Povezane vesti
U Belgiji pronađena tri boravišta počinilaca pariskih napada
Novi magazin 13.01.2016
Belgijska policija našla je dva stana i jednu kuću koje su u Belgiji iznajmili počinioci terorističkih napada u Parizu od 13. novembra prošle godine da bi u njima pripremali svoju akciju, saopštilo je danas belgijsko tužilaštvo. Radi se o… »
Belgija, otkriveni stanovi terorista
RTS 13.01.2016
Belgijske vlasti su otkrile dva stana i jednu kuću koje su koristili osumnjičeni za terorističke napade u Parizu u kojima je ubijeno 130 ljudi. Stanovi se nalaze u briselskim predgrađima Šaerbek i Šarlroa, a kuća 55 kilometara južnije u gradiću… »
U Belgiji otkrili skloništa terorista iz Pariza!
Mondo 13.01.2016
Belgijska polciija je otkrila tri sigurne kuće koje su koristili osumnjičeni za terorisitčke napade izvedene u Parizu 13. novembra, saopštili su danas tužioci. Foto: screenshot/YouTube/MONDO Tužioci su identifikovali tri objekta koje su koristili… »
Belgija: Otkrivena tri skrovišta terorista iz Pariza
Slobodna Evropa 13.01.2016
Belgijska policija otkrila je dva stana i jednu kuću koje su koristili teroristi nekoliko sedmica prije napada u Parizu, saopštili su danas istražioci. Napadači su zakupili stan u Briselu i još jedan u mjestu Šarleroa u septembru prošle godine… »
Vesti dana »

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana