Povezane vesti
ASAD: Može primirje, ali ne da bi Turska slala još terorista i oružja
Pravda 21.02.2016
DAMASK – Sirijski predsednik Bašar al Asad izjavio je da je spreman za prekid vatre, pod uslovom da „teroristi“ ne iskoriste zatišje u borbama u svoju korist, kao i da države koje podržavaju pobunjenike obustave podršku koju im pružaju. „Mi… »
(Video) Bašar Al Asad: Spreman sam za prekid vatre, ali pod ovim uslovima
Kurir 21.02.2016
Predsednik Sirije traži garancije da teroristi neće iskoristiti zatišje i da će države koje ih sponzorišu, posebo Turska, obustaviti tu podršku. "Mi smo rekli da smo spremni da zaustavimo vojne operacije, ali ovo pitanje tiče se mnogo važnijih… »
Prekid vatre može, ako ga teroristi ne zloupotrebe
Akter 21.02.2016
Sirijski predsednik Bašar al Asad izjavio je da je spreman za prekid vatre, pod uslovom da "teroristi" ne iskoriste zatišje u borbama u svoju korist, kao i da države koje podržavaju pobunjenike obustave podršku koju im pružaju. "Mi smo rekli da smo… »
Vesti dana »

„Vučiću, odlazi“, „Idi, leči se“: Napeto u Leskovcu tokom posete predsednika, Žandarmerija ne dozvoljava okupljenima ka priđu pozorištu VIDEO
Nova pre 16 minutajoš 15 povezanih

Ukajinske vlasti: Cela porodica stradala u udaru ruskih dronova na Zaporožje
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih

Niški studenti u blokadi: Institucije da obrazlože razloge hapšenja trojice studenata
Insajder pre 58 minutajoš 13 povezanih

Bogdanović raspucan: Nova pobeda Klipersa, Harden dominirao protiv Memfisa (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 12 povezanih