Povezane vesti
Pevačica šokirala izjavom o porodičnom nasilju: ‘Tukao me je iz ljubavi!’
Tračara 10.01.2016
Folk pavačica Goca Božinovska je sve iznadila kada je u jednoj emisiji u kojoj je gostovala otkrila da je bila žrtva porodičnog tj. partnerskog nasilja. “Tukao me je iz ljubavi. Mami nisam dozvoljavala da išta primeti. Ali kada bi se to dogodilo sa… »
Goca Božinovska: Tukao me je iz ljubavi!
Story 10.01.2016
Poznata pevačica izazvala je suprotne reakcije kada je u emisiji Magazin in progovorila na temu nasilja u porodici... Pevačica Goca Božinovska je jedna od gošći u emisiji Magazin In, gde iskreno govori o detaljima iz svog privatnog života… »
Bivši me je tukao iz ljubavi
Mondo 10.01.2016
Folk pevačica otkrila da je bila žrtva porodičnog nasilja. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Pevačica Goca Božinovska Goca Božinovska u emisiji "Magazin In" otkrila da je bivši suprug tukao. "Tukao me je iz ljubavi. Mami nisam dozvoljavala da… »
Šokantno Priznanje: Poznata pevačica: Bivši muž me je tukao iz ljubavi
Blic 09.01.2016
Folk pevačica Goca Božinovska otkrila je u emisiji "Magazin in" da je bila žrtva porodičnog nasilja. Tako je pevačica, na pitanje voditeljke da li je ikada doživela nasilje u partnerskim odnosima, odgovorila potvrdno. - Tukao me je iz ljubavi. Mami… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 1 danjoš 71 povezana
Povećan ulog pred derbi Zvezde i Partizana: Ko izgubi, neće biti ni drugi!
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 6 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane