godina intenzivno jača svoje naoružanje i da Alijansa mora da obrati pažnju na taj proces. On je, uz dozu ironije, rekao da se nada da Srbija „neće nabaviti… »
Plenković: Nemam pojma šta Milanović govori na NATO samitu u Ankari

Plenković: Nemam pojma šta Milanović govori na NATO samitu u Ankari

Insajder pre 6 sati
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas u Zagrebu da nema pojma šta je predsednik Republike Zoran Milanović izjavljivao tokom boravka na samitu NATO u Ankari, ali i da mu je svojevoljno prepustio da bude na tom skupu. Foto: AP Photo/Risto… »
Zoran Milanović na samitu u Ankari: NATO da obrati pažnju na Srbiju

Zoran Milanović na samitu u Ankari: NATO da obrati pažnju na Srbiju

Insajder pre 6 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na samitu NATO u Ankari da Srbija poslednjih godina intenzivno jača svoje naoružanje i da Alijansa mora da obrati pažnju na taj proces. Foto: AP Photo/Alex Brandon On je, uz dozu ironije, rekao da se… »

Beta pre 7 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na samitu NATO u Ankari da Srbija poslednjih godina intenzivno jača svoje naoružanje i da Alijansa mora da obrati pažnju na taj proces. On je, uz dozu ironije, rekao da se nada da Srbija "neće nabaviti… »
Milanović se žalio u Ankari zbog naoružanja Srbije; Vojni savez koji je Hrvatska sklopila sa Prištinom i Tiranom nije spominjao…

Milanović se žalio u Ankari zbog naoružanja Srbije; Vojni savez koji je Hrvatska sklopila sa Prištinom i Tiranom nije spominjao…

Blic pre 6 sati
Milanović je, između ostalog, spomenuo hipersonične rakete koje je Srbija nabavila Kako je rekao, pitanje koje se mora postaviti je šta će Srbiji sve to Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na samitu NATO u Ankari da Srbija poslednjih… »

Radio sto plus pre 7 sati
On je, uz dozu ironije, rekao da se nada da Srbija “neće nabaviti nosač aviona na točkovima, jer nema more”, ali je upozorio da se Hrvatska zbog toga mora dodatno vojno opremati, prenela je N1 Hrvatska. Milanović je novinarima drugog dana samita NATO… »

Pravo u centar pre 6 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na samitu NATO u Ankari da Srbija poslednjih godina intenzivno jača svoje naoružanje i da Alijansa mora da obrati pažnju na taj proces. On je, uz dozu ironije, rekao da se nada da Srbija „neće nabaviti… »
Milanović traži da NATO obrati pažnju na Srbiju: Moja je dužnost da o tome govorim

Milanović traži da NATO obrati pažnju na Srbiju: Moja je dužnost da o tome govorim

N1 Info pre 8 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na samitu NATO u Ankari da Srbija poslednjih godina intenzivno jača svoje naoružanje i poručio da Alijansa mora da obrati pažnju na taj proces. On je, uz dozu ironije, rekao da se nada da Srbija "neće… »
Milanović na samitu NATO govorio o naoružavanju Srbije: Nadam se da neće nabaviti nosač aviona na točkovima

Milanović na samitu NATO govorio o naoružavanju Srbije: Nadam se da neće nabaviti nosač aviona na točkovima

Danas pre 7 sati
„U ovom formatu, Donald Tramp je bio najiskreniji, on ovde dolazi kao potpuno odlučni trgovac oružjem i u tom smislu zastupa interese. S poštovanjem govori o Putinu, Siju i oni o njemu. Drugi lideri govore drugačijom retorikom“, izjavio je danas hrvatski… »
Milanović traži da NATO obrati pažnju na Srbiju: Nadam se da neće nabaviti nosač aviona na točkovima, jer nemaju more

Milanović traži da NATO obrati pažnju na Srbiju: Nadam se da neće nabaviti nosač aviona na točkovima, jer nemaju more

Nova pre 8 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na samitu NATO u Ankari da Srbija poslednjih godina intenzivno jača svoje naoružanje i poručio da Alijansa mora da obrati pažnju na taj proces. On je, uz dozu ironije, rekao da se nada da Srbija "neće… »

Vesti dana »