Повезане вести

Митровић на терену против Дарушафаке?

Митровић на терену против Дарушафаке?

Вести онлине 26.03.2016
Ккао пишу домаћи медији, капитен Црвене звезде Лука Митровић могао би да се нађе на паркету на мечу против Дарушафаке у 13. колу Топ 16 фазе Евролиге. - Не бих да планирам, али можда већ против Драушафаке будем у састав. Наравно… »
Звезда са Луком на Дарушафаку: Повреда је прошлост, одлука је на тренеру

Звезда са Луком на Дарушафаку: Повреда је прошлост, одлука је на тренеру

Вечерње новости 26.03.2016
Осећам се сјајно, свестан сам да ми недостајати кондиције и да је потребно време да достигнем жељену форму. Али, сада је то лакши и лепши део - каже капитен црвено-белих. Црвена звезда са Луком Митровићем у тиму јури победу… »
Шраф Који Је Недостајао: Звезда добија појачање за завршницу Евролиге и КЛС

Шраф Који Је Недостајао: Звезда добија појачање за завршницу Евролиге и КЛС

Хот спорт 26.03.2016
У тим мечевима црвен-бели тим биће јачи за капитена Луку Митровића који је почео да тренира са тимом након вишемесечне паузе због повреде колена. – Пре него што је екипа отишла на ова везана путовања, одрадио сам један тренинг… »
Одличне вести за Звезду - Капитен спреман за повратак!

Одличне вести за Звезду - Капитен спреман за повратак!

Спортске.нет 26.03.2016
Капитен кошаркаша Црвене звезде Лука Митровић најавио је повратак у такмичарски погон. Лука Митровић је тешку повреду колена зарадио средином октобра и после петомесечне паузе, могао би коначно да заигра против Дарушафаке. ''Не… »
Звезда с Митровићем на Дарушафаку

Звезда с Митровићем на Дарушафаку

Мондо 26.03.2016
Капитен црвено-белих могао би да заигра у четвртак после пет и по месеци паузе. Фото: МН Пресс Црвена звезда не стаје, а уочи важног дуела у Топ 16 фази Евролиге против Дарушафаке стигле су одличне вести. Капитен Лука Митровић… »
Лука Митровић спреман за Дарушафаку

Лука Митровић спреман за Дарушафаку

Спортски журнал 26.03.2016
Дејан Радоњиће је по повратку из Русије играчима дао слободан дан, а када се буду поново окупили на тренингу, биће јачи за Луку Митровића. Капитен је завршио период рехабилитације и реалне су шансе да се већ у четвртак, против… »
Лука Митровић шаље поруку: Тренеру, спреман сам за Дарушафаку

Лука Митровић шаље поруку: Тренеру, спреман сам за Дарушафаку

Моззарт спорт 26.03.2016
Капитен Црвене звезде спреман да се врати на терен... Време је за - Луку Митровића. Капитен кошаркаша Црвене звезде завршио је са теговима, рехабилитацијом и опоравком и сада је спреман да се врати на терен и помогне екипи колико… »

Вести дана »