Povezane vesti
Mitrović na terenu protiv Darušafake?
Vesti online 26.03.2016
Kkao pišu domaći mediji, kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović mogao bi da se nađe na parketu na meču protiv Darušafake u 13. kolu Top 16 faze Evrolige. - Ne bih da planiram, ali možda već protiv Draušafake budem u sastav. Naravno, ta odluka je na… »
Odlične vesti za Zvezdu - Kapiten spreman za povratak!
Sportske.net 26.03.2016
Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović najavio je povratak u takmičarski pogon. Luka Mitrović je tešku povredu kolena zaradio sredinom oktobra i posle petomesečne pauze, mogao bi konačno da zaigra protiv Darušafake. ''Ne bih da planiram… »
Šraf Koji Je Nedostajao: Zvezda dobija pojačanje za završnicu Evrolige i KLS
Hot sport 26.03.2016
U tim mečevima crven-beli tim biće jači za kapitena Luku Mitrovića koji je počeo da trenira sa timom nakon višemesečne pauze zbog povrede kolena. – Pre nego što je ekipa otišla na ova vezana putovanja, odradio sam jedan trening sa timom. Ali… »
Zvezda sa Lukom na Darušafaku: Povreda je prošlost, odluka je na treneru
Večernje novosti 26.03.2016
Osećam se sjajno, svestan sam da mi nedostajati kondicije i da je potrebno vreme da dostignem željenu formu. Ali, sada je to lakši i lepši deo - kaže kapiten crveno-belih. Crvena zvezda sa Lukom Mitrovićem u timu juri pobedu vrednu Top 8 protiv… »
Zvezda s Mitrovićem na Darušafaku
Mondo 26.03.2016
Kapiten crveno-belih mogao bi da zaigra u četvrtak posle pet i po meseci pauze. Foto: MN Press Crvena zvezda ne staje, a uoči važnog duela u Top 16 fazi Evrolige protiv Darušafake stigle su odlične vesti. Kapiten Luka Mitrović mogao bi posle duge… »
Luka Mitrović spreman za Darušafaku
Sportski žurnal 26.03.2016
Dejan Radonjiće je po povratku iz Rusije igračima dao slobodan dan, a kada se budu ponovo okupili na treningu, biće jači za Luku Mitrovića. Kapiten je završio period rehabilitacije i realne su šanse da se već u četvrtak, protiv Darušafake vrati… »
Luka Mitrović šalje poruku: Treneru, spreman sam za Darušafaku
Mozzart sport 26.03.2016
Kapiten Crvene zvezde spreman da se vrati na teren... Vreme je za - Luku Mitrovića. Kapiten košarkaša Crvene zvezde završio je sa tegovima, rehabilitacijom i oporavkom i sada je spreman da se vrati na teren i pomogne ekipi koliko god je to moguće… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 3 satajoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane