Povezane vesti
Devojčice (12) Heroji Požara U Nišu: Utrčale smo u zgradu i vrištale Spasavajte se!
Kurir 29.01.2016
Te devojčice su meni i mojoj deci spasile život. Da ih nisam kako vrište da je požar i da izlazimo iz stanova ko zna šta bi sa nama bilo. Mogle smo da ostanemo unutra i da se ugušimo – kazala je Violeta Stevanović neposredno nakon što su nju i… »
OVE DVE DEVOJČICE SU JUNACI POŽARA U NIŠU: Trčale su od vrata do vrata i upozoravale stanare na vatru! (FOTO)
Telegraf 29.01.2016
- Te devojčice su meni i mojoj deci spasle život. Da ih nisam čula kako vrište da je požar i da izlazimo iz stanova ko zna šta bi sa nama bilo. Mogle smo da ostanemo unutra i da se ugušimo - kaže Violeta Stevanović. Požar koji je izbio danas… »
Vesti dana »
Vanredno stanje u Los Anđelesu: Bukti požar, naređena evakuacija više od 30.000 ljudi (VIDEO)
Danas pre 56 minutajoš 15 povezanih
Temperatura sa skoro 20 stepeni pada na 0! Ovog dana sledi snažno zahlađenje: Pašće i sneg, a ovi delovi zemlje su na udaru
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Analiza iz Nemačke: Srbija je najbliži saveznik Rusije u Evropi, korupcija sveprisutna
Novi magazin pre 38 minutajoš 4 povezane
Veče Nikole jovića: Fantastični Srbin se „zaigrao“ sa Karijem i bio najefikasniji u pobedi Majamija nad Golden Stejtom! (video)
Hot sport pre 26 minutajoš 9 povezanih