Povezane vesti
Neću se kandidovati za novi predsednički mandat
Akter 03.01.2016
Kosovska predsednica Atifete Jahjaga, kojoj mandat ističe u aprilu, izjavila je da se neće kandidovati za novi mandat. "Moj mandat ističe 6. aprila 2016", rekla je Jahjaga u intervjuu za praznični broj prištinskog lista "Zeri". Upitana da li bi u… »
Jahjaga: Neću se kandidovati za novi predsednički mandat
Večernje novosti 03.01.2016
Kosovska predsednica Atifete Jahjaga, kojoj mandat ističe u aprilu, izjavila je da se neće kandidovati za novi mandat. Kosovska predsednica Atifete Jahjaga, kojoj mandat ističe u aprilu, izjavila je da se neće kandidovati za novi mandat. "Moj mandat… »
Jahjaga: Moj mandat prestaje 6. aprila
Novi magazin 03.01.2016
Predsednica Kosova Atifete Jahjaga je izjavila da njen mandat prestaje 6. aprila i da nema nameru da se ponovo kandiduje za predsednika Kosova, preneo je danas dnevnik Zeri. Na pitanje novinara da li bi njen drugi mandat bio uspešniji od ovog, Jahjaga je… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 2 satajoš 197 povezanih
"Uhapsite Netanjahua": Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih
Balijagić sproveden na saslušanje u Užicu: Novi detalji, neće ga ispitivati o dvostrukom ubistvu
Mondo pre 21 minutajoš 108 povezanih
Ko je i zašto uhapšen nakon nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 27 povezanih