Povezane vesti

Dodik pokazao ugovor o vili

Dodik pokazao ugovor o vili

Večernje novosti 16.02.2016
Lider RS optužio ministra Crnatka da je u Americi lobirao da se protiv njega pokrene istraga. PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik optužio je u utorak Igora Crnatka, ministra spoljnih poslova BiH, da je u Americi lobirao protiv njega i naglasio "da… »
Dodik: Nismo odustali od referenduma

Dodik: Nismo odustali od referenduma

RTV 16.02.2016
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da vladajuća koalicija u RS nije odustala od referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH, ali da čeka da za sprovođenje referenduma dobije podršku opozicije."Čekamo da oni postanu Srbi… »
Dodik novinarki N1: Vi ste pokrenuli proces protiv mene

Dodik novinarki N1: Vi ste pokrenuli proces protiv mene

N1 Info 16.02.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik održao je vanrednu konferenciju za novinare na kojoj je govorio o kreditu od 1,4 miliona KM, koji je dobio od Pavlović banke za kupovinu vile na Dedinju. Dodik nije propustio priliku priliku da govori o… »
Dodik: Daću izjavu Tužilaštvu BiH, ali ne u Sarajevu

Dodik: Daću izjavu Tužilaštvu BiH, ali ne u Sarajevu

RTV 16.02.2016
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je spreman dati izjavu Tužilaštvu BiH povodom slučaja Pavlović banka u Banjaluci, ali da neće ići u Sarajevo, ako ga pozovu, jer se tamo ne oseća sigurno. "Spreman sam da u… »
Dodik: Daću izjavu, ali u Banjaluci, ne u Sarajevu!

Dodik: Daću izjavu, ali u Banjaluci, ne u Sarajevu!

Alo 16.02.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je spreman dati izjavu Tužilaštvu BiH povodom slučaja Pavlović banka u Banjaluci, ali da neće ići u Sarajevo, ako ga pozovu, jer se tamo ne oseća sigurno. "Spreman sam da u Banjaluci… »
Dodik: Radončićevo hapšenje je političko, u Sarajevo neću ići jer se tamo ne osećam sigurnim

Dodik: Radončićevo hapšenje je političko, u Sarajevo neću ići jer se tamo ne osećam sigurnim

Blic 16.02.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je hapšenje lidera SBB-a Fahrudina Radončića politički motivisano i da je to vidljivo svaki dan. - To je obračun klanova iz Tužilaštva koji je odlučio da se na ovaj način obračuna - istakao… »

Vesti dana »