Povezane vesti

Zvezdin Argentinac Samokritičan: Nisam igrao baš dobro, ali sam dao gol

Zvezdin Argentinac Samokritičan: Nisam igrao baš dobro, ali sam dao gol

Hot sport 06.03.2016
Levi bek Crvene zvezde postigao je gol za 1:0, a zatim asistirao Kataiju za 2:1. Ipak, u izjavi za Tanjug rekao je da smatra da je ekipa mogla više: – Ušli smo opušteno u meč, kao i na derbiju protiv Partizana, ali važno je da pobeđujemo. Uveren… »
Marakana je ponovo skandirala „Ugo, Ugo“ - Vijeira je nastavio svoju nezaustavljivu seriju! (VIDEO)

Marakana je ponovo skandirala „Ugo, Ugo“ - Vijeira je nastavio svoju nezaustavljivu seriju! (VIDEO)

Mozzart sport 06.03.2016
"Od mene se i očekuje da tresem mreže. Nakon ovog 17. gola koji sam postigao, nastaviću da se trudim da ih postižem još. Ali, ponavljam, pobede tima su najvažnije", rekao je Portugalac. Više nema dileme Ugo Vijeira igra najbolju sezonu u svojoj… »
Vijera: Glava, leva ili desna noga? Važno je da se mreža trese

Vijera: Glava, leva ili desna noga? Važno je da se mreža trese

Sportal blic 06.03.2016
Najbolji strelac Crvene zvezde Ugo Vijera ističe da su golovi njegov posao i da će se uvek truditi da zatrese mrežu rivala, ali da su pobede ekipe ipak najvažnije. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Zvezdina gol mašina: Ugo Vijeira… »
Vijeira Stavlja Tim Ispred Sebe: Trudim se da dajem golove, ali ekipa je najbitnija! (VIDEO)

Vijeira Stavlja Tim Ispred Sebe: Trudim se da dajem golove, ali ekipa je najbitnija! (VIDEO)

Hot sport 06.03.2016
Portugalac je u trijumfu crveno-belih protiv Jagodine 3:1, 22. uzastopnom u prvenstvu, postigao 17 gol ove sezone i sedmi put u nizu upisao se u listu strelaca. – Svakom napadaču su golovi izuzetno važni, pa i meni. Ali, od napadača se očekuje da… »
Tvorac Zvezdine šampionske kompozicije, Luis Ibanjez: Ni na treningu ne volim da gubim, uvek želim pobedu! (VIDEO)

Tvorac Zvezdine šampionske kompozicije, Luis Ibanjez: Ni na treningu ne volim da gubim, uvek želim pobedu! (VIDEO)

Mozzart sport 06.03.2016
"To je i razlog zašto dajem sve od sebe, čak i kada mi ne ide. Sinoć možda nisam odigrao najbolju utakmicu, ali sam se iskupio golom i asistencijom", rekao je omaleni Argentinac. Kada ne ide kako treba tu je Lučo Ibanjez. Baš kao i u 150. večitom… »
Vijeira: Leva, desna ili glavom? Svejedno mi!

Vijeira: Leva, desna ili glavom? Svejedno mi!

Mondo 06.03.2016
Ugo Vijeira nastavlja svoju sezonu iz snova u dresu Crvene zvezde. Ne samo da je Crvena zvezda nastavila niz pobeda, i protiv Jagodine upisala 22. uzastopnu (3:1), nego je i Ugo Vijeira produžio svoju "malu seriju". Golom protiv Jagodine u nadoknadi… »

Vesti dana »