Povezane vesti
Grujić poručio navijačima Liverpula: Sačekajte da osvojim titulu sa crveno-belom porodicom
Sportal blic 06.01.2016
Novi fudbaler Liverpula Marko Grujić predstavio se navijačima slavnog kluba pred povratak u Crvenu zvezdu na pozajmicu. Mladi as je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom sa Enfilda, Zvezda je zaradila šest miliona evra na ime transfera, dok će… »
KRAJ! Grujić u Liverpulu, Zvezdin do kraja sezone
Vesti online 06.01.2016
Marko Grujić je novi igrač Liverpula, ali i dalje član Crvene zvezde. Transfer je vredan sedam miliona evra, s tim da će klub iz Ljutice Bogdana platiti milion evra da bi mladi vezista ostao u Beogradu do kraja sezone. - Oduševljeni smo što možemo… »
Grujić potpisao za Liverpul, Klop oduševljen Markovim potencijalom
Večernje novosti 06.01.2016
Želim da igram ispred jednih od najglasnijih navijača u Evropi, dolazak na „Enfild“ najbolji za nastavak moje karijere – kaže Marko koji će se vratiti u Zvezdu do kraja sezone. On je veliki talenat – priča Jirgen. I zvanično – Marko… »
Grujić potpisao, Zvezdin do kraja sezone (VIDEO)
Mondo 06.01.2016
Marko Grujić je završio transfer u Liverpul, ali odmah se vraća u Zvezdu u kojoj ostaje do kraja ove sezone. "Oduševljen sam, jedva čekam da igram pred najbučnijim navijačima u Evropi!", izjavio Grujić po potpisivanju ugovora. Foto: YouTube/MN… »
PAO POTPIS Grujić Liverpulov, vraća se u Zvezdu na pozajmicu!
Sportal blic 06.01.2016
Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić potpisao je petogodišnji ugovor sa Liverpulom, odakle će se vratiti na pozajmicu do kraja sezone. Foto: FK Liverpul / Promo Marko Grujić "Veoma sam uzbuđen i ponosan što sam postao član Liverpula, ne mogu… »
Vesti dana »

Vučić: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Kremlj: Primirje na energetsku infrastrukturu tiče se rafinerija, gasovoda i elektrana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Kvalifikacije za SP: Makedonci remizirali s Velsom, Crna Gora do pobjede u 96. minuti
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana