Povezane vesti
Sebi ne zameram, imaćemo seks ponovo!
Mondo 22.02.2016
Pevačica ispričala da je slobodna devojka i da sebi nema šta da zameri. Dušica Grabović je devojka koja se najviše "istakla" u novoj sezoni Farme. Prvo smo imali prilike da gledamo seksi ples u trpezariji, a onda i seksi ples ispod pokrivača sa… »
Dušica Priznala Seks Sa Filipom: Spavaćemo opet, ja sam slobodna devojka!
Kurir 22.02.2016
Dušica je razgovarala sa Ognjenom i rekla da joj je imanje preko TV delovalo mnogo starije nego što jeste. "Bitno je mnogo kakva je ekipa ovde", počela je Dušica. "Filip i ja smo malo preterali sa alkoholom. Filip i ja se nismo upoznali napolju i ja… »
Vesti dana »

„Narod koji se gura u ćošak – ima pravo da se brani“: Ovo je ceo studentski govor koji se čitao širom Srbije
Nedeljnik pre 17 minutajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 8 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 17 minutajoš 42 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih