Povezane vesti

Lebron Džejms karijeru nastavlja u Filadelfiji: "Ovo nije zbog novca"

Lebron Džejms karijeru nastavlja u Filadelfiji: "Ovo nije zbog novca"

Dnevnik pre 1 dan
Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Lebron Džejms nastaviće karijeru u Filadelfiji. Džejms je na društvenim mrežama objavio ime novog kluba, a kako prenose brojni mediji potpisao je dvogodišnji ugovor vredan osam miliona dolara. Objava koju deli… »
Lebron Džejms odlučio, umesto kod Srbina, ide kod najvećeg neprijatelja Nikole Jokića

Lebron Džejms odlučio, umesto kod Srbina, ide kod najvećeg neprijatelja Nikole Jokića

Telegraf pre 1 dan
Odluka je doneta! Legendarni Lebron Džejms odlučio je da karijeru nastavi u Filadelfiji Seventisiksers, gde će naredne sezone biti saigrač Džoela Embida, ali i ostalih zvezda u pohodu na prsten. Vest je objavio sam košarkaš, koji će na taj način… »
Lebron hteo da vodi i sina iz Lejkersa, pa odustao: Evo kakva je sudbina Bronija Džejmsa

Lebron hteo da vodi i sina iz Lejkersa, pa odustao: Evo kakva je sudbina Bronija Džejmsa

Mondo pre 1 sat
Lebron Džejms napustio je Los Anđeles Lejkerse posle osam godina i karijeru će nastaviti, a verovatno i završiti u Filadelfiji. Kralj je potpisao dvogodišnji ugovor sa Seventisiksersima, a mnogi se pitaju šta će biti sa Bronijem Džejmsom koga je otac… »
Poznata Bronijeva sudbina posle trejda Lebrona

Poznata Bronijeva sudbina posle trejda Lebrona

B92 pre 2 sata
Iako je Lebron Džejms zvanično postao novi igrač Filadelfije Seventisiksersa, njegov sin Broni Džejms neće krenuti istim putem. Kako prenosi "ESPN", pozivajući se na Lebronovog agenta Riča Pola, trenutno ne postoji nikakav zahtev niti plan da se Broni… »
Lebron otkrio zašto je izabrao Filadelfiju: „Nije zbog novca – želim još jednu titulu!“

Lebron otkrio zašto je izabrao Filadelfiju: „Nije zbog novca – želim još jednu titulu!“

Hot sport pre 5 sati
Najbolji strelac u istoriji NBA lige ozbiljno je razmišljao o penziji, ali su ga ljubav prema košarci i prilika da napadne peti šampionski prsten odveli među Seventisikserse. Lebron Džejms konačno je objasnio zbog čega je napustio Los Anđeles Lejkerse i… »
Sve za peti prsten: Lebron pristao na veteranski minimum

Sve za peti prsten: Lebron pristao na veteranski minimum

B92 pre 5 sati
Lebron Džejms nije samo promenio klub, već je napravio i jedan od najvećih finansijskih ustupaka u karijeri kako bi pojačao Filadelfiju. Džejms je od ovog petka zvanično novi košarkaš Filadelfije, a kako prenosi ekspert ESPN za finansije NBA lige Bobi… »
Lebron Džejms novi košarkaš Filadelfije

Insajder pre 5 sati
Četvorostruki najkorisniji igrač (MVP) Američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Lebron Džejms saopštio je danas da je postao novi košarkaš Filadelfije. Lebron Džejms Foto: tanjug/ AP Photo/ Mark J. Terrill Američki košarkaš, koji primarno igra na… »
Lebron Džejms i poslednji ples u 'Gradu bratske ljubavi'

BBC News pre 6 sati
Jedan od najboljih košarkaša današnjice potpisao jednogodišnji ugovor sa Filadelfijom. Lebron Džejms doneo je odluku gde će završiti profesionalnu igračku karijeru. Jedan od najboljih košarkaša današnjice poslednji, jednogodišnji ugovor u karijeri… »

Serbian News Media pre 6 sati
Četvorostruki najkorisniji igrač ( MVP) Američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Lebron Džejms saopštio je danas da je postao novi košarkaš Filadelfije. Američki košarkaš, koji primarno igra na pozicijama krila i krilnog centra, je kao slobodan igrač… »
Lebron izabrao Filadelfiju pa priznao: Mislio sam da je došao kraj moje karijere

Lebron izabrao Filadelfiju pa priznao: Mislio sam da je došao kraj moje karijere

RTS pre 5 sati
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms objavio je da će karijeru nastaviti u Filadelfija seventisiksersima. Džejms je na društvenoj mreži "Iks" potvrdio da je potpisao dvogodišnji ugovor i obrazložio svoje motive za poslednji izazov u… »
Kakav šok: Lebron zarađuje manje od Topića i Jovića, o Jokiću da ne pričamo

Kakav šok: Lebron zarađuje manje od Topića i Jovića, o Jokiću da ne pričamo

Mondo pre 5 sati
Ceo svet je očekivao da Lebron Džejms završi karijeru u Klivlend Kavalirsima, ali on je potpuno neočekivano prešao u Filadelfija Seventisikserse. Popularni "kralj" je potpisao ugovor na dve godine i za to vreme će zaraditi osam miliona dolara. On će po… »

Radio 021 pre 5 sati
Jedan od najboljih košarkaša današnjice potpisao jednogodišnji ugovor sa Filadelfijom. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Reuters Lebron Džejms u dresu LA Lejkersa Lebron Džejms doneo je odluku gde će završiti profesionalnu igračku karijeru… »
Lebron Džejms i poslednji ples u ‘Gradu bratske ljubavi’

