Povezane vesti
U KANDžAMA DžIHADISTA: Ispovest žene iz Srbije koja je preživela pakao Islamske države!
Pravda 29.03.2016
Makfireta Šaćiri, jedna od žena iz Srbije koje su se vratile iz Sirije, otkrila je kako je izgledao život u ozloglašenoj Islamskoj državi. "Muž mi je objasnio neke stvari u vezi sa islamom i ja sam odlučila da se pridružim. U početku, sve je… »
Ispovest Žene Iz Srbije: Moj život i patnja u Islamskoj državi
Blic 29.03.2016
Makfireta Šaćiri, jedna od žena iz Srbije koje su se vratile iz Sirije, otkrila je za BIRN kako je izgledao život u ozloglašenoj Islamskoj državi. - Muž mi je objasnio neke stvari u vezi sa islamom i ja sam odlučila da se pridružim. U početku… »
Vesti dana »
„Dosta je više, Srbija se umiriti ne može”: Održan protest pred Ministarstvom prosvete
Vreme pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti u blokadi krenuli iz Beograda, Novog Sada i Niša za Kragujevac, protesti u više gradova Srbije
RTV pre 2 satajoš 33 povezane
Učenik (14) doneo: Biber-sprej u školu! Drama u Kraljevu: Na licu mesta policija
Blic pre 9 minutajoš 35 povezanih
"Spremni smo za napad": Pobunjenici prete osvetom ako Izrael povuče ovaj potez: Bliski istok na ivici novog sukoba!
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Korupcija u Srbiji: Najlošija pozicija od 2012. godine, izveštaj Transparentnosti
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane