Povezane vesti

Mreže gore zbog privatnog snimka Terze: Izašao iz "Elite" 9 i evo šta je uradio sa parama: "Rodiš se kao seljačina" (video)…

Mreže gore zbog privatnog snimka Terze: Izašao iz "Elite" 9 i evo šta je uradio sa parama: "Rodiš se kao seljačina" (video)…

Blic pre 1 dan
Po izlasku javno je kritikovao bivšu partnerku Milicu Veličković, sa kojom ima ćerku Barbaru. Istakao je da planira da se na sudu izbori za starateljstvo nad ćerkom. Borislav Terzić Terza izbačen je sinoć u superfinalu "Elite 9". Terza je zauzeo 17… »
Terza usijao mreže zbog privatnog snimka: Izašao iz Elite, pa je uradio ovo sa parama "Rodiš se kao..."

Terza usijao mreže zbog privatnog snimka: Izašao iz Elite, pa je uradio ovo sa parama "Rodiš se kao..."

Telegraf pre 1 dan
Borislav Terzić Terza izbačen je sinoć u superfinalu "Elite 9". On je zauzeo 17. mesto, a kada je izašao nije štedeo reči za bivšu partnerku Milicu Veličković sa kojom ima ćerku Barbaru. Pomenuo je starateljstvo nad ćerkom te naveo da će to rešiti putem… »
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat…

"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat…

Kurir pre 2 dana
Nakon što je Borislav Terzić Terza je žestoko opleo po svojoj nekadašnjoj izabranici, sada je spustio loptu dok je govorio pred okupljenim medijima, zajedno sa svojim bratom i Jovanom Cvijanović. - Odreagovao je malo burno - počeo je Terzin brat, a zatim… »
„Dva meseca nakon porođaja imala je intimne odnose sa ovim čovekom“ Terza brutalno o Milici i njenoj prošlosti: Slikao je moj…

„Dva meseca nakon porođaja imala je intimne odnose sa ovim čovekom“ Terza brutalno o Milici i njenoj prošlosti: Slikao je moj…

Kurir pre 2 dana
Borislav Terzić Terza je žestoko opleo po svojoj nekadašnjoj izabranici, Milici Veličković. On je govorio tako glasno, da se činilo kao da viče iz sve snage, što je jasno stavilo do znanja koliko je razočaran i ljut na nju. Prenos uživo superfinala Elite… »
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)

"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)

Blic pre 2 dana
Njegova veza sa Sofijom je okončana, a detalje iz privatnog života oboje su izneli u javnost tokom rijalitija. Terza je naglasio da želi da provodi vreme sa ćerkom i da će sve sporove rešavati isključivo putem suda. Borislav Terzić Terza nakon ispadanja… »
"Postoje slike kako se ljubi sa ženom": Terza sprema osvetu za Milicu: "Tužiću je, neće videti ni dinar"

"Postoje slike kako se ljubi sa ženom": Terza sprema osvetu za Milicu: "Tužiću je, neće videti ni dinar"

Telegraf pre 2 dana
Borislav Terzić Terza nakon ispadanja iz superfinala besno je govorio o Milici Veličković i ćerki Barbari. On je rekao da planira da svoja prava potraži na sudu. Terza je zauzeo 17. mesto, a sada je otkrio da li je zadovoljan plasmanom. - Poenta je izaći… »
"Tražila mi je 13.000 evra da vidim svoje dete" Terza ispao iz Elite, pa izneo oštre optužbe na račun bivše, a Milica ga je…

"Tražila mi je 13.000 evra da vidim svoje dete" Terza ispao iz Elite, pa izneo oštre optužbe na račun bivše, a Milica ga je…

Kurir pre 2 dana
Borislav Terzić Terza, nakon što je napustio superfinale Elite 9, izneo je niz teških optužbi na račun bivše partnerke Milice. On je tvrdio da mu je navodno tražila 13.000 evra kako bi mogao da vidi svoje dete, a potom je izneo i druge detalje iz… »
"Tražila mi je 13.000 evra, da vidim svoje dete": Terza razorio Milicu: "Imala je odnose 2 meseca od porođaja"

"Tražila mi je 13.000 evra, da vidim svoje dete": Terza razorio Milicu: "Imala je odnose 2 meseca od porođaja"

Telegraf pre 2 dana
Borislav Terzić Terza, nakon što je napustio superfinale Elite 9, izneo je niz teških optužbi na račun bivše partnerke Milice Veličković. On je tvrdio da mu je navodno tražila 13.000 evra kako bi mogao da vidi svoje dete, a potom je izneo i druge detalje… »
Skandal u finalu Elite 9! Terzin brat se umalo potukao sa Nemanjom gačićem: Drama zbog Milice, obezbeđenje ih opkolilo (foto)…

Skandal u finalu Elite 9! Terzin brat se umalo potukao sa Nemanjom gačićem: Drama zbog Milice, obezbeđenje ih opkolilo (foto)…

Blic pre 2 dana
Terza je izjavio da ga čeka sudski spor sa Milicom zbog ograničenog kontakta sa detetom, navodeći da je tražila 13.000 evra da vidi dete. Sukob između Terzinog brata i Gagića umalo je prerastao u fizički obračun, pa je intervenisalo obezbeđenje. Borislav… »

Vesti dana »