Povezane vesti
Javor uručio treneru otkaz na Božić
Večernje novosti 08.01.2016
Zatečen sam, dobio sam poziv da se pojavim u Ivanjici, da rešimo papirologiju oko raskida ugovora - rekao je Aleksandar Janjić. Uveo je Aleksandar Janjić Javor u Superligu, obezbedio plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, trenutno se ekipa nalazi na… »
Javor neprijatno iznenadio trenera na Božić
Mondo 08.01.2016
Ivanjičani iznenada smenili trenera. Foto: MONDO Javor iz Ivanjice iznenadio je mnoge na Božić, a najviše trenera Aleksandra Janjića kojem je uručen otkaz. "Zatečen sam otkazom! Dobio sam poziv da se u petak pojavim u Ivanjici, da rešimo… »
Uveo ih u Superligu, postavio na čvrste noge - pa dobio otkaz!
Mozzart sport 08.01.2016
"Zatečen sam otkazom! Dobio sam poziv da se u danas pojavim u Ivanjici, da rešimo papirologiju oko raskida ugovora i tek nakon susreta sa klupskim rukovodstvom moći ću da budem konkretniji u razgovoru na temu odlaska iz Javora", rekao je Aleksandar… »
Vesti dana »
Ukrajina i Moldavija produbljuju saradnju; Sijarto: Mađarska neće plaćati cenu ratova drugih naroda
RTS pre 29 minutajoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 6 satijoš 1 povezana