Povezane vesti

SILOVANjA I PLjAČKE: Horde migranata spopadale Nemice za Novu godinu

Pravda 05.01.2016
NEMAČKA – Nemačka javnost je u šoku nakon otkrića da je u novogodišnjoj noći došlo do više seksualnih napada, silovanja i pljačkanja žena u nekoliko većih nemačkih gradova. Počinioci su bili uglavnom muškarci iz severne Afrike. … »

Užas U Nemačkoj Za Novu Godinu: "Bilo ih je na stotine, opkolili su nas i seksualno napastvovali"

Blic 05.01.2016
Nemačka javnost je u ššoku nakon otkrića da je u novogodiššnjoj noći doššlo do više seksualnih napada, silovanja i pljačkanja žžena u nekoliko većih nemačkih gradova, pri čemu su počinioci bili uglavnom mušškarci iz severne Afrike. -… »

Masovne pljačke i silovanja po Nemačkoj

Gde investirati 05.01.2016
Nemačka javnost je u šoku nakon otkrića da je u novogodišnjoj noći u nekoliko većih gradova došlo do više seksualnih napada, silovanja i pljačkanja žena. Kako navode, počinioci su uglavnom bili muškarci iz severne Afrike. „Potpuno je… »

Nemačka šokirana: Pljačke i silovanja tokom dočeka

B92 05.01.2016
Keln -- Nemačka javnost je u šoku nakon otkrića da je u novogodišnjoj noći u nekoliko većih gradova došlo do više seksualnih napada, silovanja i pljačkanja žena. Kako navode, počinioci su uglavnom bili muškarci iz severne Afrike. "Potpuno je… »

(Video) Nemačka U Šoku: Afrički migranti silovali žene širom Nemačke u novogodišnjoj noći!

Kurir 05.01.2016
Silovanja, maltretiranja i pljačkanja žena dogodila su se u više većih nemačkih gradova. "Potpuno je neprihvatljivo da naši gradovi postanu zone bezakonja. Naši građani i naši gosti moraju da se osećaju bezbedno", rekla je gradonačelnica Kelna… »

Nemačka: rasprave o migrantima zbog novogodišnjih nereda

Politika 05.01.2016
BERLIN/KELN - Nemačka javnost je u šoku nakon otkrića da je u novogodišnjoj noći došlo do više seksualnih napada, silovanja i pljačkanja žena u nekoliko većih nemačkih gradova, pri čemu su počinioci bili uglavnom muškarci iz severne Afrike. … »

Horde migranata spopadale Nemice za Novu godinu!

Mondo 05.01.2016
Nemačka javnost je u šoku nakon otkrića da je u novogodišnjoj noći došlo do više seksualnih napada, silovanja i pljačkanja žena u nekoliko većih nemačkih gradova. Foto: screenshot/youtube Počinioci su bili uglavnom muškarci iz severne… »

Vesti dana »