Povezane vesti
Nišlijku Kao Dete Kamenovali Na Ulici: Najveću lekciju sam naučila iz tragedije
Kurir 29.01.2016
BEOGRAD - Mirjana Stojadinović (40) rođena je sa deformitetom na licu zbog čega je njeno detinjstvo bilo prava golgota. Nišlijka koja sa mužem i decom živi u Beogradu, kao dete je doživela da je kamenuju na ulici, a iz svih strahota kroz koje je… »
Srpkinja koju su kao dete kamenovali na ulici: Najveća tragedija mi je bila najveća lekcija
24 Sata 29.01.2016
Mirjana Stojadinović sa porodicom, Foto: Privatna arhiva - Kad sam bila peti razred, vraćala sam se sa treninga iz škole. Grupa šestaka je počela da me naziva pogrdnim imenima, a ja sam nastavila svoj put ne obazirući se na to. Odjednom su počeli… »
Vesti dana »

"Ima gelere po celom telu, sunce nije video 600 dana": Potresna ispovest majke Alona Ohela zarobljenog u Gazi: "Klavir svira po telu, da ne bi zaboravio"
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana

Ministar Zukorlić u palestini: Poziv Al-Habašu da poseti Srbiju i produbi međureligijski dijalog
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana

Zahuktava se između Amerike i Rusije: Medveded oštro odgovorio Trampu, ovo mu se neće svideti: "Nadam se da ovo razumeš - Treći svetski rat"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Hurkač posle poraza od Novaka u Ženevi uzeo samo osam gemova tinejdžeru u prvom kolu Rolan Garosa
Danas pre 34 minutajoš 2 povezane