Povezane vesti
Novi Potpis: Adžić veran Zvezdi
Sportal blic 03.03.2016
Nastavlja se serija potpisa profesionalnih ugovora u Crvenoj zvezdi. Talentovani fudbaler crveno-belih Luka Adžić obavezao se na vernost klubu i potpisao je ugovor na tri godine. Foto: FK Crvena zvezda / Promo "Presrećan sam što sam potpisao ugovor sa… »
NE MORAJU DA BRINU: Zvezda dobila pojačanje za budućnost
Hot sport 03.03.2016
I pored toga što su trenutno neprikosnoveni u Srbiji i lideri na tabeli Super lige, fudbalski klub Crvena zvezda i dalje pojačava ekipu. Prvi profesionalni ugovor sa klubom u četvrtak, 3. marta, potpisao je i Luka Adžić, član omladinske selekcije Crvene… »
Novi potpis u Zvezdi!
Sportske.net 03.03.2016
Crvena zvezda nastavlja sa nagrađivanjem mladih nada, sada je i Luka Adžić potpisao ugovor sa našim najtrofejnijim timom. Danas je svoj prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao Luka Adžić, izdanak fudbalske škole ovog tima i momak koji je… »
Luka Adžić potpisao ugovor sa Zvezdom: Jedva čekam ponovo da zaigram
Večernje novosti 03.03.2016
Presrećan sam što sam potpisao ugovor sa svojom Crvenom zvezdom! Ovo mi je još veći podstrek - poručio je mladi napadač. Mladi napadač Crvene zvezde i član omladinske selekcije kluba Luka Adžić (rođen 1998. godine) je danas potpisao prvi profesionalni… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 14 minutajoš 21 povezana

Bivši predsednik Brazila proglašen krivim za planiranje državnog udara
NIN pre 14 minutajoš 18 povezanih

Masovni ukrajinski napad na Rusiju: Na meti i Moskva, poslato desetine dronova VIDEO
Nova pre 59 minutajoš 14 povezanih

Zvezda na kipru igra protiv Pariza: Evo gde možete gledati direktan prenos ovog meča
Kurir pre 4 minutajoš 16 povezanih