Povezane vesti
Isis Horor: Ispovest Francuskinje koja je pobegla iz Rake
Blic 10.01.2016
Sofi Kasiki (34), Francuskinja rođena u Kongu, prešla je u islam ne obavestivši o tome svog muža ateistu i otišla je prošlog februara u Siriju gde se pridružila Islamskoj državi u njihovoj prestonici Raki. Kasikijevu su u Parizu regrutovala… »
Stravična Ispovest: Isprali su mi mozak, sopstvenog sina sam odvela u pakao Islamske države
Kurir 10.01.2016
Dok je kao socijalna radnica pomagala porodicama imigranata, Kasiki je odlučila da se preobrati na islam i to sakrije od svog muža ateiste. LONDON - Sofi Kasiki jedna je od retkih žena sa Zapada koja je bila u sirijskom gradu Raki, glavnim gradom… »
U džihad sa sinom: "Pakao koji će me pratiti do kraja života"
Vesti online 10.01.2016
Sofi Kasiki je rođena u Kongu, a odrasla je u Francuskoj. Preobratila se u islam i otišla u Siriju gde je doživela traumu koja će je pratiti do kraja života. Ona je nekoliko meseci provela u Raki, koju Islamska država smatra svojom prestonicom, a na… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana