Povezane vesti
KOD NJEGA NE VAŽI NIKAD NE RECI NIKAD: Ivanić ‘odjavio’ Partizan
Hot sport 14.01.2016
– Ne znam zašto se ponovo diže bespotrebna prašina. Priča oko mog prelaska u Partizan završena je još 31. avgusta u ponoć. Nije mi jasno zašto su toliko tvrdoglavi, pobogu, nisam ja jedini igrač. Najbolje bi bilo da me zaborave i da traže… »
Ivanić otvoreno: Nikad Partizan!
Mondo 14.01.2016
"A, ni Zvezda...", rekao je fudbaler Vojvodine u intervjuu za "Alo". Foto: MN Press Saga je ovime završena! "Ne znam zašto se ponovo diže bespotrebna prašina. Priča oko mog prelaska u Partizan završena je još 31. avgusta u ponoć" , rekao je… »
Ivanić: Pobogu, nisam ja jedini igrač, zaboravite me, ostajem u Voši ili idem preko
Mozzart sport 14.01.2016
Vezista Vojvodine u intervjuu za Alo kaže da nema šanse da pređe u Partizan, t da će, ako stigne ponuda iz Ljutice Bogdana, i Zvezda dobiti identičan odgovor. Mirko Ivanić je bio jasan kada je, pisali smo već o tome, Ivana Tomića zamolio da… »
Partizan i Vojvodina: Načelan dogovor oko Ivanića
Mondo 14.01.2016
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkriva da eventualni transfer Mirka Ivanića iz Vojvodine nije baš toliko daleko. O finansijama: "Stabilni smo, postajemo ozbiljan klub". Zanimljiva odredba u ugovoru Ivana Tomića. Foto: MN Press Mirko… »
Vesti dana »
Ovo se nikada nije desilo na Australijan openu, pobeda koja je obradovala celu naciju
Nova pre 49 minutajoš 23 povezane
Požari u Los Anđelesu: Najmanje 16 mrtvih, uništeno 15.000 hektara i 12.000 zgrada
Danas pre 4 satijoš 17 povezanih
O'Brajen o NIS: Sada će vaša država imati priliku da tu industriju vodi u korist naroda Srbije
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih