Povezane vesti

JEZIVO SVEDOČENjE DADILjE: Ovde sam ubila malu Nastju! Prvo sam je zadavila a onda sam uzela nož... (VIDEO)

JEZIVO SVEDOČENjE DADILjE: Ovde sam ubila malu Nastju! Prvo sam je zadavila a onda sam uzela nož... (VIDEO)

Pravda 01.03.2016
Gjuljčehra Bobokulova, dadilja koja je zverskim činom užasnula ceo svet, odvela je pripadnike ruske policije na mesto gde je ubila četvorogodišnju Nastju M. Ona je policajce odvela u stan u kome je zadavila dete, kome je potom, nožem odsekla glavu… »
Rastrojena dadilja objasnila zašto je odsekla glavu devojčici

Rastrojena dadilja objasnila zašto je odsekla glavu devojčici

Vesti online 01.03.2016
Gjuljčehra Bobokulova, 38-godišnja dadilja koja je u ponedeljak u Moskvi na opšte zgražavanje odsekla glavu četverogodišnjoj devojčici i sa njom hodala po gradskim ulicama, odlučila je da sarađuje sa policijom i pokušala je da objasni motive… »
Jezivo Svedočenje Dadilje: Ovde sam ubila malu Nastju! Prvo sam je zadavila a onda sam uzela nož

Jezivo Svedočenje Dadilje: Ovde sam ubila malu Nastju! Prvo sam je zadavila a onda sam uzela nož

Kurir 01.03.2016
Gjuljčehra Bobokulova, dadilja koja je zverskim činom užasnula ceo svet, odvela je pripadnike ruske policije na mesto gde je ubila četvorogodišnju Nastju M. Ona je policajce odvela u stan u kome je zadavila dete, kome je potom, nožem odsekla glavu… »

Vesti dana »