Povezane vesti
Eksplozije na pijaci u Bagdadu, 70 mrtvih
RTS 28.02.2016
Najmanje 70 osoba je poginulo, a više od 100 je povređeno u dve eksplozije koje su se dogodile na pijaci u Bagdadu, saopštila je iračka policija, prenosi Rojters. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država. Policijski zvaničnici navode da je… »
Bagdad: U bombaškom napadu osam mrtvih
Slobodna Evropa 28.02.2016
Najmanje osam pripadnika iračkih snaga bezbednosti poginulo je u tri samoubilačka bombaška napada u zapadnom bagdadskom predgrađu Abu Graib, javila je agencija AP. Meta bombaških napada bila je policijska kasarna, navodi agencija, pozivajući se na… »
Bombaški napadi na kasarnu u Bagdadu, osam mrtvih i 22 ranjena policajca
Večernje novosti 28.02.2016
Najmanje osam pripadnika iračkih snaga bezbednosti poginulo je u tri smoubilačka bombaška napada u zapadnom bagdadskom predgradju Abu Graib. Najmanje osam pripadnika iračkih snaga bezbednosti poginulo je u tri smoubilačka bombaška napada u zapadnom… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 19 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 42 minutajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana