Povezane vesti
Novi Potpis: Adžić veran Zvezdi
Sportal blic 03.03.2016
Nastavlja se serija potpisa profesionalnih ugovora u Crvenoj zvezdi. Talentovani fudbaler crveno-belih Luka Adžić obavezao se na vernost klubu i potpisao je ugovor na tri godine. Foto: FK Crvena zvezda / Promo "Presrećan sam što sam potpisao ugovor sa… »
Novi potpis u Zvezdi!
Sportske.net 03.03.2016
Crvena zvezda nastavlja sa nagrađivanjem mladih nada, sada je i Luka Adžić potpisao ugovor sa našim najtrofejnijim timom. Danas je svoj prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao Luka Adžić, izdanak fudbalske škole ovog tima i momak koji… »
NE MORAJU DA BRINU: Zvezda dobila pojačanje za budućnost
Hot sport 03.03.2016
I pored toga što su trenutno neprikosnoveni u Srbiji i lideri na tabeli Super lige, fudbalski klub Crvena zvezda i dalje pojačava ekipu. Prvi profesionalni ugovor sa klubom u četvrtak, 3. marta, potpisao je i Luka Adžić, član omladinske selekcije… »
Luka Adžić potpisao ugovor sa Zvezdom: Jedva čekam ponovo da zaigram
Večernje novosti 03.03.2016
Presrećan sam što sam potpisao ugovor sa svojom Crvenom zvezdom! Ovo mi je još veći podstrek - poručio je mladi napadač. Mladi napadač Crvene zvezde i član omladinske selekcije kluba Luka Adžić (rođen 1998. godine) je danas potpisao prvi… »
Vesti dana »
Nova blokada zgrade suda i tužilaštva u Novom Sadu, pripadnici žandarmerije postavili metalne ograde
NIN pre 36 minutajoš 26 povezanih
„Stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“: Zvezda ga ponizila na „Marakani“, a nemački mediji još suroviji prema treneru Štutgarta
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
SAD poziva Ukrajinu da smanji starosnu granicu za služenje vojnog roka na 18 godina
Al Jazeera pre 29 minutajoš 14 povezanih
VIDEO Ovo niste videli u TV prenosu: Pogledajte šta je uradio Zvezdin golman posle gola
Nova pre 41 minutajoš 14 povezanih
Dačić: Policija veoma tolerantna, ne treba zaboraviti zašto je stariji Novosađanin priveden
Radio 021 pre 11 minutajoš 12 povezanih