Povezane vesti
Tabaković: Dok sam ja tu, ne brinite za kurs dinara
Radio 021 24.02.2016
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković poručila je da građani nemaju razloga da brinu za kurs dinara i da će on biti stabilan dokle god je ona na toj funkciji. "U poslednje tri godine dinar je oslabio u proseku za jedan odsto godišnje, pitam javnost - a… »
Tabaković:Dok sam ja guvernerka, dinar će biti stabilan
Nova ekonomija 24.02.2016
Jorgovanka Tabaković guvernerka Narodne banke Srbije Guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da je dinar stabilan i da nema razloga za brigu, a da je u poslednje tri godine dinar oslabio po procenat godišnje. "Nema… »
Tabaković: Kurs će biti stabilan dok sam ja guverner
Blic 24.02.2016
Guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da je dinar stabilan i da nema razloga za brigu, a da je u poslednje tri godine dinar oslabio po procenat godišnje. - Nema razloga za brigu, zato što smo svi svesni da je… »
Guvernerka kaže da se ništa ne brinemo
BizLife 24.02.2016
Guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da je dinar stabilan i da nema razloga za brigu, a da je u poslednje tri godine dinar oslabio po procenat godišnje. Guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković… »
Evro raste, Tabaković nas teši
Alo 24.02.2016
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković poručila je da graĐani Srbije nemaju razloga da brinu za kurs dinara i da će on biti stabilan dokle god je ona na toj funkciji. U poslednje tri godine dinar je oslabio u proseku za jedan odsto godišnje, pitam… »
Tabaković: Ko još ima razloga da brine za vrednost kursa?
Kurir 24.02.2016
Guverner Narodne banke Jorgovanka Tabaković jutros je rekla da niko u Srbiji nema razloga za brigu zbog kursnih oscilacija. "U poslednje tri godine dinar je oslabio u proseku za jedan procenat godišnje, pa ko onda ima razloga da brine za vrednost kursa… »
Tabaković: Dok sam ja guverner kurs će biti stabilan
N1 Info 24.02.2016
Guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je da je dinar stabilan i da nema razloga za brigu, a da je u poslednje tri godine dinar oslabio po procenat godišnje. "Nema razloga za brigu, zato što smo svi svesni da je stabilnost… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 4 satijoš 3 povezane