Povezane vesti
Opravdanje: Iliev zna razloge za poraz na Vračaru, upravu ne spominje
Hot sport 22.02.2016
Fudbaleri Partizana poraženi su na prolećnoj premijeri u duelu sa OFK Beogradom, odigranom u okviru 23. kola Superlige Srbije. Slaba partija oslabljenih crno-belih ponovo je razočarala navijače koji su opet tražili ostavke odgovornih. Međutim… »
Oumaru: "Partizan mora da mi pomogne"
Sportske.net 22.02.2016
Kamerunski internacionalac Abubakar Oumaru poručio je da više ne želi da nastupa za Partizan i da od čelnika kluba očekuje poziv na sastanak na kojem bi se razgovaralo o njegovom transferu. Navijači fudbalskog kluba Partizan još uvek ne mogu da se… »
Iliev: Jako protiv Zvezde!
Večernje novosti 22.02.2016
Ne znam šta se desilo u drugom poluvremenu. Nažalost, nastavljamo gde smo stali u jesenjem delu prvenstva, u rezultatskom smislu - kaže sportski direktor crno-belih. Najavili su u Partizanu da će na proleće igrati mnogo bolje, sigurnije i da neće… »
Ivica Iliev: Jako na Zvezdu, videćete, siguran sam!
Sportski žurnal 22.02.2016
Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, ne gubi nadu u uspeh ni posle poraza na prolećnoj premijeri. – Imali smo peh, četiri igrača nisu mogla da igraju. Abubakar je odbio da igra, jer želi da ide iz kluba, Everton i Alen Stevanović zbog kartona… »
Iliev: "Druga slika već za derbi"
Sportske.net 22.02.2016
Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev oglasio se nakon poraza od OFK Beograda i poslao poruku navijačima da mogu da očekuju bolje izdanje već na predstojećem "večitom derbiju". Aktuelni šampion Srbije nastavio je da posrće u… »
Vesti dana »
Deo studenata iz Beograda, Niša i Novog Sada na putu ka Kragujevcu, u gradovima u Srbiji odata pošta stradalima na železničkoj stanici (foto)
Blic pre 32 minutajoš 58 povezanih
United Grupa prodala SBB, šta to znači za medije u njihovom sastavu
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 61 povezana
Pare, nakit, satovi Šta je sve policija danas zaplenila u akciji borbe protiv korupcije
Alo pre 26 minutajoš 221 povezana
„Dokumentacija ukazuje na koruptivne radnje“: Stručnjaci o prebacivanju istrage o padu nadstrešnice u JTOK, zabrivajuće što se čekalo tri meseca
Nova pre 32 minutajoš 37 povezanih
Uhapšeni predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić, biznismen Aleksandar Papić i još 13 osoba
RTS pre 5 satijoš 59 povezanih