Povezane vesti

Džikić postaje selektor?

Džikić postaje selektor?

Vesti online 27.02.2016
Kako pišu bosanskohercegovački mediji, Aleksandar Džikić bi mogao da preuzme tamošnju reprezentaciju. U razgovoru za list "Oslobođenje", trener Partizana je rekao da ga niko još nije kontaktirao. - Iskreno, prija mi interes reprezentacije koja ima… »
Džikić kandidat za selektora: Hoću, ali ne znam ko vodi Savez

Džikić kandidat za selektora: Hoću, ali ne znam ko vodi Savez

Mozzart sport 27.02.2016
Trener Partizana mogao bi da ima dupli posao. Dobar glas daleko se čuje. U ovom slučaju, ne baš toliko daleko, ali je glas svakako dobar. Odlični rezultati koje je postigao na klupi Partizana preporučili su Aleksandra Džikića za još jedan posao. I… »
Stiže ponuda za Džikića, spreman je za pregovore?!

Stiže ponuda za Džikića, spreman je za pregovore?!

Sportske.net 27.02.2016
Ovogodišnjim preporodom Partizana, Aleksandar Džikić je izazvao veliku pažnju, ne samo u Srbiji, pa će na njegovu adresu, izgleda stići zanimljiva ponuda iz regiona. Prema informacijama do kojih je došlo sarajevsko '' Oslobođenje'', pozivajući se… »
Nije Rekao Ne: Džikić o interesovanju Bosne i Hercegovine

Nije Rekao Ne: Džikić o interesovanju Bosne i Hercegovine

Hot sport 27.02.2016
Trener Partizana, Aleksandar Džikić jedan je od kandidata da sedne na klupu reprezentacije BIH, iako ga, kako kaže, još uvek niko nije zvao. Evo i šta je strateg crno-belih istakao o mogućnosti da preuzme selekciju Bosne i Hercegovine za… »
Zapao Im Za Oko: Bosanci žele Džikića

Zapao Im Za Oko: Bosanci žele Džikića

Sportal blic 27.02.2016
Aleksandar Džikić postao je kandidat za selektora Bosne i Hercegovine. Ovu vest je za sarajevski list „Oslobođenje“ potvrdio član Stručne komisije Košarkaškog saveza BiH Sulejman Beganović. Ipak, trenera crno-belih je iznenadila ova… »
Bosanci hoće Džikića: Ako postoji interes, onda moramo da sednemo i razgovaramo

Bosanci hoće Džikića: Ako postoji interes, onda moramo da sednemo i razgovaramo

Večernje novosti 27.02.2016
Iskreno, godi interes reprezentacije koja ima respektabilan sastav. Ne znam ni ko su ljudi koji sada vode košarku u BiH, tako da ne znam šta bih konkretno mogao da vam kažem, kaže Aleksandar Džikić. Trener Partizana Aleksandar Džikić mogao bi… »
Džikić na klupi Bosne i Hercegovine?

Džikić na klupi Bosne i Hercegovine?

Mondo 27.02.2016
Mediji u BiH, pozivajući se na izvore u košarkaškom savezu, preneli da bi trener Partizana mogao da preuzme njihovu reprezentaciju. Foto: MN Press Trener Partizana Aleksandar Džikić mogao bi posle selekcije Makedonije da postane i selektor… »

Vesti dana »