Povezane vesti
Kraj suđenja za ubistvo narko-bosa u "Gondoli", Buha izjavio da se kaje
Radio 021 06.02.2016
Na kraju suđenja za ubistvo novosadskog narko-bosa Vojislava Škrbića, 22. maja 2014. u restoranu "Gondola" u centru grada, tužilaštvo je tražilo da obojica okrivljenih budu proglašeni krivim. U završnoj reči tužioca istaknuto je da je Dušan… »
ZAVRŠENO SUĐENJE ZA UBISTVO VOJISLAVA ŠKRBIĆA Beskrajno se kajem što sam ubio čoveka, ne mogu da oprostim sebi!
Večernje novosti 06.02.2016
Završeno suđenje za egzekuciju narko-bosa u novosadskom restoranu "Gondola". Optuženi kazao da mu je mnogo žao. BESKRAJNO se kajem i ne mogu sebi da oprostim što sam ubio čoveka! Bez obzira na sve što mi je učinio, mnogo mi je žao, nisam imao… »
Dušan Buha: Ne mogu sebi da oprostim što sam ubio čoveka
Kurir 06.02.2016
Novosadski narko-bos Škrbić ubijen je u restoranu „Gondola“ u centru Novog Sada 22. maja 2014. godine, kada je Dušan na njega ispalio dva hica, pred gostima, a zatim napustio lice mesta. NOVI SAD - Beskrajno se kajem zbog svega što se desilo… »
Vesti dana »

Plenum Građevinskog fakulteta: Nije objavljena celokupna dokumentacija o rekonstrukciji
NIN pre 1 satjoš 45 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajinci raketama gađali pijacu u Hersonskoj oblasti, ima mrtvih
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih

Havran: Moram da budem prezadovoljna rezultatom; Rakonjac: Priželjkivali smo medalju
Politika pre 19 minutajoš 30 povezanih

Novak Đoković posle šokantnog poraza: "Stvari su definitivno drugačije za mene"
Dnevnik pre 7 satijoš 25 povezanih

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 3 satajoš 22 povezane