Povezane vesti
Biser Partizana Očajan: Umesto da se kalim, stalno sam na klupi
Hot sport 02.03.2016
Nikako da počne da igra i dobije pravu minutažu, a jedan je od najvećih talenata u našoj zemlji. Prvi put od kada je napustio crno-bele, talentovani fudbaler Danilo Pantić, rešio je da konačno “otvori” dušu i kaže šta mu nikako na prija od… »
Pantić: "Glava mi ludi, hoću da se vratim"
Sportske.net 02.03.2016
Bivši fudbaler Partizana Danilo Pantić otvorio je dušu i otkrio da u Viteseu nema tretman kakav želi zbog čega hoće da se vrati u svoj klub. Srpski internacionalac Danilo Pantić odlučio je da prekine šestomesečni "zavet ćutanja" i da progovori… »
Ispovest: Danilo Pantić za "Blic" o Partizanu, Čelsiju i Viteseu: Uzeli su mi loptu, uzeli su mi sve!
Sportal blic 02.03.2016
U Viteseu imaju nešto protiv Srba i hoću da se vratim u Čelsi. Naš fudbal propada zbog ljudi koji su u njemu i boli me kako sam otišao iz Partizana - ovako Danilo Pantić (19), jedan od naših najtalentovanijih fudbalera, počinje ispovest za "Blic"… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih
VIDEO „Igrali smo kao… Da se ne izrazim ružno“: Nedović dugo nije bio ovako oštar, otkrio šta će Zvezda hitno da uradi
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
Pogledajte kako će se snežni oblak kretati u Srbiji iz sata u sat: Sneg će prvo zavejati ove krajeve, upaljeni alarmi! Evo šta će biti za vikend! (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 33 povezane
Počela saslušanja uhapšenih zbog tragedije na Železničkoj stanici
Radio 021 pre 37 minutajoš 21 povezana