Povezane vesti

Pretučen Vladimir Arsenijević, otkazana komemoracija žrtvama Srebrenice u Beogradu

Pretučen Vladimir Arsenijević, otkazana komemoracija žrtvama Srebrenice u Beogradu

Danas pre 1 sat
Književnik Vladimir Arsenijević napadnut je rano jutros ispod Brankovog mosta u Beogradu, neposredno pred početak planirane komemoracije žrtvama genocida u Srebrenici, koja je potom otkazana iz bezbednosnih razloga. „Jutros kada sam ovde došao zatekla me… »
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO

Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO

Beta pre 1 sat
Književnik Vladimir Arsenijević saopštio je da je pretučen jutros u Beogradu, uoči najavljene komemoracije za žrtve genocida u Srebrenici. On je na Instagramu objavio video snimljen ispod Brankovog mosta, gde je danas trebalo da bude održana komemoracija… »

Serbian News Media pre 1 sat
Književnik Vladimir Arsenijević saopštio je da je pretučen jutros u Beogradu, uoči najavljene komemoracije za žrtve genocida u Srebrenici. On je na Instagramu objavio video snimljen ispod Brankovog mosta, gde je danas trebalo da bude održana komemoracija… »
Pisac Vladimir Arsenijević napadnut u centru Beograda

Pisac Vladimir Arsenijević napadnut u centru Beograda

Blic pre 1 sat
Napadači su mu oduzeli telefon tokom incidenta Arsenijević tvrdi da ga je napala grupa od 20 do 30 huligana Pisac i programski direktor festivala "Krokodil" Vladimir Arsenijević napadnut je rano jutros, ispod Brankovog mosta u Beogradu. Incident se… »

Radio sto plus pre 1 sat
On je na Instagramu objavio video snimljen ispod Brankovog mosta, gde je danas trebalo da bude održana komemoracija u organizaciji civilnog društva Srbije. “Jutros kada sam ovde došao zatekla me grupa od 20-30 ljudi koji su me udarali, pretili mi već… »

Pravo u centar pre 1 sat
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu uoči komemoracije u organizaciji NVO

Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu uoči komemoracije u organizaciji NVO

Insajder pre 2 sata
Pisac Vladimir Arsenijević pretučen u Beogradu

Pisac Vladimir Arsenijević pretučen u Beogradu

Vreme pre 2 sata
Uoči Međunarodnog dana sećanja na žrtve genocida u Srebrenici, književnik Vladimir Arsenijević prijavio je da je napadnut ispod Brankovog mosta, gde je trebalo da bude održana komemoracija civilnog društva. Književnik Vladimir Arsenijević saopštio je da… »
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu

Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu

Nedeljnik pre 3 sata
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i…

Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i…

Nova pre 2 sata
Pisac i programski direktor festivala "Krokodil" Vladimir Arsenijević napadnut je danas ispod Brankovog mosta u Beogradu, kada je na njega nasrnula grupa huligana. On se nakon napada oglasio na društvenim mrežama i ispričao šta se desilo. On je naveo da… »
Pretučen Vladimir Arsenijević u Beogradu, Krokodil otkazao komemoraciju žrtvama Srebrenice

Pretučen Vladimir Arsenijević u Beogradu, Krokodil otkazao komemoraciju žrtvama Srebrenice

Slobodna Evropa pre 2 sata
Pisac Vladimir Arsenijević, osnivač udruženja Krokodil, pretučen je u subotu ujutru u centru Beograda uoči održavanja komemorativnog skupa "Ljudi pamte ljude" u znak sećanja na žrtve genocida u Srebrenici. Arsenijević je u objavi na Instagramu rekao da… »
VIDEO: Pisac Vladimir Arsenijević pretučen u Beogradu, otkazan skup povodom godišnjice Srebrenice

VIDEO: Pisac Vladimir Arsenijević pretučen u Beogradu, otkazan skup povodom godišnjice Srebrenice

Radio 021 pre 2 sata
Pisac i programski direktor festivala "Krokodil" Vladimir Arsenijević potvrdio je za N1 da je pretučen danas, ispod Brankovog mosta u Beogradu, kada ga je napala grupa huligana. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Kako je naveo na društvenim… »
Pretučen pisac Vladimir Arsenijević u centru Beograda

Pretučen pisac Vladimir Arsenijević u centru Beograda

N1 Info pre 3 sata
Pisac i programski direktor festivala "Krokodil" Vladimir Arsenijević potvrdio je za N1 da je pretučen danas, ispod Brankovog mosta u Beogradu, kada ga je napala grupa huligana. Kako je naveo na društvenim mrežama, izlazeći iz taksija sa namerom da… »

Nova pre 3 sata

Vesti dana »