Povezane vesti

SNP: Srbija da reaguje zbog prebijanja mladića

Akter 22.02.2016
Srpska narodna partija osudila je danas prebijanje srpskog mladića iz Okučana tražeći od da Srbija učini sve kako bi se zaštitila ljudska, građanska i nacionalna prava srpskog naroda Hrvatskoj. SNP od Vlade Srbije traži i da uputi protest… »

Akter 22.02.2016
Srpska narodna partija osudila je danas prebijanje srpskog mladića iz Okučana tražeći od da Srbija učini sve kako bi se zaštitila ljudska, građanska i nacionalna prava srpskog naroda Hrvatskoj. SNP od Vlade Srbije traži i da uputi protest… »
SNP traži da država hitno reaguje zbog divljačkog prebijanja Srbina u Hrvatskoj

SNP traži da država hitno reaguje zbog divljačkog prebijanja Srbina u Hrvatskoj

Blic 22.02.2016
SNP: Vlada da uputi protest zbog prebijanja Srbina u Hrvatskoj

SNP: Vlada da uputi protest zbog prebijanja Srbina u Hrvatskoj

Večernje novosti 22.02.2016
SNP poziva Vladu Republike Srbije da uputi hitan protest Ambasadi Hrvatske u Beogradu povodom najnovijeg slučaja divljačkog prebijanja mladog Srbina Jovana Matijevića iz Šeovica kod Pakraca. Beograd - SNP poziva Vladu Republike Srbije da uputi hitan… »
Pretučeni Srbin iz Hrvatske: Udarali su me i vikali „J**** vam mater srpsku“

Pretučeni Srbin iz Hrvatske: Udarali su me i vikali „J**** vam mater srpsku“

Pravda 22.02.2016
Srbin iz Hrvatske, Jovan Matijević (22) iz mesta Šeovica kod Pakraca, napadnut je u lokalu „Park“ u Okučanima, oko pola jedan noću, i to zbog puštanja „neprimerene“ pesme na džuboksu. Kako je ispričao pretučeni mladić je sa svojim… »
Pretučeni Srbin iz Hrvatske: Udarali su me i vikali "NIJE TI OVO SRBIJA!"

Pretučeni Srbin iz Hrvatske: Udarali su me i vikali "NIJE TI OVO SRBIJA!"

Blic 22.02.2016
Srbin iz Hrvatske, Jovan Matijević (22) iz mesta Šeovica kod Pakraca, napadnut je u lokalu "Park" u Okučanima, oko pola jedan noću, i to zbog puštanja "neprimerene" pesme na džuboksu. Kako je ispričao za "Blic", pretučeni mladić je sa svojim… »

Vesti dana »