Povezane vesti
Jelena Tomašević pripremila poklon za sve zaljubljene
Story 12.02.2016
Pop zvezda Jelena Tomašević iznenadila je sve obožavaoce njen muzike. Naime, pevačica je predstavila spot za romantičnu numeru Da mi je da se vrati, a kadrovi su snimljeni na Zlatiboru. S obzirom na tim koji je sa Jelenom radio na novoj pesmi… »
(Video) Spot Koji Nikoga Ne Ostavlja Ravnodušnim: Jelena Tomašević predstavila novu pesmu
Kurir 12.02.2016
Pevačica Jelena Tomašević snimala je spot za pesmu "Da mi je da mi se vrati", koju je za nju komponovao njen kolega i dobar prijatelj Sergej Ćetković. Reč je o divnoj baladi, koja polako ali sigurno osvaja ženska srca. Spot za pesmu "Da mi je da mi… »
SVET premijera: Novi spot Jelene Tomašević neće vas ostaviti ravnodušnim (video)
Svet & Skandal 12.02.2016
Jedna od najboljih pevačica sa ovih prostora, Jelena Tomašević Bosiljčić je snimila spot za pesmu “Da mi je da mi se vrati”, koju je za nju komponovao njen kolega i prijatelj Sergej Ćetković, a aranžman uradio Darko Dimitrov. Jelena je… »
Poklon za Dan zaljubljenih: Jelena Tomašević objavila novi spot
Blic 12.02.2016
"Da mi je da se vrati", naziv je nove pesme Jelene Tomašević, za koju sada premijerno predstavlja i spot. Radi se o baladi koju je za nju komponovao njen kolega Sergej Ćetković, a aranžman potpisuje Darko Dimitrov. Spot, koji je sniman na Zlatiboru… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 3 satajoš 33 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 1 satjoš 158 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 4 satijoš 24 povezane
Brod pun turista potonuo u području prepunom ajkula! Oglasili se Seničić i ambasada Srbije u Kairu o brodolomu kod Egipta: "Čekamo još informacija..."
Kurir pre 8 minutajoš 19 povezanih
Sledeće nedelje skraćeni časovi u svim školama u Srbiji, kažu prosvetni sindikati
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 27 povezanih