Povezane vesti
Luis Ibanjez pred debijem za Hrvatsku?
Mondo 04.02.2016
"Spominjanje mog imena za reprezentaciju je veliko priznanje i za Zvezdu, kao i znak da se liga u kojoj sada igram prati i ima vrednost", kaže bek crveno-belih. Foto: crvenazvezdafk.com Luis Ibanjez mogao bi u martu da debituje za reprezentaciju… »
Ibanjez o pozivu u reprezentaciju Hrvatske
Hot sport 04.02.2016
Spominjanje mog imena za reprezentaciju je veliko priznanje i za Zvezdu, kao i znak da se liga u kojoj sada igram prati i ima vrednost… »
Čačić zove Ibanjeza u reprezentaciju Hrvatske: Veliko priznanje za mene i Zvezdu
Večernje novosti 03.02.2016
Moje ime se spominjalo samo u kontekstu mogućih kandidata. Teorijski, naravno, da bi za mene to bilo veliko priznanje, ali u ovom momentu mislim da to nije realno, kaže Luis Ibanjez. SELEKTOR Hrvatske Ante Čačić trebalo bi da pozove Luisa Ibanjeza u… »
Vesti dana »
"Ukrajinci mu nudili: 100.000 dolara i život u EU" Uhapšeni osumnjičeni za likvidaciju Igora Kirilova: Ovako su otkrivene ubice moćnog Putinovog generala (foto)
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Ovo je čovek koji je razneo putinovog generala: Otkriven identitet uhapšenog, evo kako je izveo operaciju koja je šokirala Ruse
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Više javno tužilaštvo: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Deklaracija o nestalima daje nadu porodicama! Odalović: Komisija će biti sastavljena od predstavnika EU, Beograda, Prištine i Crvenog krsta
Kurir pre 58 minutajoš 12 povezanih
Fenomenalna partija Vašingtona: Amerikanac pokazao zbog čega je Žoc insistirao na njegovom dolasku u Partizan! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 12 povezanih