Povezane vesti

#jesuisbruxelles: Društvene mreže preplavljene slikama podrške Belgiji

#jesuisbruxelles: Društvene mreže preplavljene slikama podrške Belgiji

24 Sata 22.03.2016
Čitav svet se solidariše sa Belgijom nakon terorističkih napada koji su se dogodili jutros u Briselu. Društvena mreža Tviter preplavljena je porukama saučešća, slično kao i kada je meta terorista u dva navrata bila francuska prestonica Pariz. I… »
JA SAM BRISEL: Društvene mreže gore, podrška glavnom gradu Belgije (FOTO)

JA SAM BRISEL: Društvene mreže gore, podrška glavnom gradu Belgije (FOTO)

Telegraf 22.03.2016
Društvena mreža Tviter je preplavljena porukama saučešća, slično kao i kada je meta terorista u dva navrata bila francuska prestonica Pariz. Nakon današnjih terorističkih napada u Briselu u kojima je poginulo najmanje 26, a ranjeno više od 130… »
Zbog napada u Briselu otkazan dijalog Beograda i Prištine

Zbog napada u Briselu otkazan dijalog Beograda i Prištine

N1 Info 22.03.2016
Planirana današnja runda ekspertskog dijaloga Beograda i Prištine u Briselu je otkazana, napisao je na svom tviter nalogu vršilac dužnosti direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Naša delegacija je želela da ode u… »
U BRISELU SMO SA NARODOM, DELIMO TEŠKE TRENUTKE! Ispovest srpskog političara iz PAKLA Brisela

U BRISELU SMO SA NARODOM, DELIMO TEŠKE TRENUTKE! Ispovest srpskog političara iz PAKLA Brisela

Telegraf 22.03.2016
- Naša delegacija je želela da ode u sedište EU i iskaže solidarnost sa kolegama, ali do tamo nije bilo fizički moguće doći - napisao je na svom Tviter nalogu Đurić. Delegacija Beograda za dijalog za Prištinom, na čelu sa direktorom Kancelarije… »

Vesti dana »