Povezane vesti
Novi Problem: Partizan dodatno oslabljen pred OFK Beograd?
Hot sport 20.02.2016
Trener crno-belih Ivan Tomić suočava se sa sve većim problemima uoči svog debija u Superligi Srbije. Posle dugo čekanja i navijači Partizana će dočekati svoje ljubimce da zakotrljaju ‘bubamaru’ na superligaškim terenima. Sutra od 14 sati na… »
Ivan Tomić poručio Oumaruu: Partizan nije usputna stanica!
Sportski žurnal 20.02.2016
Abubakar Oumaru i eventualni transfer u Kinu, u centru su pažnje javnosti koj je naklonjena crno-beloj boji. – Voleo bih da ostane svaki igrač koji nam je potreban. Da li će to da se desi, ne odlučujem ja, već klub – rekao je Ivan Tomić, trener… »
Tomić o Abubakaru: Nije Partizan usputna stanica! Ovde si se vratio u orbitu
Mozzart sport 20.02.2016
„Svestan sam da Partizan ne može da ispunjava trenerove želje, prihvatiću svaku odluku“, kaže trener crno-belih pred nastavak sezone. Sa potpuno renoviranom defanzivnom linijom, sa novim šefom struke, a bez suspendovanih Evertona Luzia i Alena… »
Oumaru neće više da igra za Partizan! Šta na to kaže Tomić?
Vesti online 20.02.2016
Kamerunski napadač Abubakar Oumaru nezadovoljan je što ga Partizan nije prodao u Kinu, pa je otvoreno saopštio treneru Ivanu Tomiću da na njega više ne računa. Uz Živkovića, najbolji igrač crno-belih u tmurnoj jeseni za crno-bele, razočarao je… »
Trener Partizana o Abubakaru i Živkoviću
Mondo 20.02.2016
"Znam da Partizan nije klub koji treneru može da ispunjava želje. Prihvatiću sve što se desi", rekao je Ivan Tomić. Foto: MN Press Oumaru Abubakar najveća je enigma. Tamnoputi napadač Partizana još uvek je član crno-belih, ali je veliko pitanje… »