Povezane vesti
SKANDAL: Član makedonske vlade i imam priznali krivicu za regrutovanje u ID
Pravda 11.03.2016
Savetnik u Vladi Makedonije Ahmet Darlišta, imam Redžep Memiši i još četiri osobe priznali su da su regrutovali makedonske državljane za ratove u Siriji i Iraku. Osim Darlišta i Memišija, krivicu su priznali Fazli Sulja, Sejfula Etemovski, Muhamed… »
Regrutovali Civile Za Id: 6 optuženih Makedonaca priznalo krivicu!
Kurir 11.03.2016
Savetnik u makedonskoj vladi Ahmet Darlišta, Redžep Memiši i još četiri osobe optužene za regrutovanje makedonskih državljana i učešće u ratovima u Siriji i Iraku priznali su danas krivicu pred Osnovnim sudom u Skoplju. Osim Darlišta i… »
Šestorica optuzenih za regrutovanje u ISIS priznali krivicu
Studio B 11.03.2016
Savetnik u makedonskoj vladi Ahmet Darlišta, imam Redžep Memiši i još četiri osobe optužene za regrutovanje makedonskih državljana i učešće u ratovima u Siriji i Iraku priznali su krivicu pred Osnovnim sudom u Skoplju krivicu, javljaju… »
Imam i savjetnik u Vladi priznali regrutaciju Makedonaca za ratišta
Al Jazeera 11.03.2016
Šest osoba optuženo je za regrutiranje makedonskih državljana i učešće u ratovima u Siriji i Iraku. Državni savjetnik u makedonskoj Vladi Ahmet Darlišta, imam Redžep Memiši i još četiri osobe optužene za regrutiranje makedonskih državljana i… »
Makedonija, priznali da su regrutovali ljude za ID
RTS 11.03.2016
Savetnik u makedonskoj vladi Ahmet Darlišta, imam Redžep Memiši i još četiri osobe optužene za regrutovanje makedonskih državljana i učešće u ratovima u Siriji i Iraku priznali su krivicu pred Osnovnim sudom u Skoplju. Osim Darlišta i… »
Savetnik u vladi regrutovao za ISIS
Alo 11.03.2016
Državni savetnik u makedonskoj Vladi Ahmet Darlišta, imam Redžep Memiši i još četiri lica optužena za regrutovanje makedonskih državljana i učešće u ratovima u Siriji i Iraku priznali su danas krivicu pred Osnovnim sudom u Skoplju krivicu. Osim… »
Vesti dana »
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih
Budućnost "diše za vratom" Partizanu: Podgoričan savladali Krku i približili se prvom mestu ABA lige
Večernje novosti pre 13 minutajoš 30 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 13 satijoš 2 povezane
Napredak slavio u Subotici: Fenomenalni Bastajić dva puta tresao mrežu rivala!
Hot sport pre 2 satajoš 24 povezane