Lebron Džejms i poslednji ples u ‘Gradu bratske ljubavi’

Južne vesti pre 5 sati
Reuters Lebron Džejms u dresu LA Lejkersa Lebron Džejms doneo je odluku gde će završiti profesionalnu igračku karijeru. Jedan od najboljih košarkaša današnjice poslednji, jednogodišnji ugovor u karijeri odigraće u dresu NBA ligaša Filadelfija… »
Oglasio se Lebron posle (ne)verovatnih vesti VIDEO

Oglasio se Lebron posle (ne)verovatnih vesti VIDEO

B92 pre 6 sati
Lebron Džejms se oglasio na svom društvenim mrežama uz emotivan video snimak kojim je potvrdio da će karijeru nastaviti u dresu Filadelfije Seventisiksersa. Na snimku se smenjuju kadrovi iz svih faza njegove blistave karijere – od srednjoškolskih dana… »
Bomba koja je potresla NBA ligu: Lebron napustio Lejkerse i potpisuje za ovaj klub!

Bomba koja je potresla NBA ligu: Lebron napustio Lejkerse i potpisuje za ovaj klub!

Hot sport pre 7 sati
Najbolji strelac u istoriji NBA lige odlučio je da nastavi karijeru u dresu Seventisiksersa, sa kojima će potpisati dvogodišnji ugovor vredan osam miliona dolara. Jedna od najvećih zvezda u istoriji košarke menja klub – Lebron Džejms odlučio je da… »
Lebron otvorio dušu, priznao da je umalo završio karijeru: "Mislio sam da sam odigrao poslednji meč"

Lebron otvorio dušu, priznao da je umalo završio karijeru: "Mislio sam da sam odigrao poslednji meč"

Nova pre 7 sati
Lebron Džejms će karijeru nastaviti u Filadelfiji, a malo je nedostajalo da se to ne dogodi. Naime, u svojoj prvoj izjavi od kako je postao igrač Seventisiksersa, Lebron je priznao da je bio blizu penzije. Sve se dešavalo nakon kraja sezone, ali… »
Pala odluka: Lebron ide u Filadelfiju

Pala odluka: Lebron ide u Filadelfiju

Euronews pre 7 sati
Najveća priča ovog NBA leta konačno je dobila epilog! Lebron Džejms novi je igrač Filadelfija Seventisiksersa, čime je završena višenedeljna saga tokom koje se spekulisalo da bi karijeru mogao da nastavi u Majami Hitu, Klivlend Kavalirsima, Golden Stejt… »
Kraj najveće NBA sage! Lebron izabrao novi klub - kakav šok!

Kraj najveće NBA sage! Lebron izabrao novi klub - kakav šok!

Kurir pre 7 sati
Vest je objavio sam košarkaš na društvenim mrežama, koji će na taj način verovatno ispisati poslednju stranicu u svojoj karijeri. - Još jedno prvenstvo. Verujem da mogu pomoći da Filadelfija postane šampionska ekipa i toliko sam uzbuđen što ću oživeti… »
Da li verujete Lebronu? „Hteo sam da se penzionišem, ali…“

Da li verujete Lebronu? „Hteo sam da se penzionišem, ali…“

Sport klub pre 6 sati
Lebron Džejms će u naredne dve sezone biti igrač Filadelfija Seventisiksersa, postalo je poznato u petak. Tim povodom na društvenim mrežama se pratiocima obratio "Kralj Džejms" rekavši da je istinski želeo da završi karijeru na kraju prethodne sezone… »
Lebron objasnio najveću odluku u karijeri: "Ovo nije zbog novca"

Lebron objasnio najveću odluku u karijeri: "Ovo nije zbog novca"

B92 pre 6 sati
Lebron Džejms objasnio je zbog čega je odlučio da odigra još jednu sezonu u NBA, iako je razmišljao o kraju karijere. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena novi je igrač Filadelfije Seventisiksersa, čime je okončana višenedeljna saga oko nastavka… »
Oglasio se Lebron posle (ne)očekivanih vesti: Čuveni NBA star objasnio zašto je odluka pala na Filadelfiju

Oglasio se Lebron posle (ne)očekivanih vesti: Čuveni NBA star objasnio zašto je odluka pala na Filadelfiju

Kurir pre 6 sati
Američki košarkaš, koji primarno igra na pozicijama krila i krilnog centra, je kao slobodan igrač došao u Filadelfiju, sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor u vrednosti od osam miliona dolara, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). "Mislio sam da je to bio kraj… »

Radio sto plus pre 6 sati
Američki košarkaš, koji primarno igra na pozicijama krila i krilnog centra, je kao slobodan igrač došao u Filadelfiju, sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor u vrednosti od osam miliona dolara, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). “Mislio sam da je to bio kraj… »
Lebron Džejms prvi put nakon potpisa za Filadelfiju: "Mislio sam da sam gotov nakon prošle sezone"

Lebron Džejms prvi put nakon potpisa za Filadelfiju: "Mislio sam da sam gotov nakon prošle sezone"

Telegraf pre 7 sati
Lebron Džejms konačno je doneo odluku u kom timu nastavlja karijeru, to će biti Filadelfija Seventisiksers, a "Kralj" je progovorio prvi put nakon potpisa. Dugo je Džejms vagao gde će nastaviti karijeru i odigrati verovatno poslednju sezonu u karijeri… »

Vesti dana »