Povezane vesti

„KRISTIJAN MI JE PRETIO UBISTVOM JER SAM BIO SA NJEGOVOM ŽENOM” Filip Car se oglasio nakon lajva sa Kristinom: „Milici i…

„KRISTIJAN MI JE PRETIO UBISTVOM JER SAM BIO SA NJEGOVOM ŽENOM” Filip Car se oglasio nakon lajva sa Kristinom: „Milici i…

Svet & Skandal pre 1 sat
Nakon što je Kristina Spalević optužila Kristijana Golubovića za monstruozno ubistvo psa, oglasio se rijaliti učesnik Filip Car i izneo šokantne detalje o sukobu sa Golubovićem, ali i o svom razočaranju u Kristinu Spalević. Filip Car se sinoć uključio u… »
Filip Car okrenuo leđa Kristini nakon novih saznanja: "Veliku odgovornost snosiš i ti, kao i Kristijan!"

Filip Car okrenuo leđa Kristini nakon novih saznanja: "Veliku odgovornost snosiš i ti, kao i Kristijan!"

Mondo pre 38 minuta
Slučaj Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, koji je poslednjih dana izazvao burne reakcije javnosti zbog smrti njihovog psa, i dalje je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama. Ona tvrdi da je Kristijan ubio njihovog kućnog ljubimca, ali se u… »
"Spalevićka, htela si da me strpaš u zatvor": Kristijan Golubović se obratio Kristini nakon posete policiji

"Spalevićka, htela si da me strpaš u zatvor": Kristijan Golubović se obratio Kristini nakon posete policiji

Telegraf pre 1 sat
Nakon što je bivši robijaš i rijaliti učesnik, Kristijan Golubović otišao u policijsku stanicu sa dokazima protiv bivše partnerke Kristine Spalević sada se oglasio iz automobila. On je poručio Kristini da očekuje večeras da čuje njegov razgovor sa… »
"Kristijan mi je pretio ubistvom jer sam bio sa njegovom ženom" Filip Car se oglasio nakon lajva sa Kristinom: "Štitila ga je…

"Kristijan mi je pretio ubistvom jer sam bio sa njegovom ženom" Filip Car se oglasio nakon lajva sa Kristinom: "Štitila ga je…

Blic pre 2 sata
Izrazio je razočaranje u Kristinu Spalević jer je dve godine ćutala o incidentu sa psom i štitila Golubovića. Na kraju, Car smatra da i Kristina snosi veliku odgovornost, dok Golubovića smatra monstruoznim i krivim za nasilje nad životinjama. Nakon što… »
Sve tuče i skandali Kristijana Golubovića: Pre zlostavljanja psa davio Kristinu pred svima, demolirao imanje

Sve tuče i skandali Kristijana Golubovića: Pre zlostavljanja psa davio Kristinu pred svima, demolirao imanje

Mondo pre 2 sata
Pored obimnog policijskog dosijea, Kristijan Golubović je široj javnosti dobro poznat i po skandaloznom ponašanju u rijaliti programima. Iza sebe ima višedecenijsku kriminalnu prošlost i više odsluženih zatvorskih kazni, osuđivan je za oružane pljačke u… »
Ovo su najgnusniji postupci Kristijana Golubovića pre nego što je navodno ubio psa

Ovo su najgnusniji postupci Kristijana Golubovića pre nego što je navodno ubio psa

Nova pre 2 sata
Osuđivani kriminalac Kristijan Golubović ponovo se našao u centru skandala i pod lupom nadležnih organa, nakon što ga je nevenčana supruga Kristina Spalević prijavila policiji za porodično nasilje i zlostavljanje životinja. Javnost u Srbiji ostala je… »
Filip Car okrenuo leđa Kristini Spalević! Posle novih saznanja žestoko udario i na nju: Veliku odgovornost nosiš i ti, kao i…

Filip Car okrenuo leđa Kristini Spalević! Posle novih saznanja žestoko udario i na nju: Veliku odgovornost nosiš i ti, kao i…

Kurir pre 2 sata
Slučaj Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, koji je poslednjih dana izazvao burne reakcije javnosti zbog smrti njihovog psa, i dalje je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama. Ona tvrdi da je Kristijan ubio njihovog kućnog ljubimca, ali se u… »
Od presude za heroin do novih optužbi: Ko je Kristijan Golubović, rijaliti učesnik koji se sumnjiči za navodno zlostavljanje…

Od presude za heroin do novih optužbi: Ko je Kristijan Golubović, rijaliti učesnik koji se sumnjiči za navodno zlostavljanje…

Nova pre 3 sata
Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak za koji Kristina Spalević tvrdi da prikazuje rijaliti učesnika i osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića kako zlostavlja njihovog psa, nakon čega je reagovalo Udruženje za zaštitu životinja i… »
"Pretio mi je ubistvom jer sam bio sa njegovom ženom": Filip Car osuo paljbu po Kristijanu, poručio mu ovo

"Pretio mi je ubistvom jer sam bio sa njegovom ženom": Filip Car osuo paljbu po Kristijanu, poručio mu ovo

Telegraf pre 3 sata
Javnost danima potresa slučaj Kristine Spalević i Kristijana Golubovića i nedužnog psa, koji je njihovom krivicom uginuo. Iako je ona pokušala da krivicu sada svali na njega, mnogi smatraju da je i Kristina podjednako odgovorna jer je prikrivala… »
Kristijan Golubović mora da odgovara za ubistvo psa u policiji nakon što ga je Kristina prijavila za zlostavljanje ljubimca

Kristijan Golubović mora da odgovara za ubistvo psa u policiji nakon što ga je Kristina prijavila za zlostavljanje ljubimca

Blic pre 3 sata
Kristina Spalević je prijavila Kristijana Golubovića policiji za nasilničko ponašanje i predala USB sa dokazima. Kristijan je reagovao tako što je otišao u policiju sa sopstvenim dokazima protiv bivše partnerke. Nakon što ga je Kristina Spalević… »
Kristijan Golubović u policijskoj stanici nakon optužbi Kristine: "Udružila se sa osobom koju je do juče vređala"

Kristijan Golubović u policijskoj stanici nakon optužbi Kristine: "Udružila se sa osobom koju je do juče vređala"

Mondo pre 4 sati
Nakon što je Kristina Spalević u javnost iznela teške optužbe na račun Kristijana Golubovića, tvrdeći da je bio nasilan prema njoj, ali i da je povredio kućnog ljubimca, koji je nakon tih povreda i uginuo, bivši rijaliti učesnik oglasio se za Informer i… »
Kristijan Golubović u policijskoj stanici! Kristina ga optužila za ubistvo psa i porodično nasilje, a on tvrdi: Sada se…

Kristijan Golubović u policijskoj stanici! Kristina ga optužila za ubistvo psa i porodično nasilje, a on tvrdi: Sada se…

Kurir pre 4 sati
Kristina Spalević je optužila Kristijana Golubovića za nasilničko ponašanje i objavila seriju snimaka i detalja iz njihovog zajedničkog života, a sve kako bi, javno pokazala sa čime se suočava. Ona je USB sa snimcima odnela i u policiju, a snimila je i… »
Kristijan Golubović otišao u policiju! Doneo dokaze?

Kristijan Golubović otišao u policiju! Doneo dokaze?

Telegraf pre 4 sati
Bivši robijaš i rijaliti učesnik, Kristijan Golubović otišao je u policijaku stanicu sa dokazima protiv bivše partnerke Kristine Spalević. Kristina je optužila Kristijana Golubovića za nasilničko ponašanje i objavila seriju snimaka i detalja iz njihovog… »

Vesti dana »