Повезане вести
Митровић на терену против Дарушафаке?
Вести онлине 26.03.2016
Ккао пишу домаћи медији, капитен Црвене звезде Лука Митровић могао би да се нађе на паркету на мечу против Дарушафаке у 13. колу Топ 16 фазе Евролиге. - Не бих да планирам, али можда већ против Драушафаке будем у састав. Наравно… »
Звезда са Луком на Дарушафаку: Повреда је прошлост, одлука је на тренеру
Вечерње новости 26.03.2016
Осећам се сјајно, свестан сам да ми недостајати кондиције и да је потребно време да достигнем жељену форму. Али, сада је то лакши и лепши део - каже капитен црвено-белих. Црвена звезда са Луком Митровићем у тиму јури победу… »
Шраф Који Је Недостајао: Звезда добија појачање за завршницу Евролиге и КЛС
Хот спорт 26.03.2016
У тим мечевима црвен-бели тим биће јачи за капитена Луку Митровића који је почео да тренира са тимом након вишемесечне паузе због повреде колена. – Пре него што је екипа отишла на ова везана путовања, одрадио сам један тренинг… »
Одличне вести за Звезду - Капитен спреман за повратак!
Спортске.нет 26.03.2016
Капитен кошаркаша Црвене звезде Лука Митровић најавио је повратак у такмичарски погон. Лука Митровић је тешку повреду колена зарадио средином октобра и после петомесечне паузе, могао би коначно да заигра против Дарушафаке. ''Не… »
Звезда с Митровићем на Дарушафаку
Мондо 26.03.2016
Капитен црвено-белих могао би да заигра у четвртак после пет и по месеци паузе. Фото: МН Пресс Црвена звезда не стаје, а уочи важног дуела у Топ 16 фази Евролиге против Дарушафаке стигле су одличне вести. Капитен Лука Митровић… »
Лука Митровић спреман за Дарушафаку
Спортски журнал 26.03.2016
Дејан Радоњиће је по повратку из Русије играчима дао слободан дан, а када се буду поново окупили на тренингу, биће јачи за Луку Митровића. Капитен је завршио период рехабилитације и реалне су шансе да се већ у четвртак, против… »
Лука Митровић шаље поруку: Тренеру, спреман сам за Дарушафаку
Моззарт спорт 26.03.2016
Капитен Црвене звезде спреман да се врати на терен... Време је за - Луку Митровића. Капитен кошаркаша Црвене звезде завршио је са теговима, рехабилитацијом и опоравком и сада је спреман да се врати на терен и помогне екипи колико… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 7 минутајош 21 повезана

"Немилосрдан, одлучан, препорођен - Како га Тудоре оваквог држиш на клупи?"
Спортске.нет пре 22 минутајош 22 повезане

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 28 минутајош 13 повезаних

"Рубио је тражио састанак са мном": Вучић из Јапана: Ако решимо америчке царине, можемо да очекујемо нове јапанске инвестиције
Блиц пре 2 сатајош 12 повезаних