Povezane vesti
Ispovest prevarene žene koja je otkrila aferu muža: Mrzećete me zbog moje glupe osvete
Kurir 22.03.2016
Kada sam saznala da me vara odmah sam odlučila da odem kući, izgalamim se na njega, pobacam mu svu odeću kroz prozor a onda je zapalim u bašti, ali kada sam otvorila vrata naše kuće uradila sam samo ovo. Da li je bolje živeti u neznanju ili se… »
DAN KADA SAM SAZNALA DA ME MUŽ VARA: Lažljivac! Prevarant! Gad! Otac moje dece i danas...
Kurir 22.03.2016
Saznanje o neveri partnera je, nažalost, čest scenario o kojem ljudi ne vole da pričaju, ali to govori više o njihovim boljim polovinama, usamljenosti, nadi... Je li bolje živeti u neznanju ili se nositi s istinom koja može srušiti sve? Može li… »
Vesti dana »

Studenti koji hoće da uče izveli performans u Pionirskom parku - bliceve na telefonima uperili u nebo
RTV pre 55 minutajoš 61 povezana

Studenti sa svih strana stižu u prestonicu, Beograđani spremni za doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 51 povezana

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 minutjoš 35 povezanih

Srbijavoz: Spremni smo da pokrenemo saobraćaj nakon bezbednosnih pregleda vozova
NIN pre 8 satijoš 34 povezane