Povezane vesti
SASTANAK PUTINA I ORBANA: Izbeglice su unutrašnji problem EU; Mađarska želi normalizaciju odnosa
Pravda 17.02.2016
MOSKVA – Izbeglički problem je „unutrašnji problem Evropske unije“ u koji se Moskva ne meša, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. „Mi se ne mešamo u ta pitanja, znamo da se rasprave o tom problemu vode unutar EU“, rekao je Putin… »
Susret Putin I Orban: Izbeglička kriza je unutrašnji problem EU
Kurir 17.02.2016
Hrišćanske i nacionalne vrednosti biće isto toliko važne u budućnosti kao što su bile u prošlosti, rekao je Orban i dodao da njegova zemlja veruje da nekontrolisana migracija može da izazove više zla nego dobra. MOSKVA - Mađarski premijer Viktor… »
Putin: Izbeglice su unutrašnji problem EU
Akter 17.02.2016
Izbeglički problem je "unutrašnji problem Evropske unije" u koji se Moskva ne meša, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. "Mi se ne mešamo u ta pitanja, znamo da se rasprave o tom problemu vode unutar EU", rekao je Putin posle razgovora sa… »
Putin i Orban: Rešenjem sukoba u Siriji rešio bi se i problem izbeglica
Politika 17.02.2016
MOSKVA – Rusija i Mađarska smatraju da problem izbeglica može biti rešen samo rešavanjem sukoba u Siriji i na Bliskom istoku, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. „Po našem mišljenju, da bi se rešio problem izbeglica potrebno je… »
Rešenjem sukoba bi se rešio i problem izbeglica
Akter 17.02.2016
Rusija i Mađarska smatraju da problem izbeglica može biti rešen samo rešavanjem sukoba u Siriji i na Bliskom istoku, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. "Po našem mišljenju, da bi se rešio problem izbeglica potrebno je pre svega… »
Vesti dana »

Gužva ispred SUP-a, traži se puštanje studenta Mateje Nikolića
Južne vesti pre 32 minutajoš 14 povezanih

Odavanje pošte šesnaestoj žrtvi pada nadstrešnice u Beogradu i Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih

Buka ispred MUP na Novom Beogradu, zborovi građana u više gradova (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 12 povezanih

VIDEO: Hiljade Novosađana u tišini odalo počast Vukašinu - 16. žrtvi pada nadstrešnice
Radio 021 pre 1 satjoš 38 povezanih

Vučević: Brnabić i ja iz bezbednosnih razloga nismo otišli na SNS tribinu u Nišu
RTV pre 2 satajoš 35 povezanih