Povezane vesti
Neću se kandidovati za novi predsednički mandat
Akter 03.01.2016
Kosovska predsednica Atifete Jahjaga, kojoj mandat ističe u aprilu, izjavila je da se neće kandidovati za novi mandat. "Moj mandat ističe 6. aprila 2016", rekla je Jahjaga u intervjuu za praznični broj prištinskog lista "Zeri". Upitana da li bi u… »
Jahjaga: Neću se kandidovati za novi predsednički mandat
Večernje novosti 03.01.2016
Kosovska predsednica Atifete Jahjaga, kojoj mandat ističe u aprilu, izjavila je da se neće kandidovati za novi mandat. Kosovska predsednica Atifete Jahjaga, kojoj mandat ističe u aprilu, izjavila je da se neće kandidovati za novi mandat. "Moj mandat… »
Jahjaga: Moj mandat prestaje 6. aprila
Novi magazin 03.01.2016
Predsednica Kosova Atifete Jahjaga je izjavila da njen mandat prestaje 6. aprila i da nema nameru da se ponovo kandiduje za predsednika Kosova, preneo je danas dnevnik Zeri. Na pitanje novinara da li bi njen drugi mandat bio uspešniji od ovog, Jahjaga je… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Prenoćili na stadionu u Inđiji, ovo je plan puta do Novog Sada (foto/video)
Blic pre 27 minutajoš 14 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju put ka Novom Sadu
RTS pre 2 minutajoš 9 povezanih
Šok izdanje pevačice tinejdžerke: Došla na veselje u providnom - vidi joj se donji veš (foto)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Pronađene crne kutije: Ispituje se i nedostatak osoblja na aerodromu na kom su se sudarili avion i helikopter
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih