Povezane vesti
Predsednički kandidati izrazili podršku Izraelu
Glas Amerike 22.03.2016
Sva trojica kandidata za republikansku predsedničku nominaciju kao i demokratski kandidat Hilari Klinton izrazili su podršku Izraelu obraćajući se Američko-izraelskom komitetu za javna pitanja. Vodeći u trci za predsedničku nominaciju Republikanske… »
Tramp osvojio proizraelski lobi stavom o Izraelu
RTV 22.03.2016
VAŠINGTON - Kandidat za predsedničku nominaciju američke Republikanske stranke Donald Tramp dočekan je i ispraćen burnim aplauzom na konferenciji proizraelskog lobija, Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC), sinoć u Vašingtonu, jer… »
Trump: Neću dozvoliti da UN nametne svoje planove Izraelu
Al Jazeera 22.03.2016
Nametanje volje Izraelcima i Palestincima bilo bi katastrofa, jer UN nije prijatelj ni demokratije ni Izraela, smatra Trump. Favorit za predsjedničkog kandidata republikanaca Donald Trump objavio je da će mu vanjskopolitički prioritet, čim postane… »
Tramp: Čim postanem predsednik, rasturiću sporazum s Iranom
Kurir 22.03.2016
Favorit za predsedničkog kandidata republikanaca Donald Tramp objavio je danas da će mu spoljnopolitički prioritet, čim postane predsednik SAD, biti da "rasturi" nuklearni sporazum s Iranom, prenosi AFP. Ova agencija navodi da je Tramp na konferenciji… »
Vesti dana »

Rhmz izdao upozorenje: Večeras pljuskovi u Beogradu i širom Srbije, evo kada se očekuje prestanak padavina!
Blic pre 9 satijoš 1 povezana

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana