Povezane vesti
Kraj suđenja za ubistvo narko-bosa u "Gondoli", Buha izjavio da se kaje
Radio 021 06.02.2016
Na kraju suđenja za ubistvo novosadskog narko-bosa Vojislava Škrbića, 22. maja 2014. u restoranu "Gondola" u centru grada, tužilaštvo je tražilo da obojica okrivljenih budu proglašeni krivim. U završnoj reči tužioca istaknuto je da je Dušan… »
ZAVRŠENO SUĐENJE ZA UBISTVO VOJISLAVA ŠKRBIĆA Beskrajno se kajem što sam ubio čoveka, ne mogu da oprostim sebi!
Večernje novosti 06.02.2016
Završeno suđenje za egzekuciju narko-bosa u novosadskom restoranu "Gondola". Optuženi kazao da mu je mnogo žao. BESKRAJNO se kajem i ne mogu sebi da oprostim što sam ubio čoveka! Bez obzira na sve što mi je učinio, mnogo mi je žao, nisam imao… »
Dušan Buha: Ne mogu sebi da oprostim što sam ubio čoveka
Kurir 06.02.2016
Novosadski narko-bos Škrbić ubijen je u restoranu „Gondola“ u centru Novog Sada 22. maja 2014. godine, kada je Dušan na njega ispalio dva hica, pred gostima, a zatim napustio lice mesta. NOVI SAD - Beskrajno se kajem zbog svega što se desilo… »
Vesti dana »
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Bela kuća: Tramp se nije obavezao da će poslati trupe u Pojas Gaze
Euronews pre 19 minutajoš 16 povezanih
Srbi to ipak rade najbolje! Jokić sipao trojke, Nikola Jović igra košarku života!
Sportske.net pre 54 minutajoš 11 povezanih
Zelenski optužuje: Putin čini sve da u rat uvuče Belorusiju, Poljsku i Litvaniju
Kurir pre 6 satijoš 5 povezanih
SAD bi mogle da predstave Trumpov mirovni plan za Ukrajinu sledeće nedelje
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 1 povezana