Povezane vesti
Antić: Struja neće poskupeti od maja
Nova ekonomija 17.02.2016
Aleksandar Antić ministar rudarstva i energetike Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da su netačne informacije da će struja u Srbiji poskupeti od maja. "Apsolutno i odgovorno tvrdim da od maja, kao što je bilo najava u… »
Antić: Struja neće poskupeti u maju
Beta 17.02.2016
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić danas je kazao da struja u Srbiji neće poskupeti u maju, kao što pišu neki beogradski mediji. "Odgovorno tvrdim od u maju, kao što je najavljivano u odredjenim medijima, sigurno neće biti povećanje… »
Struja neće poskupeti od maja
Radio 021 17.02.2016
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da su netačne informacije da će struja u Srbiji poskupeti od maja. "Apsolutno i odgovorno tvrdim da od maja, kao što je bilo najava u određenim medijima, neće biti bilo kakvog… »
Vesti dana »

Trojici osumnjičenih za lomljenje vilice studentkinji ukinut pritvor, jedan dobio nanogicu
Moj Novi Sad pre 41 minutajoš 22 povezane

Studenti zovu na hitan protest: Okupljanje u kampusu, ide se do prostorija SNS-a
Moj Novi Sad pre 36 minutajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa Mićina o spomeniku žrtvama pri padu nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih

Danas: Suspendovan policajac koji je priveo napadača na članove grupe Beogradski sindikat
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 12 povezanih

Stanković i Markoski sa dekanima svih fakulteta u Novom Sadu: Neophodno nadoknaditi nastavu
RTS pre 36 minutajoš 59 povezanih